Taggad!!

Efter en topp dag på praktiken idag så är verkligen självförtroende i högan skyr! Nu har jag lagt sluttentans besked bakom mig och skitar framåt mot nya mål! Jag ser verkligen fram emot att få jobba. Tänk vad mycket en egiboost kan göra! Wiiieeee, nu kör jag ändå in i mål!

Helgen!

SOMMAR OCH SOL! Har verkligen njutit av denna helg! Kan ju nästan tro att de är sommar ute! Igår, lördag var vi en.sväng på stan med Emilia och hennes pojkvän! Tog oss även en lunch på pizzahut, & gud så goda pizzor de har! Är verkligen inte förtjust i pizza i fall de inte är hemmabakade, med deras pizzor kan jag konstigt nog äta! MUMS! På kvällen blev det film och mat med Sara & Andreas. Idag, söndag har jag spenderat dagen.ute från halv tio tills halv Åtta! Jag brukar sällan bränna mig och därför sket jag i solskyddsfaktor men jag skulle nog slängt på mig lite! Resultat blev att jag ser ut som prickig kräfta! Har precis kommit hem ifrån en kvällspromenad med per runt stan och sandgrundsudden och måste erkänna att jag tycker att karlstad är otroligt fint på våren och sommaren! Nu ska vi mysa ner oss till en film innan helgen tar slut!

Gårdagen!

UPPSATSEN ÄR GODKÄND! Nu kan jag andas ut och lägga den åt sidan, wiiieeee! Igår hade viintroduktion till den sista praktiken! Känns (än så länge) riktigt bra! Åkte snabbt hem för att mätta min mage som skrek av hunger och samtidigt som jag ska ta första tuggan ringer mamma och har köpt thaimat - gick inte att motstå erbjudandet! Timmar rann iväg och det blev en tur till Gengåvan med Anna och eli! Kvällen bestod av grillad kyckling och pastasallad för att fira Annas födelsedag! Med andra ord - en bra tisdag!

Nervös....

Helt plötsligt blev jag såååå super nervös! Ghaaaaaa, idag drar den sista vfun igång! Skrämmande? Ja! Snart står jag där färdigt utbildad sjuksköterska! Tänkt att JAG SNART ÄR FÄRDIG. Färdig sjuksköterska! Finns mycket med att jag längtar till att bli klar men samtidigt så är det lite skönt att vara student! Det finns verkligen för- & nackdelar med allt! Nu ska gå upp ur vår sköna säng och fixa mig innan jag ska cykla iväg till sjukhuset! SPARK I RÖVEN!

Söndagssol

Vaknade av att solen lös in på oss, så himla mysigt! Har inte ställt alarm på hela helgen. Det är bland det bästa som finns - vakna när man själv vill! Frukost på balkongen var ett måste en dag som denna. Vi satt och prata om allt mellan himlen och jord & passade på att spendera dagen ute. Vi beslöt oss att ta en cykeltur till mamma och pappa där vi ska få grillat till lunch!i eftermiddag har jag inga som helst planer, så blir det soffhäng med min andra pojkvän - ben and Jerry!

GLAD PÅSK

Nu vankas det påskknyt hos issa! Magen skriker efter hunger så det ska bli extremt gott med mat alldeles strax! GLAD PÅSK!

Matkoma

Har haft en välbehövlig hemmakväll med Per. Vi tog en promenad till affären där vi handlade hem gosaker till kvällen! När vi kom hem satt vi och titta igenom gamla kort! Jag är precis som min mormor = ska ta kort på allt för att spara som minnen! Tiden rann iväg så vi slängde ihop quesadillas, blev super goda! Nu ska vi mysa ner oss till någon bra film!

Långfredag

Magen är just nu fullproppad med påskmat och tårta! Nu kan vi (bokstavligen) rulla hem, Bruuuummmm! Igår eftermiddag hade vi fika hemma hos mig med Nutellakladdkaka och sedan blev det After study på koriander! Var en super trevlig kväll. Skönt att få prata och umgås utan allt plugg som är i vägen! Men tror det eller ej, nu blir det inte plugg på en hel vecka!! EN HEL VECKA! Tjohoooo, vad underbart! Ikväll får vi se vad kvällen erbjuder, är öppen för alla förslag! Får passa på att leva medan man kan och får chansen!

Korri

SKÅL

Löparkurs

Just hemkommen efter löparkurs med tre fantastiskt vänner! Jag har ett varit ställe som jag skulle kunna bo i om jag fick, och det är skogen! Det är så underbart att få vara i en miljö där man kan släppa all stress och allt runtomkring och fokusera på sig själv! Me like!! Det är anna som fått med mig på löparkursen och det är jag riktigt glad för, trodde jag var i helt okej form för att springa tjejmilen i september. Men icke sa nicke!!! Jag ska kunna lägga av efter 500 meter, men efter som det är i en grupp mer ca 20-30 personer så blir jag mer peppad och får fram mer energi! Det låter inte direkt roligt, men någonstans tycker jag det är roligt eftersom jag lär mig att TRO PÅ MIG SJÄLV!!

RESA

JAG SKA RESA TILL DUBAI!!! Tjohoooo, ska åka senare i höst med min moster! Ska bli riktigt skönt att åka dit när höstmörkret börjar lägga sig i Sverige!

pole

Idag har jag och Sara börjat Poledance! Alltså, det var helt fantastiskt roligt! Jag ångrar verkligen inte att jag anmälde mig. Det var många tankar som snurrade runt i skallen innan man väl drog igång! Det första jag tänkte var - har fan ska jag kunna slänga mig runt stolen utan och tappa greppet, fy vad jag kommer göra bort mig!! - Så fort jag klev in i salen tillsammans med de andra sju som deltar så släppte alla spänningar och upp på stången kom man upp utan tvekan! Längtar redan tills nästa måndag, Yeah! Imorgon väntas träningsverken!! Lovely

Söndag

Hade inget alarm på imorse. Det var helt F A N T A S T I S K. Kunde varit kvar i sängen hela dagen om jag fick bestämma, men eftersom det är strålade sol ute så var det dumt att kasta bort tiden i sängen. Invigde våra nya utemöbler med en god lunch i solen samtidigt som jag njuter av att vara ledig idag. Idag ska jag inte tänka på skolan, prata om skola och jag ska inte heller plugga. Ikväll ska jag och Per mysa till det med bio. Känns som jag inte umgåtts med honom på ett tag nu, så det ska bli skönt att få spendera lite tid på varandra. Nu ska jag umgås med lillsyrran och njuta av solen!

Gårdagen!

God morgon världen! Igår gjorde vi tentan ifrån helvetet, skönt att ha den gjord! Efter tentan åkte vi ner till stan för käk och fixa inför kvällenstentafest. Issa lyckades verkligen med en kanon kväll igår, tusen tusen tack! Det var riktigt roligt och träffa de i klassen och få skaka rumpa till gammal 90-tals musik, me Love!!!

Snart fredag!

Jag har nog aldrig och kommer nog aldrig igen, längtar efter en tenta som jag gör just nu! Vill bara ha fredag så att jag får den gjord! Som tur är har jag mycket som peppar mig i vardagen så jag orkar stå ut de sista dagarna! Helgen är redan planerad, och som jag längtar! Fick en otroligt gullig lapp av en liten Sötnöt som peppar mig otroligt mycket till plugget!

Regnet bara öser ner!

Vill bara krypa ner i sängen och mysa tills regnet försvinner! Ser ut och regna hela veckan förutom lördag, Yeah! Denna helg som kommer är så efterlängtad! På fredag gör vi sluttentan och såklart blir det tentafest! Lördag ska jag absolut INTE ställa klockan. JAG LÄNGTAR EFTER SOVMORGON! Nu ska jag snygga till mig och iväg till den sista föreläsningen innan vi går ut som färdiga sjuksköterskor!

Oreo

Lördagen har bara försvunnit! Idag har tiden verkligen gått fort. Vaknade tidigt idag, så jag och per bestämde oss för att åka till Ica för att unna oss nybakat bröd till frukost. Senare på eftermiddagen så hade vi dansuppvisning med mina och Annas dansgrupper. Tänkt att tio veckor har försvunnit. För tio veckor sedan träffade vi ca 50 nervösa och förväntansfulla barn men idag var den tuffa och otroligt duktigt barn som hade uppvisning för ca 100 åskådare. Fick så mycket fina presenter både ifrån barnen och F&S. Tusen tack, det värmde i hjärtat att för höra alla komplimanger! Kvällen bestod av mat,vin & bra sällskap! Nu tar jag och syrran natten för att drömmer oss bort!
är otroligt nöjd och mätt - efterrätt är min specialitet!

Fullspäckad onsdag

Vilken dag! Plugg, grill på skutberget, plugg, springsskola och bad! Har precis kraschlandat (ordagrant) i sängen med paddan för att se toppmodell! Anna drog med mig och issa på If götas springskola! Har sprungit intervaller och lärt mig springteknik! Super kul faktiskt. Alltid lika roligt att testa något nytt! Imorgon kommer det känns kan jag lova. Mina vader värker redan nu! Ändå är det en skön känsla! Nu ska jag grotta ner mig i min nya bok!

God morgon

God morgon världen! Har sovit som en klubbad säl inatt. Så himla underbart! Nu är jag laddad för plugg och slit hela dagen. Frukost har precis ätits upp och strax blir det en morgonpromenad med vovven. Gårdagen bjöd på sol och glass. Mummmms! när man kan börja äta glass så är våren här! Hoppas den fortsätter. Ser ut och bli samma väder idag, Yeah! Blir (kanske) plugg på balkongen idag. Ha de gott i vårsolen!

DAGENS LYCKA!

YEAH! Ännu en tenta som är godkänd i bagaget. Är så LYCKLIG! Nu är det två tentor kvar innan det är slut på utbildningen! Nu ska jag återgår till föreläsningen!

RSS 2.0