fantastiskt

Vilken fin fredag det var igår! Låg på skutberget i princip hela dagen. Beställde sushi till kvällen och drog iväg till stugan för att äta och bada. Sista doppet.var det bästa doppet på hela dagen. Var perfekt varmt i sjön. 28 grader rättare sagt! Kvällen avslutades spontant på mammas och pappas altan med fika och mys fram till midnatt! idag står det stranden och jobb på schemat!

strandhäng

Frukost på stranden - check. Dagens dopp - check. Bra sällskap - check. Bra start på denna lillördag! klockan ringde vid halv tio, då var det upp och hoppa för min del. Slängde ihop frukost och nybakat fika för att cykla iväg till stranden. Här sitter vi nu och njuter av den svenska varma sommaren! Vid lunch ska grillen tändas och magen ska få njuta lite extra innan det är dags att bege sig till jobbet. Känner på mig att detta är en bra dag!

slut i huvudet

Pust och stånk! Vilken dag.. En timmes powernap var välbehövligt efter denna dag. Nu ska jag ut i solen för att njuta av dagen sedan tänkte jag dra igång lite bak för att hålla mig vaken! Är totalt slutkörd, vet inte varför men tror värmen sugen musten ur mig. haha, är lite små känslig har jag märkt. Tjingeling!!

stugan

Söndagsmorgon och sol, Lovely! Tänk vad en ledig helg går fort. Hinner inte blinka förns man står på jobbet igen. Som tur är har jag hela söndagen framför mig och denna söndag har inga planer. Kan inte bli bättre! Ska strax hoppa in min blöta bikini som fortfarander blöt efter det sena kvällsdoppet igår. Ska njuta av solen och sällskap idag!

ledighet

Nu är frukosten inhandlat och ska ätas på bryggan i Pers stuga. Solen skiner och himlen är blå! Sommarkänsla är på topp. Fötterna ska plaskas i vattnet och solen ska få värma mig. En bra lördag! Nu ska bilen brumma iväg. Skepp och hoj!

lyckligt

Igår spenderade jag kvällen med älskade Winnerbäck! Han levererar alltid det bästa. Jag kan inte förklara i ord hur det var men det var en perfekt kväll!! Nu väntar grillat och vin med släkten! Måste fira att det är fredag och att livet är extra lyckligt.

tisdag

Denna lediga tisdag har spenderats i mysiga Örebro med issa! Nu har garderoben välkomnat ännu mer kläder. Plånboken är nu lite lättare och garderoben lite för full. Men vad gör det? Kläder är en rolig med farlig hobby! Har nu på kvällskvisten har tummarna spenderats på bakning och städning! Passade med tanke på att regnet smattrar på fönstret, mysigt ändå!

just nu!

Älskade räkor!

just nu!

Älskade räkor!

bakardag

Söndag och sovmorgon! Nja inte riktigt.. Vaknade av att jag trodde jag försovit mig till jobbet, men så var inte själva fallet! Eftersom jag var pigg och vaken så gick jag upp för att baka en Nutellakladdkaka till jobbet iikväll. Måste jag unna sig lite när man jobbar helg! Efter många tittar på olika bloggar så hittade jag ett recept på browniemuffins med toffofie. Detta var ett MÅSTE till att testa. Och volia, de ser lika goda ut som de smakar!

en bättre lördag

Sol på bryggan, Ella plaskar i vattnet medans per är ute och åker med båten! Det enda som hörs är vattnet som ekar mellan stugorna, mysigt värre. Här skulle jag kunna bo på sommarnarna! nej nu ska jag hoppa i vattnet. Tjohej!!

frukost på bryggan

Startade dagen med frukost med Issa ute på bryggan vid Pers stuga. Kunde inte börja dagen bättre. Solen tittar fram emellan åt och jag klagar inte!

lillördag

Då var det onsdag! Vilken dag. Sommaren är verkligen hör nu och detta innebär att livet känns lite lättare. Tänk vad den gula pricken på himlen kan göra mycket! Men jag ska erkänna att jag älskar det! Att möta alla människor som är lycklig och har en skön sommarfeeling! Spenderade eftermiddag hos svärfar i stugan. Och det blev det till och med två dopp! Välbehövlig efter en sådan varm dag. Kvällen har precis avslutats på ankdammens räkfrossa med gott sällskap! Denna lillördag får högsta betyg!

Myssöndag

Mysmåndag med ett stort M! Sitter just nu i soffan med per och i handen har vi en varsin hemma gjord milkshake. Jummmmy!! Det är men värd efter man har jobbat helgen. Och idag så kom min nya....... Mini ipad! Så nu vet ni vad jag har för mig ikväll.

smoothie

Hem kommen efter en morgonpromenad med vovven! Nu ska en hallon och jordgubbssmoothie få släcka min törst, muns! Det bästa är att det är färska hallon och jordgubbar. planen för idag är att läsa bok i en solstol på gården och njuta av att helgen snart är slut! Känner ingen söndagångest här inte!

systersjobb

I måndags så började mitt yrke som självständig sjuksköterska och snart har jag avklarat en hel vecka. EN HELV VECKA SJÄLV!! Måste erkänna om att det har gått så mycket bättre än väntat och detta måste ju firas! Så i eftermiddag när jag slutar kan det hända att ett glas vin eller två åker ner i kropp! Ha en bra lördag!!

spegeln

Så här blev resultatet! ska införskaffa en stor pampig lampa och rose färgade ljusstakar så är jag nöjd med hallen (tror jag)!

Fredag

Podcast i öronen, solen i ansiktet och vinden blåser lite lätt i luften. God morgon det är fredag! Har en bra helgkänsla i kroppen trotts att det är jobb i helgen. Denna känslan är så himla mysig! Ska fortsätta njuta av solen och podcasten i mina öron!

sovmorgon?

Äntligen sovmorgon! Det var det sista jag tänkte på innan ögonen slocknade igår. Klockan sju vaknade jag imorse och pang - jag var klar vaken. Typiskt! När klockan var nio hade jag bakat både muffins och nutelkakakor, snacka om effektiv! Blev en tidig lunch i stan med Isabelle och Ella, tack för sällskapet. Själklart blev det lite shopping! Nu har jag och Ella precis solat och är påväg till mormor för att fira hennes 63 års dag! Ett stort grattis till dig!

åh!

Att mötas av detta när man kommer hem från jobbet värmer mig i hjärtat! Fint gjort av min per!

spegel spegel på väggen där

Tisdag! Längtar till imorgon för då är jag ledig och jag ska hämta min nya snygga spegel!! Fyndade ett gammalt fönster på blockar igår och idag har jag lämnat in det hos en glasmästare som ska fixa spegelglas. Har såna höga förväntningar på hur det ska bli! Eftersom jag har en sån noja att jag ska göra om allt när jag börjat så lär väl hela hallen se annorlunda ut imorgon!

RSS 2.0