Skolan

God morgon på er !
Hoppas ni har sovit gott. Jag har sovit helt underbar brevid med älskling.
Måste berätta att det har hänt en del nu på morgonen och klockan är bara lite över nio. Kan ju lova att det var en rolig bussfärd jag var med om. Ja, ni missade något kul även om jag blev en aning irriterad.
Ska jobba vidare. Ni får ha en riktigt bra dag :)
Puss !

Tears in heaven


En änglen från himlen

Här kommer en kärleks novell en i min klass har skrivit. Tycker om den väldigt mycket.

När jag var sjutton år förstod jag att jag skulle dö. Livet hade gett mig så mycket kärlek, men aldig någon pojkvän. Salen jag låg på sjukhuset var vitt och kalt och jag var ensam, mycket ensam. Hela mitt sjuka och svaga hjärta skrek efter kärlek. Att bara en gång i mitt liv få bli kär. Dörren öppnades till mitt rum, en säng rullandes in av två sköterskor. Jag hörde de säga : det här få bli ditt rum tills vidare. De parkerade sängen vid fönstret mitt i mot min. Ring på klockan om det är någon, så gick de ut. De blev tyst, en liten konstig tystnad. prescis som om båda väntade på att nån av oss skulle säga något.
Hej, jag heter Jesper och väntar på ett nytt hjärta. Jag hörde mig själv säga utan att tänka. Bianca och jag väntar också på ett nytt hjärta. Det kändes skönt, och konstigt nog helt natuligt att säga det. Våra blickar möttes och mitt hjärta fylldes med värme. Plötsligt kändes inte mitt hjärta lika svagt och sjukt. Tvärtom, det började slå hådare och jag fick lust att gå upp och dansa som bara varit en dröm för mig i flera år. Hela jag fylldes med energi. Han log mot mig och sa : hur kan en tjej som du ligga här och vänta på ett hjärta? Jag skulle inte sörja en dag om jag förlorade mitt hjärta till dig.
En tomatröd rondad spred sig över mitt ansikte. Herregud är det så här det känns tänkte jag. Då vill jag inte ha något nytt hjärta. Om jag bara få känna så här för en enda så är det värt att dö för.
Drömmen om ett nytt hjärta  var inte lika stark längre. Jag ville inte förlora mitt hjärta som var fyllt av kärlek till en underbar pojke som bara låg några meter ifrån mig.
Dörrarna öppnades återigen och jag hörde en massa upprymda människor. En sköterska kom in : det är dags nu, Jesper. Det finns ett hjärta till dig. Plötsligt stannade allt upp. Jag tänkte, ni får inte ta hans hjärta, det är mitt. När de var på väg ut ur rummet sträckte han ut sin hand mot mig, böjde sig fram och kysste mig. Om jag inte kommer tillbaks lova att ta hand om mitt hjärta. Jag lovar viskade jag.
Jag fick aldrig veta om han kom tillbaka eller ej, för efter några timmar drog jag mitt sista lyckliga andetag.

Vad är kärlek ?

Hej på er!
Var ett tag sedan jag skrev nu. Hoppas allt är bra mer er ?! Med mig är allt super bra och måste säga att jag är så otroligt kär. Har nog aldig varit så här kär. Har fjärilar i magen nästan hela tiden.
Han är helt underbar. Glad att jag har han <3
Tänk att man kan vara så här galet kär !!


Tycker denna text passar in:

Vad är kärlek?

När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka,

När du fnissar som en liten flicka.

När man känner nåt man "can't deny",

When the eagles fly over mountain high.

När all oro är som bort blåst och försvunnen,

När simba återvänder i lejonkungen.

När man bara drar replik för o slippa krångla;

"Min pappa är rik vill du hångla?"

Om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvet ut,

då ser man galen ut.

De har egentligen inte hit o höra,

det är bara en grej man kan göra.

När jag dansat med Elin en sommarnatt lång,

och vi satt på en parkbänk,

Jag var kär, hon drack rom.

När Elin sa att jag var den vackraste som finns,

Såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans.

Våga styr som en kapten,

Våga fall som ett löv,

Våga chansa och se hur de går,

Vad är fegt, vad är mod, what is love?

Baby don't hurt me, don't hurt me, nomore.


Love Is Wicked

Love Is Wicked-Brick & Lace

Bilder

Här kommer lite bilder sendan skridskor åkningen


Jag, S och B


S och B


Jag och B

Skridskor

På schemat idag så stor det skridskor. Kul var det och varmt blev det. Var lite jobbigt för att det snöade men det gick.
Vi var några som gjorde ett bandylag. Kan ju säga att jag inte var så där värst duktigt men jag gjorde så gott jag kunde. Gjorde faktiskt två mål. Lite stolt ! Det var nog därför vårat lag vann. haha !
 
Snart blir det att göra mig i ordning, åka till bergvik för att möta upp bella bus, sedan ta bussen ner till stan och gå lite där. Senare ska jag bella sara jonas och jessica på bio. Det blir att se "I taket lyser stjärnorna". Hoppas filmen är lika bra som boken. Lär nog bli mycket tårar som kommer falla ner på kinden.

Puss <3

Saknar

Saknar dig <33

n

Bilduppgift

Idag blev det att ut och fota med sara, sofia och jonas för min bilduppgift. Fick några riktigt bra bilder. Hoppas du fick några bra till din bilduppgift sofia.
Allt bra med er ? Själv är det bra men börjar bli lite små förkyld.

Här kommer några bilder från förut:











Alesha Dixon - The Boy Does Nothing

object width="425" height="344">

Dålig dag !

Känns som min dag blir värre och värre. Vill inte ens prata om den ! Åå. Får ta tre djupa andetag så går det nog bra snart hoppas jag.
Ska snart iväg och dansa lite med sara. Då blir det nog även att släppa ut mina aggrationer.

Ska göra mig iordning nu ! ha en bra tisdags kväll, KRAM
P.S . Det är en bra film ikväll på trean kl nio. Ett måste och se.

Saknar dig <3

Kär

Tjaba !
Känns som inte jag har skrivit på evigheter. Hoppas allt är bra med er !? Med mig är det i alla fall super duper bra ! Vet ni, jag har nämlingen gått och blivit kär ! En helt underbar känsla.

Har inte tid och skriva mer nu. Ska gå ner och äta och sedan städa garderoben.
Ha det gött ! KRAM

RSS 2.0