Söndag

Sitter här nerbäddad i sägen och kollar på tv. Dagen idag har gått väldigt fort vill ja säger. Vaknade brevid älsk men blev hämtad av mamma för att senare åke vidare till bergvik. Väl på bergvik mötte vi upp mormor och fikade lite. Kan ju säga att kladdkakan var otroligt god. Mummms.
Hittade även en skit snygg jenas skjorta så de blir nog och köpa in den när plånboken säger till.
Ska kolla färdigt på tv;n nu men ha en jätte bra på kväll !

Film

Sitter hemma hos älsk medans ja skriver sms med underarbara lilla S. Hoppas du har de bra där hemma. Du ska veta att ja tänker på dig.
Ikväll blir de bara att ta lungt men film hoppas ja på. Mys de !
Hoppas ni får de en bra kväll.

Pussss på er !


<3

Detta inlägg ja tänkte skriva nu, handlar om de två personer som står mig närmast och som ja älskar väldigt mycket. Jag vet mycket väl att jag kan har svikit de ibland men de finns ändå kvar där för mig. Och det är mer än guld värt. Älskar de båda så oerhört mycket. De två ska verkligen känna sig stolta för de är de som får mig skratta, ha roligt, kan vara mig själv, (och även gråta ibland). Kan verkligen lita på de till 100%.
Kan verkligen inte förklara i ord hur speciella de personerna är.
Finns såklart även mer som står mig mycket nära och ni vet också vilka ni är. Är så otroligt glad att jag har de vänner jag har. Utan alla er så skulle jag vara helt jävla galen (ursäkta språket) men de är sant som de är sagt. Älskar verkligen alla mina vänner.
Tack så mycket för allt och speciellt för att ni , ni har verkligen en plats i mitt hjärta och det är ingen som kan ta de ifrån er.

Hårdträning.

Denna vecka så har jag har börjat med mitt "nyttiga" liv för typ hundrade gången. Kan ju säga att de har börjat bra än så länge. Var faktiskt ute och sprang med sara i morse och senare idag ska vi sätta oss på cyklarna och cykla till bergvik (dock inte så långe men det är alltid något).
Får väl se hur länge jag klarar det men ja tipar på typ en veckan som vanligt.
Ska åka och hämta syrran nu. ha de gött !

Nationaldagen

Idag flaggar men för sveriges nationaldag, men vi här hemma flaggar även för min kära
lilla syster som fyller år idag !

"idag är det ingen vanlig dag, för idag är det emilias födelsedag. Hurra hurra hurra"
så där lät det på ett ungefär här hemma imorse.
Vaknade upp av att min allra minsta lilla syster kom och hämta mig. Så vi gick ner gjorde iordning frukost på sängen. Sedan vi gick vi upp med frukost brickan och med alla paket medans vi sjöng. Eller rättare sagt mamma var den som fick stå för sången, som alla andra år.

Jag vill önska dig en riktigt bra dag!
Grattis syrran !!

Söt

De är han som gör mig lycklig <3


skit snack ?

Varför ska folk bara duga i vissa stunder ? Blir så irriterad på att man bara duger ibland. Nästan lite utnytting om ni frågar mig. Istället för att göra så kan man väl antligen strunta i det helt eller så kan man lära känna de helt. Det är ju precis ingen som har dött av de. eller ?!
Det är sånt folk som är bara ute efter skvaller och sedan när man tror att man kan lita på personen som kan man inte de. För i själva verket så har personen gått och snackat skit om det istället.   Åhh. Kan man inte bara låte de va ?
Det finns inte många människor man kan lite på nuförtiden.

Men jag är glad för de vänner jag har!

Magkatarr

Här ligger man i soffan och se på film med magkatarr. Inte så jätte kul. Har en aning ont men hoppas de går över snart.
Annars så knallar allt på som vanligt.
Har ni sett filmen "skickar vidare", om inte så är de nästan ett måste. En riktigt bra film , men dock väldigt sorlig i slutet så man kan inte hålla tårarna inne.



Ska kolla vidare på filmen nu, ha en bra dag ! Pöss på er !


Unstoppable


RSS 2.0