20.53

Måste få skriva av mig lite! Sitter och pluggar så det var skönt blogga lite för att ta en paus. Efter promenaden med per så åkte han bort på grabbkväll. Är faktiskt skönt att vara själv ibland. Har strosat runt och små plockat i lägenheten och fått läst ett kapitel om njursvikt (BORING). Nu är det inte så lång tid kvar tills tentan. Känner mig stressad i vissa lägen och i andra inte. Nervös tills tusen kommer jag vara kvällen innan jag skriver tentan. Brukar alltid bli nervös kvällen innan och tentaångesten kommer smygandes samtidigt! Snart är livet som student över. LÄSKIGT! Jag är mer nervös inför sommaren än för tentan. Kanske är ett gott tecken? Vem vet. Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa ner mig till någon bra kärleksfilm. Får passa på när jag är själv!

hej ifrån skogen

jag och Per hälsar hej ifrån skogen!

Uppdatering från ballen

Just nu är frukost i solen avverkad. På schemat står nu - plugg i solen, baka till mamma och sedan till friskis för att leka fotomodell. Tjohoooo, bra söndag!

Pink

Laddad för tjejparty!

Soliga lördag

ÄNTLIGEN! Igår skickade vi in uppsatsen! Det var en lättnad och få skicka i den. Yeah, tummen upp för en bra fredag! Nu på morgonen har jag och per varit en sväng på stan och nu är vi påväg till hans sommar stuga. Vi ska träffa hans familj för att grilla korv. Passar perfekt denna lördag med tanke på det fina vårvädret. Efter vi varit en sväng där så ska jag snabbt hem och byta om för att fira mamma och sedan tjejfest! Känner på mig att det kommer bli en toppen lördag!

kärlek!

Åh! Kärlek vid första ögonkastet! Nu har äntligen mina snygga sommarskor kommit. De kommer användas väl kan jag lova! Köpte även en sommarklänning häromdagen som kommer passa PERFEKT till skorna. Det bästa är att jag ska på dop i sommar, och har bestämt mig (redan nu) att jag kommer ha på mig detta ihop!

Uppsats grillning

Precis hemkommen efter att ha grillat med några i klassen! Tanken bakom grillningen var att vi skulle ta med våra artiklar från Uppsatsen och bränna upp allt! Super rolig idé! Det var skönt att få träffa några från klassen och få göra något annat än att sitta vid en dator! Imorgon ska uppsatsen in för allra sista gången! Yeah, äntligen! Denna torsdag för övrigt har varit en lagom dag som har varit välbehövlig! Började dagen med en god frukost på scandic. Efter att laddat upp kroppen med frukost blev det en i solariumet och sedan blev det självklart plugg! Nu ska jag ladda upp för en myskväll hemma med min favorit!

22.28

Efter en dag med plugg och bugg, så har jag nu äntligen landat i sängen! Bredvid mig ligger en däcka hund som snarkar! Känner att ögonen är påväg att stängas igen alldeles strax. Ska ladda upp för en god hotellfrukost imorgon. Ska bli så gott och få unna sig det! LYCKLIG! Frukost är min favorit måltid. Kan äta hur mycket som helst för att hålla ut hela dagen. Nu blåser jag ut ljusen och säger god natt!

Onsdag

Sitter just nu under en filt med massa tända ljus i köket. Har en god smörgås i handen som snart ska göra gott i magen, och en god smoothie som väntas på att få drickas upp. Ute yrar snön och är två grader varmt. Hade det varit runt jul så hade jag varit över lycklig, men tanke på att jag älskar snön när det närmar sig jul.DOCK ÄR DET MARS OCH SKA JU VARA VÅR.. Vill ha värma och sol, men kan drömma vidare lite till! Idag ska det finputsas på uppsatsen som ska inte för ALLRA sista gånger på fredag. Vad skönt det ska bli. Men här är det ingen vila. På lördag är det dags för plugg igen. Denna gången blir det att studera på den nationella tentan. Drömmer mardrömmar om tentan. Vaknade senast i natt och hade ångest. Jag håller tummarna för mig och att det går hela vägen hem. Ta tre djupa innan man öppnar tentan och ger allt till tusen!

våfflor

Idag är det en njutar dag! Våfflor både till lunch och middag. Är så mätt så jag kan inte ens sova! Men vad gör det när man har fått spenderat kvällen med goda vänner? Har insett att jag har blivit lite sämre på att blogg! Får ta tag i det och bli mer aktiv igen! Nu drar jag täcket över huvudet, nattinatt!

17.26

Helgen som varit har vart helt perfekt! Inget plugg, minns knappt hur det var att vara ledig. En sak vet jag säkert, det var välbehövligt! Idag har vi försvarat vår uppsats, och det gick bättre än väntat! var som en sten föll ner när vi fick all feedback, HÄRLIG KÄNSLA! Nu ska jag mumsa i mig mina nygräddade banankankakor med hallonpulver i, Super gott!!

22 Mars

Ännu en lördag med frukost på balkongen. Jag klagar verkligen inte. Sitter under en mjuk och go filt och njuter av den lediga lördagen. På schemat idag är det träning, lunch, husvisning (tro det eller ej), middag med en fin vän och LÖRDAGSMYS! Det bästa av allt är att det finns Nutellakladdkaka kvar. Min men kommer vara riktigt nöjd ikväll efter denna dag!

rosé

Så som jag längtat efter denna fredag! Idag hade vi äntligen sushi och rosekväll! UNDERBART! Nu är jag verkligen super nöjd. Härligt umgänge, maten i magen och en perfekt efterätt. Nu bli att bädda ner sig i sängen och ladda upp för en go lördag!

Nutella

Har precis slängt ihop en Nutellakladdkaka. Hoppas verkligen den är go! Kan ju avslöja att smeten var LJUVLIG. Den bara smälter i munnen, åh! Ja ni måste testa! Tycker att jag är värd en go kladdkaka efter en lång dag i skolan och efter ett tufft crissfitpass! Imorgon är det fredag & som jag väntat! Har planerat en sushi och filmkväll! Såklart ska vi även äta kladdkakan!

pannkakor

Sitter just nu hemma hos mamma och pappa med en nätt mage! Har fått pannkakor till kvällsmat. Gud vad gott det var och allt för länge sedan jag åt de! Nu blir det att läsa klart den.sista uppsatsen innan det är dags för buggträning med Sara!

snö

Trodde våren var påväg, men Nopp så fel jag hade! Snö yrar ner utanför fönstret. Kanske ska lägga mig under täcket igen och vakna när det är sol och värme ute! Längtar så mycket till vår greklandsresa just nu! Kunna ligga på stranden utan att bry sig om något. Bara njuta av värmen och en go drink i handen!!

New york, New york!

För drygt ett års sedan kom jag hem ifrån en stad som jag blev förälskad i - NEW YORK! Jag skulle verkligen av allt annat kunna åka dit just nu bara för att njut av allt staden har att erbjuda. All god mat, all shopping och alla sevärdheter. I helgen har jag en kompis som åker dit för att hälsa på sin syster. Jag är verkligen inte ett dugg avundsjuk på dig! Eller jo, kanske lite, eller en aning till och med. Jag är lite sugen på att packa ner mig själv i resväskan, bara för att få en lite semester. Idag är en unnardag - känner för att fira lite idag! Efter plugget i eftermiddag blir det nog att slänga ihop en nutellakladdkaka. Ska bjuda på det på fredag, så måste ju testa om det är gott eller om jag ska bjuda på något annat! Vad har hänt annars idag? Jo, jag vaknade på gott humör bredvid Per. Gick upp gjorde mig iordning och tio minuter innan jag ska iväg på mitt möte, så är (skräll) mina nycklar bort. Skäms verkligen att jag slarvar bort de hela tiden. Som tur är, är Per min räddare i nöden! Tack så mycket för hjälpen! Nu ska jag läsa de uppsatser jag har kvar att läsa. En läst - fyra kvar!

dansa hela natten lång!

Musik är något som gör mig på ett härligt humör! Trycka på någon peppade låt och bara släppa loss. Tur att grabbarna inte ser vad jag håller på med under eftermiddagarna. Tänk er själva, en tjej i pyjamasshort och någon gammal t-shirt som hoppar runt och sjunger! Ja jag kan erkänna att jag skulle bli full i skratt när jag såg mina grannar göra det. Men äh vad gör det, man är människa och alla släpper loss på olika sätt! Jag skulle kunna dansa så (tro det eller ej) konstant en hel dag, skulle aldrig tröttna! Imorgon ska jag verkligen få dansa loss och skaka på rumpa, låt, ja hela kroppen! Streeten är bara, åh helt enkelt avkopplande ifrån allt runt om! LOVE IT!!

just nu!

Har precis haft föreläsning om den nationella sluttentan! Fjärilarna i magen har vaknat till liv och jag är redan nervös (till tusen)!

ännu en söndag.

Träningsvärken från kvällens träningspass börjar smyga fram. Vet inte hur jag ska kunna gå imorgon, men det löser sig! Bara och bita ihop för att se glad ut! Denna söndag har varit en alldeles lagom söndag. Startade med en morgonpromenad med lisa ute på skutberget och efter det gjorde jag mig en rejäl frukost som åts i solen! (PERFEKT). Sedan blev det plugg, vet inte ens om jag kan påstå att det var det, men den varade drygt i fem långa och inte så effektiva minuter. Bestämde mig för att ta med per på en cykeltur till stan för att bara strosa lite. Denna lilla tur resulterade i två nya tröjor, de är så söta! Tänkte bryta min trend med att bli lite mer färgglada, men ja såklart fick jag med mig en svart tröja hem! såklart är jag ändå nöjd med mitt lilla köp. Tjohoooo, om man nu kan säga det till två tröjor? Aja, sagt är sagt. Våra hungriga magar mättade vi hemma hos mamma och pappa med hemmagjord hamburgare, MUMS! Och som pricken över i, så hade mamma gjort en kladdkaka. Alltid lika uppskattat att komma till dukat bord, och speciellt om man vet att det blir en god efterätt! Nu ska jag försöka ta mig upp ur soffan och bege mig ut i snövädret för en kvällstur med vovven! Sedan blir det filmmys med mina två favorit boys, per och självklart zingo!

11.48

Ännu en dag med sol! Har precis ätit en god och rejäl frukost på balkongen! Livet är bara helt enkelt underbart!
Nu blir det en sväng ner till stan och sedan lunch hos familjen.

Ha de gott!

rosé

Efter en fin dag som så fick tacos & rosévin avsluta denna lördagskväll! Har även hunnit med att träffa Pers familj på en go fika! Bakade en kladdkaka med snältchoklad, åh gud vad den smält gott i munnen! Den blir det att göra fler gånger, och det bästa av allt var att den var så enkel att slänga ihop! Imorgon väntas en mysdag med familjen och såklart min älskade per! Nu ska jag lägga huvudet på kudden & gosa upp mig i sängen!

frukost på balkongen

Solen skiner & frukosten är serverad! Kunde inte starta denna lördagsmorgonen bättre!

fredagsmys

Har precis kraschlandat i soffan! Ben and Jerry glassen ska strax ätas upp. En riktig må bra kväll. Har under kvällen varit och ätit god mat tillsammans med ett bra sällskap. Har firat att uppsatsen är inlämnad för seminariebearbetning och fira Gustavs födelsedag (grattis ännu en gång). Nu ska myskläderna på innan det vanliga helgbekymmret uppstår, vilken film som ska ses!
Love.

underbara torsdag!

Dagen fortsätte lika bra som den började! Efter plugget blev det en promenad med issa i solen, och påvägen så unnade vi oss en varsin glass! Passade perfekt en dag som denna. När man kan börja äta glass så är våren här på riktigt. Jag måste bara berätta. GOLVET PÅ BALKONGEN ÄR KLART! Så imorgon blir det invigning med frukost och plugg i solen! Nu ska jag äta en god middag som hjärtat har Överraskat mig med!

10.17

Idag är det en TOPPEN dag! Vaknade av att solen lyste in i sovrummet. Är bland det bästa man kan vakna av. Sedan blev det att göra en god frukost för att ladda upp inför det sista racet i uppsatsen. Känner en go vår känsla i hela kroppen. Kan inte beskriva den men ord, men jag känner mig helt enkelt LYCKLIG. Livet har så himla bra stunder! Längtar till man kan ligga på stranden eller någonstans på en klippa och njuta av att det är sommar. Även att få veta att man är ledig när man kommer hem ifrån jobbet. Nu är det verkligen inte lång tid kvar! Tre år har vara försvunnit. Ha de gott - Njut av denna fina torsdag!

16.25

Jahaaa, då var det onsdag idag. Veckorna bara rinner iväg! Snart klara med rättningen av uppsatsen! Är så lycklig av att det går så bra! På fredag ska den in på ännu en rättning, denna gång av examinatorn. Så på fredag ska vi ut och äta med klassen för att fira, samt att min fina mamma ska bjuda mig och issa på en lunch för att fira! Längtar så tills all god mat!

Soliga tisdag

Solen skiner & jag försöker intala mig att det är värme för att ha convers! Insåg ganska fort att det var minus när jag gick ut plus att jag fick skrapa bilen. SUCK! Men skorna är på ändå! Ikväll ska jag få vifta lite på höfterna och dansa lite Street! Är bland det bästa jag vet. Att få dansa & släppa allt som är i min omgivning! Livet är verkligen helt PRIMA!!

Te & OC.

Kvällen bestod av en sjuklig, Oc & te! Var en välbehövlig kväll, efter en lång helg! Måste berätta en sak som jag är grymt nöjd med! Har äntligen fått tummen ur & köpt nytt trägolv till balkongen! Har dock lite kvar, men det mesta är gjort. Nu är det bara nya utemöbler & en stor svart pampig kruka så är jag super N Ö J D! Nu är det bara solen & sommaren som saknas!

Din dag.

Det finns en kille i mitt liv som jag beundrar lite extra Han gör min vardag till något roligt även om det är en jobbig dag. Han har världens finaste leende som får mig på fall varje gång. Den här killen förtjänar det lilla extra idag. Detta för att det är hans födelsedag! Jag önskar att jag kunde spendera varje minut med honom idag, bara för att skämma bort honom och för att han behöver det! Älskar dig min andra halva och Hoppas du får en fin dag! All kärlek till dig!

Söndagsmys.

Söndagskväll när det är som bäst. Har precis läst klart endokrinasjukdomar & nu väntas filmmys med min favorit! Helgen har varit helt perfekt! Har fått umgås med nära & kära, sol & en hel del skratt! Nu ska jag unna mig min favorit smoothie med hallon,blåbär och kokosvatten! Den är bara så M U M S!
LOVE.

Farmor & Farfar.

Nu kommer vi (ordagrant) att RULLA HEM! Magen är så mätt så jag står mig ett bra tag framöver. Hos farmor & farfar kommer man alltid ifrån proppmätt! Nu blir att att åka hem mot Karlstad för att leda mitt pass på F&S. Något som jag verkligen älskar med att vara ledare. Barnen kommer alltid med härlig energi & glädje! Man kan inte något annat än le. Älskar det verkligen!
LOVE.

älskade vår.

Ä N T L I G E N! Våren är min årstid! Sitter ute på balkongen & höra hur fåglarna kvittera! Det är ljuvligt. Till veckan blir det att fräscha upp balkongen med nya möbler & blommor, längtar redan!

Helg nöjen

Kunde jag stoppa tiden så skulle jag göra det nu! Fredagen var underbar & denna lördag har haft en fantastisk början! Brunchen är avklarad & solen skiner! Vad mer kan man begära? Jag vill tack mina fina vänner & min älskade familj att ni finns i mitt liv! Ni förgyller min vardag med en fantastisk energi & glädje! All kärlek till er! Titta & njut!

Taggad!!

Äntligen är det F R E D A G!! Som jag har väntat på denna fredag. Kvällens bravader är planerade & ikväll ska vi glömma alla bekymmer! Vi ska leva & njuta av allt som är runt om oss! Tjohoooo!

Pluggplugg&middag

Känns som det enda jag skriver om är mitt plugg! Det är så min vardag ser ut, så ni som läser får helt enkelt stå ut! Har äntligen lämna in en otroligt plågsam hemtenta! Var så N E R V Ö S när jag tryckte på send knappen! Var så många tankar som flög förbi! VAD FAN GÖR JAG, var den första tanken! Sedan råkade ett finger trycka till knappen & vips så var den inskickad! Usch nej nu tar jag kvällen med min favorit och en film efter en god grekisk middag ute! Tack bästa för ett underbart sällskap, all kärlek <3

Spontan

Ordet spontan har varit ett väl diskuterat ord på sistone! Igår fick vi verkligen nytta av det ordet igår! Tänk vad ett telefonsamtal kan leda till mycket skratt. En spontan shopping tur för att hjälpa Anna att komma iordning i lägenheten var verkligen vad som behövdes för att slippa plugga för någon timme! EM, plantagen & Ikea stod på schemat! Hela shopping runda slutade i bilder & skratt så att magen värkte!
Bäst att återgå till plugget! Love.

Äntligen

Ä N T L I GEN!! Jag kan knappt tror det själv, men nu är det klappat & klart! Uppsatsen är inskickad! Jag känner en så underbar känsla inom mig, kan inte förklara känslan men den är helt otroligt FANTASTISK! Vill även ge issa en stor eloge till ett bra samarbete! Du är helt enkelt grym på att skriva :)

4/3

Klockan ringer - äta - plugga - äta - powernap -plugg - äta - träna - duscha - plugga - mys med hjärtat - sova, PUNKT SLUT. Kort fattad dag. Mina dagar ser inprincip L I K A D A N A ut. Längtar & drömmer mig bort tills den 5 juni, då är jag äntligen klar med plugget & ska ut i arbetslivet. Fjärilarna i magen har redan börjat flyga runt!! Har precis kraschlandat i soffan efter ett otroligt roligt danspass med mamma! Älskar att få träna med henne, det bjuds på mycket skratt! Nu blir det top modell & plugg tills min favorit kommer hem & myser ner sig hos mig i soffan!!
LOVE!

Lost nurse

Svetten rinner ner för pannan och paniken skriker i huvudet. Larmen i taken tjuter i öronen, ingen ljuvligt klingande. Läkaren står och stressar på, läkemedel ska blandas, undersköterskan behöver hjälp. Tiden stannar plötsligt till. Klockan är nu kvar i tre, dagspasset börjar lida mot sitt slut. Lunchen står fortfarande i kylskåpet och magen skriker efter energi. Jag stannar upp för att tänkta efter. Är detta yrke verkligen för mig? Det rycker till och gör ont i hela kroppen. Plötsligt slår ögonen upp. Detta, som tur var, var en hemsk dröm. Hälsningar en rädd och MYCKET NERVÖS sjuksköterskestudent!!

21.39

Helgerna bara försvinner. Poff så är det söndagkväll! Helgen har varit helt faaan-tassssstisk. Det bästa av allt är att kommande helg kommet bli lika awsome! Längtar till tusen! Här kommer helgen i bilder! Titta & njut!
Love!

GOOOOO!!

Fade into darkness! Hörde jag skål?

Stockholm

Efter en mysigt kväll igår ( vilket var välbehövligt) så sitter vi just nu laddade i bilen för en grym kväll i Stockholm! kvällen kommer att bestå av god mat & (förhoppningsvis) en oförglömlig konsert med avicii!! För drygt 1,5 års sedan var vi och såg SHM & det var någon det bästa jag sett! Får gåshud bara jag tänker på det! Känslan var helt obeskrivlig! Jag hoppas.avicii blir i klass med SHM!

RSS 2.0