Gammla tider

god morgon.
Sitter och kollar igenom bilder ifrån våran stockholmsresa vi gjorde i maj. Den resan tror jag ingen kommer glömma. Har nog aldrig haft så rolig när jag har åkte buss och har varit på teater. Alla som var med vet ju vad som hände på teaterna när alla lärare började skälla ut oss och så var de nära på att åka hem med oss i pausen för att ingen satt still, utan vi satt och gjorde andra saker. Men hem resan går inte att skriva om för att det hände så mycket saker där vi satt, det var inte tyst en enda sekund om jag säger så. Det var nog det roligaste under hela nian.
Saknar gammla goda tider med 9a1. <3


Hundvakt

Tjaba tjena hallå !
Idag har jag spenderat dagen men Bella bus. Kan lova att det var väldigt rolig, eller vad säger du? Alltid lika mycket skratt. Tyckte även att vi var väldigt kreativa när hon och jag målade på min griffeldörr. Bara för att hon och jag är de nya picasso.
Jag måste berätta att vi är hundvakt över helgen till en hund som heter Charile. Han är helt underbar och lugn. Tror inte att det går och få tag en lugnare hund.

Today

Tjaba !
idag började dagen tidigt med att Jonas ringde och väkte mig. Han ville säga hej då till mig innan han åkte till Gran canaria. Hoppas du får det bra där nere! Sedan så fick mamma hjälpa mig att färga håret. Fick för mig att jag skulle ha lite mer rött in men det blev dock lite mer brunare, men det gör absolut ingenting. Städade även en lite sabbis innan S och R kom förbi. Vi cyklade över till A. När vi kom dit så blev det se på film eller rättare sakt vi såg på tre eller fyra filmer. Sen har vi inte gjort så mycket idag. Tiden bara rann iväg för oss.

Jag måste även berätta att den första snön kom idag. Eller det snöande lite och så låg snön kvar i ca fem min. Men det gör inget, tycker det är lite tidigt för snö. Och S som inte trodde J skulle vara hemma när den första snön kom, men det var han. Haha.
Vädret har faktiskt varit konstig hela dagen idag. Ena stunden är det kol svart ute och renga, efter fem min så var det sol. Det haglade lite emellan åt också.

Rus



Är jag den enda som tycker denna reklamen är bra ? Låten passar skit bra till

Lugg




Kl 07.06

Hoppas alla har sovit gott! Själv har jag sovit super skönt.
Skola dagen idag blir lång. Vi börjar halv nio och slutar inte förns fem över halv fyra, så det blir en lång dag idag. Idag har vi även det sista provet innan lovet. Är faktikst lite nerövs inför det, men det kommer nog gå så bra då. Efter skolan så måste jag städ och även packa. För imorgon blir det iväg till kunliga huvudsaten Stockholm. Ska bli kul och komma iväg. S och A får sitta med mig på tågstationen imorgon och vänta på tåget så det inte blir så långtråkigt. Sen på lördag ska vi åka till Jönköping för att gå på 30-års kalas för Fredrik har fyllt år. Grattis ! Sen på söndagen åker vi tillbaka till Stockholm och vi ska även åka förbi Gränna på vägen till Stockholm. Jag kommer hem på tisdagen eller onsdagen. Så det innebär att det blir lite shopping när jag kommer tillbaka till Stockholm.
Ni får ha en bra dag idag. Och sätt på er varma kläder det var inte så varmt ute, det var strax under nollan. Så det blir en kylig dag idag.
Kram

Ännu mer plugg !

Hejsan !
Min dag bestog ut av plugg idag också. Ska bli riktigt skönt imorgon när provet är gjort. Kunde väl ha pluggat lite mer än vad jag gjorde idag men det känns som jag kan allt nu och det är det som är huvudsaken. Matte provet idag gick faktiskt jätte bra. Trodde inte det skulle gå så bra som det gjorde, men jag ska inte säga för mycket.
Jag måste även berätta att jag har klippt mig idag! Blev ganska nöjd och så måste jag säga att min lugg är tillbaka igen.
Idag har nog varit den roligast dagen på länge. Det var mycket skratt idag vill jag lova. Det roligast var nog äventyret i busskön idag när Lenny och Carro välter bussgallret och trillar mitt framför bussen. Det var faktiskt många som skadade sig med det var rätt kul när de två trillade rätt ut i vägen. Skräll att det var Lenny som trillade. haha =) .
Hoppas eran dag har varit bra får själv har min varit toppen. Ha en bra kväll. KRAM

Äntligen !

Har äntligen pluggat klart ! Känns somm allt sitter bra nu! Eller det känns så men jag får se hur det går imorgon. Imorgon blir det ännu mera plugg har ett till prov på torsdag som är rätt svårt men det ska nog gå bra hoppas jag. Ska göra så gott jag kan så går nog det bra.
Ska även klippa mig imorgon. Får se hur jag ska göra. Vet i alla fall att jag ska klippa lugg igen, eller jag tror det får se!
KRAM


Matte

Hejsan !
Hoppas ni har haft en bra dag! Själv har min varit okej men enhel del skratt måste jag säga. Sitter just nu och pluggar matte och min hjärna exploderar snart. Har varit inne i matte världen hela kvällen och ska nog fortsätta ända fram tills åtta då ugly betty börjar.
Har börjat få kläm med procent nu. Har alltid tyckt det har varit jätte krånligt men nu tyckter jag det är jätte lätt, eller jag ska nog inte säga för mycket. Får väl hoppas att det går bra på provet imorgon.
Ska nog plugga vidare annars kommer jag bara fastna vid datorn och det är nog inte så bra när jag har prov imorgon.

KRAM

Måndag

hej igen !
Sitter just nu och lyssnar lite på musik. Jag måste säga att jag pluggade faktiskt lite idag. Fast det var inte mycket men lite i alla fall. Bättre än ingenting.
Såklart allt pluggande ska bli nu innan lovet. Fast jag ska inte klaga, har varit med om värre. Ska fortsätta plugga lite nu. Kram

Tack !

Som ni säkert har märkt så har jag fått hjälp att göra om i min blogg. Vill tacka molly som har gjort allt arbete. Ni får gärna kika in på hennes blogg, www.molkan.se  

Dagen idag har varit ganska dryg. Måste verkligen dra igång med att plugga. Har två prov i veckan. Men jag pluggade det mesta igår. Får lite skuldekänslor av att jag inte har pluggat idag, men jag ska nog sätta igång och läsa lite snart. Ska äta lite nu, uppdaterar säkert senare ikväll.
Kram


Lördag

Hejsan !
Hoppas alla har haft en bra dag. Själv har det varit rolig fast kylig. Har varit rätt kyligt ute idag.
Sov till ca elva idag och efter jag hade käkat frukost och grejs så blev det att gå ut och gå 4 km med sara. Efter det så gick vi faktiskt till bergivk. Tyckte faktiskt vi var väldigt hurtiga.
Sen blev det hemma till Alex för att se på film. vi såg Hancock fast den var inte så jätte bra, har faktiskt sett bättre filmer. Sen blir det att åka till Alex och se på en till film. Då blir det nog att se sex and the city.
Ska gå ner och äta nu. Ha en bra kväl !

Bonde söker fru

Sitter och kollar på bonde söker fru. Har inte tyckt det har varit så jätte bra förut. Aja !
Kan ju säga att jag fortfarande är lite små förkyld och även gått och blivit hes. De skrattade åt mig i skolan, men de fick i alla fall ett gott skratt. haha !
Dagen idag har varit ganska bra, fast väldig kall och lite dryg. Har faktiskt inte hänt så mycket idag. Har varit ganska lung tycker jag. Men det kan behövas ibland, men behöver inte härja varje dag.
Ska kolla vidare på tv:n . Cioa !

Min dag

Kan beskriva min dag med två ord:
Hemsk och skrattretande


Life will go one



En otroligt bra låt.

Sjuk

God morgon på er !
Ligger här i sängen och är lite små sjuk. Ska bara ta det lungt idag och vila. Ska i alla fall gå till skolan imorgon. Gårdagen spenderade jag på bergvik med Bella bus. Hade väldigt roligt vill jag lova, men jag var tyvärr sjuk igår med men jag ryckte upp mig och åkte dit i alla fall, men jag skulle nog inte ha gjort det för det blev värre igår kväll. Såg även en bra film igår kväll som jag vill tipsa om och det är What happens i vegas. Annars hände ingen annat igår.
Ska nog slå på en film nu, ha en bra dag ! Ciao

Nalle Puh


Fredags mys

Tjoho !
Sitter i soffan och myser med glass och en film. Har ni sett filmen om ödet får bestämma. Det är en ganska mysig film. Fick sluta vid ela idag också pga vår lärare är hemma och vårdar sjuktbarn. Har varit en jätte härlig skolvecka eftersom vi har slutat tidigt alla dagar. Synd att det inte kunde vara så varje vecka. Ikväll vet jag inte riktigt var det blir, men trodligen blir att vara med K hoppas jag! Ska kolla vidare på filmen nu, ha de bra dag !

Åt samma håll - Lars winnerbäck


Vänner

Hejsan ! Sitter här och kollar på vänner och såklart lyssnar jag även lite på Kungen (Lars Winnerbäck). Skoldagen var väldigt kort idag. Istället för att sluta fem över halv fyra så slutade vi kvart i elva. Riktigt skönt var det och sluta tidigt. När jag kom hem så blev det och värma mat och kollade lite på tv, var även ut på en lång promenad. Annars har det inte hänt så mycket mer, plockade även bort lite grejer på rummet.

Sara, nu får du inte blir sur på mig när jag skriver detta, men idag på naturkuskapen så satt vi i datasalen så säger sara; "Det måste vara något fel på datorerna" sedan så byter hon dator och säger, "men vad är det sol är fel?" Efter ett tag kommer hon på "Jag vet vad som är felet, datorerna är ju inte på" haha! vad jag skratta. Du är vekrkligen stjärnan i klassen, men vi gillar dig i alla fall för dina blonda sidor =)

Onsdag

Känner att jag har varit dålig på att blogga nu ! Får ta och skärpa mig!
Jag måste berätta att vi började måla om på rummet i helgen och nu är allt klart. Är verkligen jätte nöjd ! Det känns mycket större, men det är nog bara för det är vitt.
Idag hade vi sovmorgon, riktigt skönt måste jag säga. Har inte sovit ut på ett tag, så nu var det verkligen dax ! Var även lite chokad idag att vi inte härjade runt som vi brukar göra. Det var väldigt lungt måste jag säga. Jag tycker det är lite läskigt att man egentligen kan ha så kul i skolan.
Imorgon blir det nog bara och ta det lungt. Ska kanske även vara med S. Var ett tag sedan nu =) .

Jag måste tipsa om en otroligt bra bok som jag läser i skolan just nu och det är I taket lyser stjärnorna.


Fotodag

Fotograf : Jonas Lundqvist.
Om ni klickar på bilderna så förstoras de.


Jag


Sara


Sara och Jonas


Alla tre


Jag och Sara


Jag och Sara


Jag


Jag




God morgon

Blev klar väldigt snabbt idag, jag och sara ska inte ta bussen förns om 40 min. Gårdagen var en lung dag. Efter skolan så var jag ute och gick i en timme. Fast det började efter en kvart, men lite regn skadar inte. Sen blev det att ta det lungt och städa lite. Måste även berätta en sak som jag är jätte glad över. Jag fick MVG på mitt svenka prov ! JIPPY ! 
Idag vet jag inte riktigt hur den dagen blir. Ska i alla fall ut och gå idag igen.

Jag ska snart klippa mig föresten, och jag vet inte om jag ska ha lugg eller inte ? några förslag ! =)

Ciao.


RSS 2.0