Onsdag .

Hallo. Har just kommit hem från skolan. Mår inte så bra. Har ont i magen och mår illa, men hoppas det går över snart! Måste ju må bra i kväll, annars så blir det ju inge sköj, eller hur tjejer !.

Ååå, vad jag längtar till sommarlovet. Har nedräkning. Det är 23 skoldagar kvar, eller så är det 24. Längtar verkligen. Jag orkar verkligen inte med skolan nu. Vi har ju inge liv. Sitter bara och pluggar för att få bra slutbetyg. Det är ju bra att man pluggar men det börjar bli jobbigt. Som tur är så är det inte många prov kvar innan skolan slutar. Men jag kommer sakna alla, eftersom det är sista året vi går och sen så ska vi börja om på nytt eller vad man ska säga. Kommer sakna det mesta <3 .

Sitter just nu och lyssnar på Love song med Sara Bareilles. Älskar den låten, blir på bra humör. Funderar även på om jag ska se på film eller inte och bara ligga under täcket och mysa. Men det blir nog att jag sätter mig och kollar på "Ciao Bella" och så ska jag ta något och äta, åt typ inget i skolan eftersom jag mår illa. Men magen kurrar i alla fall.

aja, ska gå nu i alla fall. Ciao. :)


nattinatti.

igentligen borde jag sova. Kunde inte sova igår heller. jag ligger bara och tänker på annat.
Jag hann både och städa och plugga förut. Känner mig lite stolt.
Varför ska det vara så svårt och sova igentligen. Jag är verkligen jätte trött. 
Ska försöka sova igen. Nattinatti



TISDAG .

ja, då har man skaffat sig en blogg. Tog ett tag innan det gick, men till slut gick det.
Sitter just nu och kollar på desperate housewives och lyssnar på musik. Igentligen borde jag städa, men jag har ingen ork. Ska nog ta ett ryck och städa sen i alla fall.

Jag och några tjejer till var med på basket km idag, vi trodde det skulle gå bättre än vad det gick. haha. aja vi kom trea av tre lag. Men vi gjorde i alla fall vårt bästa. Bättre lycka nästa gång om det blir någon mer gång.
Ska nog börja städa nu,

Tjingeling.


RSS 2.0