R.I.P

R.I.P <3
Vi kommer alltid minnas dig som en kämpe. Allt du har gått igenom dessa år.
Idag fälldes många tårar för dig. Hoppas du har det bra där uppe i himlen.
Saknaden för dig kommer vara stor !

29/01 2008




Dans

Hejsan !
Hoppas ni har haft en bra dag ?! Min har varit som vanligt fast ändå lite bättre. Gick upp som vanligt och allt sånt jag brukar göra men ändå kännde jag glädje inom mig.
En sak som är säker är att jag längtar till helgen så kan man så sova ut och slippa plugga ! Det känns som det är jätte mycket nu.
Ska gå och göra mig i ordning och åka för att träna sedan . Ha en bra kväll !
Puss på er .

Outfit

 

Min outfit:
Jeans/leggins från gina och långtröja ifrån indiska

Glad

Gissa vem som är gladast i sverige idag ?! Det är nämligen jag !! Sitter här och ler som aldig förr !

Skolan

Hallo ! Här kommer en liten uppdatering ifrån skolan. Sitter just nu i skolan och har svenska. Skriver på inlämningen om "Hur tarlar jag". Kan ju säga det inte går så där super bra men.
Sen blir det att åka in till stan och köpa väskan jag har lagt undan och klippa luggen. Måste skriva vidare på inlämningen nu. Ha en bra dag !
Kram på er !

Träningsvärk ?

Har precis kommit hem ifrån träningen så imorgon är det jag som kommer ha träningsvärk. Fårse om jag orkar gå upp ur sängen men det ska nog gå på något vis även om det kommer ta tid.
Ikväll blir det nog att sova tidigt. Känner mig jätte trött och så ska jag upp vid sex imorgon. Eller så sätter jag säker på en film och myser framför tv:n. Har ni något bra filmtips ?

Ska kila ner och få i mig lite mat i magen nu.
Puss på er !

P.S Det är bara mer och mer som läser min blogg för varje dag som går. Tack !


Idag är ingen vanlig dag...

för idag är det Jonas födelsedag! Hurra Hurra Hurra. Grattis <3


Canon


Bergvik

Var ut en sväng till bergvik med mamma och båda syrrorna. Där införskaffade jag mig ett par byxor ( Tack mamma) och även lite hårasocciarer. Sedan la jag undan en väska jag ska köpa imorgon. Älskar den verkligen !
Ska skriva klart min inlämning nu om hur jag talar ( ?!) och sedan åka iväg för att träna. Ha de gött !

Ciao

Stilrent



Stilrent

Glamour

Blir att läsa denna tidning och mysa under täcket.

Vad har ni för er ?


Fika

Dagen idag tillbringade jag för det mesta på stan. Vid tolv mötte jag upp Bella för att käka lite. Efter vi hade mättat våra magar så gick vi runt lite i affärer plus att jag fick en sockerkick så vi gick och köpte lite godis.
Efter jag har varit med B på stan så mötte jag upp mamma och gänget för att ficka. Införskaffade mig även en randig tröja ifrån Indiska. Tack mamma !
Sedan hoppade vi in i bilen för att hyra filmen men efter det hamnade vi hos Maria och Morgan på fika. Så där blev det ännu mer fika. Efter det så blev det att åka hem och byta om till mjukisbyxor.

Har precis sett på syrran och käkat lite godis. Snart blir det att se ännu en film !

Ha en bra lördags kväll. KRAM

God morgon

God morgon på er ! Hoppas ni har sovit gott. Det har faktiskt jag plus att jag hade en välidigt konstig dröm.
Snart blir det att gå ut i blåsvädret och ta bussen ner till stan för att möta upp Bella. Ska göra mig iordning nu.

Ha en bra dag !


Beck

Nu blir det att kolla på beck så ni får ha en fortsätt bra fredags kväll !

Pussochkram!

Fredagens musik


* until we bleed - lykke Li
* Dance whit somebody - Mando Diao
* För Dig - Lars winnerbäck
* Bara om min älskade väntar  - Thåström  och Winnerbäck
*  Flicka Med Guld - Joakim Thåström
*  Långa Nätter - Melissa Horn


DANCE WITH SOMEBODY

Hittade denna låt på en blogg (http://gaspedal.blogg.se/).  Älskar låten ! Går inte att sluta att lyssna på den. Hoppas ni också gillar den.
Ciao !


MANDO DIAO - DANCE WITH SOMEBODY


T

Hallo !
Idag efter skolan så blev det att kika runt lite i stan. Kan ju säga att jag önska verkligen att pengar växer på träd. Det finns ju så otroligt mycket snygga kläder som jag så gärna skulle vilja ha !  
Efter vi hade kollat runt lite så gick jag, Jonas och Sara och fikade på T. Mysigt var det och tack för sällskapet !
Kan ju säga att jag åt världens godast kladdkaka. Mums ! För er som inte vet så älskar jag nämlingen kladdkaka. Det är så otroligt gott, speciellt smeten.


Här har vi Jonas
Som vanlig ville sara dock inte vara med på kort !

Fick även en bild på den grymtgoda kladdkakan

I taket lyser stjärnorna

Den boken läste jag i höstas. Måste säga att den var otroligt bra. Till veckan ska den även komma ut som bio så den blir ett måste och se. Om ni inte har läst boken så tycker jag ni verkligen ska göra det. Bland de bästa böckerna jag har läst.

Jenna har just börjat sjuan och det enda hon borde behöva oroa sig för är att brösten aldrig växer,den alldeles för blonda klasskompisen Ullis-Knullis som hon hatar och hur hon skall få Sakke snygg snygg snygg att lägga märke till hanne.Men Gud har inte sköt sitt jobb.Hemma hos Jenna finns en rullator,en doseringslåda,en duschstol,peruker och anpassade möbler och skåp.Där lever nämligen en cancersjuk mamma.I taket i Jennas rum sitter stjärnor som lyser i mörkret.
Under en av dem har hon gömt en dikt.Om du dör mamma,då tar jag livet av mig.
Boken är skriven av Johanna Tydell

Här är trailen för filmen:


Tack

Vet ni ?! Det gå bara bättre och bättre för mig blogg. Vill tacka alla som läser den ! Blir otroligt glad när jag ser hur många som har varit inne och kollat.  Hoppas det fortsätter så bra som det går nu.

Sitter här jätte trött efter en lång dag i skolan. Men ska inte klaga för vi fick sluta två timmar tidigare.
I skolan har det verkligen inte hänt något. Vi har varit för trötta för att häjra runt så som vi brukar. Men det var en rolig sak på busstationen idag men jag tror jag var lite ensam om det. Mitt på station så står det en buss så står det Karlstad via Skåne. Men egentligen så ska det stå Skåre. Tur att alla har olika slags humor.
Kram på er !

Gustafsson


 

Curling

Först på schemat idag stog det sovmorgon. Riktigt skönt var det ! Sedan blev det att åka in till torget för att möta två i min klass för att åka och göra ett grupparbete om curling. Det gick ganska fort och göra det så vi hann och luncha på stan. Sedan hoppade vi på första bästa bussen till skolan.

Idag tycker jag faktiskt att jag har varit lite hurtigt. Har nyss varit och simmat 1 km. Riktigt skönt var det att träna, behövdes efter en lång dag.


Ciao !


Det vackrast jag vet

Tänkte att denna låten skulle passa in till inlägget under.


Utökning i släkten

Idag när jag satt på bussen hem så fick jag ett sms av mamma där det stog att mammas kusin har fått barn ! Jag är inte så duktigt när det gäller släkter och så men jag tror det blir min tremänning!

Så idag säger jag välkommen till världen !

Tyvärr så vet jag dock inte vad han ska heta. Men får nog reda på det så småningom.


Paparatzzi

Hejsan !
Har just kommit hem ifrån skolan. Kan ju säga att det var lika kallt som vanligt. Vem det nu var som sa att man lär sig av sina misstag så tror jag inte att man gör det. Har inte lärt mig ännu att när det är kallt ute så är det kallt inne. haha ! Men jag lär mig nog så småningom.
Har sprungit runt och tagit en hel del bilder idag för våran bilduppgift. Så har kännt mig som en lite paparatzzi idag !
Ska springa ner och få i mig något i min hungriga mage nu !
Puss,

Dagens outfit

          

Jeans kjol ifrån gina och sen slängde jag ihop det med lite annat jag fann i min lilla garderob.              

Snö

Vaknade tidigt imorse av att jag fick ett sms av anna där det stog att jag skulle kolla ut. När jag väl hade kollat ut fick jag kolla två gånger för att fatta att det var en massa snö ute ! Jippy ! Får väl hoppas att det håller i sig så man kan ha lite snöbollskrig. Fast det börja redan bli slaskigt ute.
Var till bergivk i söndags. De har redan fått i vårklädera. Ni kan inte ana hur mycket jag ville ha ! Synd att inte penger växer på träd. Det kliade riktigt mycket i fingrarna vill jag lova.
Vi ska ta en shoping tur på söndag och får väl se om det blir något nytt i garderoben. Det skulle behövas nu.



Ciao !


Love and peace

Vet ni vad jag är sugen på ? Att åka till Love and peace festivalen eller hultsfred. För vet ni vem som ska dit ?!?! Joo nämligen lasse! Vad säger du bella ? Lust att följa med ?


Outfit

Dagens outfit :
Skjorta från monki, Jeansthigs från gina.


snöyra

Idag vill jag säga grattis till Bella ! Hoppas du får en bra födelsedag <3.
Imorse när jag vaknade och drog upp mig rullgardin så snöade det ut. JIPPY ! Det är lite vitt på marken men inte mycket.
Igår fick jag långa jonas systemkamera. Tack så mycket ! Så idag fick den minsta syrran vara min modell ! 
 
Här kommer lite bilder :






Och en hel del bilder. Orkar inte lägga upp alla. Ha en bra dag ! Puss


Come away with me

Innan jag går och lägger mig så tänkte jag lägga upp ännu en till låt.


Nattinatti <3

Helg


( A och C på bild),
otroligt skönt men helg! Imorgon hoppas jag på att jag får sova ut. Är så otroligt trött.
Slutade elva denna fredagen också. Jippy ! Eftersom vi slutade tidigt så åkte jag och några i klassen in till stan för att mätta våra hungria magar med lite mat. Efter en mättande lunch så stod A och C för unerhållningen. De åkte nämligen på en krokodil "karusell". Vi får leva livet medans vi är unga! Men roligt var det!

Gårdagen spenderade jag med Sofia. Jag kan lika gärna nu erkännan att jag aldrig kommer bli en vinnare, men jag  kanske har tur i kärlek istället ? Fast det tror jag inte men man kan ju allitid hoppas. Men man kan ju inte vinna varje gång, eller vad säger du sofia ?

trött trött trött trött

Har inte så mycket och skriva idag förutom att jag måste berätta att det är "solen i ögonen" ikväll på ettan klockar nio. Då blir det att sitta bänkad i soffan och kollar på Lars Winnerbäck . Ett  måste!



Hittad denna gamla låt på min ipod imorse. Kan säga att den är otroligt bra !

Gråa dagar

Denna låt passar med tanken på hur dag är idag.

Trist

Vilket otroligt trist väder det är ute. Blåsig och regnigt. Suck ! Vaknade i natt av att det blåse och att regnet små smattrade mot fönsterrutan.
Gårdagen blev väldigt lugn faktiskt. Var även i en sväng till stan och lunchade med Bella bus.

Jag måste berätta en sak jag är lite stolt över ! I fredags så hade mamma läst aftonbladet och så stog de om Sveriges bästa gymnasieskolor och de som har lättast att få jobb när de gick ur. Och gissa vad som stog då?! Det stog att de som gick BF och HUC har lättast att få jobba i karlstad. Jag valde en bra linje trottsallt. haha ! :)

madicken

Slutade elva idag. Riktigt skönt med helg nu. 
Just nu sitter jag faktiskt och kollar på Madicken. Det var så otroligt länge sedan jag såg på den filmerna. Astrid Lindgren som har gjort Madicken är en sån otroligt bra författare måste jag säga. Tänk och ha en sådan fantasi och komma på något sådant bra så det blir världskänt.

Ska kolla vidare nu på filmen.                                                     
Gooooooood bye !





06.49

Ska snart åka iväg till skolan. Det känns som klockan är vid fyra - fem på morgonen för det är så svart ute. Men som tur är så är vi på väg till ljusa tider. Måste dra nu om jag ska hinna med bussen.
Ha en bra dra!
Ciao !

Skoltrött ?

Tittade nyss ut genom fönstret och såg att himlen är ljusrosa och blå. Otroligt fint !
Skönt med helg imorgon. Känner mig redan jätte trött efter ha gått två dagar i skolan. Ska ta och städa nu uppdaterar senare.
KRAM

God natt !

Tänkte göra en liten uppdatering innan jag går och lägger mig. Hoppas eran dag har varit bra även om den har varit väldigt kall.
Sov gott ! nattinatti

Skolstart

Nu börjar dom tidiga dagarna. Det var direkt ingen bra start idag för när vi kom till skolan fick vi veta att den läraren i vi skulle ha på förmiddagen var sjuk så det var inställt så vi hade håltimme tills ett. Inte kul ! Men sen var de så snälla och flyttade fram de två lektionerna på etermiddagen så vi fick sluta redan tio i ett. Började dålig men slutade bra. :)
Ska gå iväg till S nu. Ha en bra kväll.
KRAM


Tv vecka




Denna veckan är det så otroligt mycket bra på tv. Det börja redan idag.
Måndag: klockan 16:25 börjar föräldrar fällan på fyran. Nio så dra 13 snart 30 igång på trean.
Tisdag: Då dra top model 11  igång på trean kl åtta och timmen efter så går drömkåken på fyran.
Onsdag: Är även top model idag också på tren kl åtta samtidigt på fryan så är det grammisgalan kl åtta till tio. Då blir det att kolla på grammisgalan och får dock hoppa top model. Grammisgalen är ett måste !!!
Torsdag: Är det väldigt lungt på tvn.
Fredag: Let´s dance har sesängsstart kl åtta på fyran. Samtidigt på ettan är det På spåret.
Lördag: kvart i åtta dra jonny english på trean. Precis när den är slut så är det World tarde center på fyran (21.30). Kan säga att det är en jätte bra film. Kvart över tio så är det Wallander - byfånen på tv4 plus.
Söndag: klockan nio dra A lot like love igång på fyran.

Städning

Förut så blev det att stor städa garderoben. Så nu kan jag äntligen gå i den. JIPPY ! Tror faktistk den aldig har varit så ren som den är nu. Vi får väl se hur länge den är det. Om jag känner mig rätt så är den bara så här ren som den är nu i drygt en vecka.
Sitter just nu i pappa stor munckjacka och fryser som bara den och kollar även lite på One tree hill.

Victoria's Secret Fashion Show

Kvällen igår blev att kolla på Victoria's Secret Fashion Show. Måste säga att hon gör otroligt snygga underkläder.

Här får ni en liten titt av det som var med igår. Tycker även att låten är otroligt bra!

I natt jag drömmade...

"Något som jag aldigt drömt förut. " I natt hade jag en helt underbar dröm. Den drömmen skulle jag vilja drömma om och om igen. Trodde för ett tag att den var verkligen men sedan när jag vaknade så var den dock inte det...

Idag var det kallt ute kan jag lova. Just nu är det runt 13 minus och jag pratade just nyss med farfar och där uppe hade de 21 minus. brrr !
Förut åkte vi iväg och kollade på skidhjälmar till mig, den minsta syrran och även pappa. För igår nämligen var det nästan bara jag, mamma och pappa som åkte utan hjälm. Vi fick veta att det var en trend att har skidhjälmar och så är det även bra att ha en eftersom det är en billig livsförsäkring. Om ni inte har en så tycker jag att ni ska in förskaffa er en!
Är helt kär i min hjälm. Den är nämlingen vit med en svart ängel på. LOVE IT !

Här kommer en bild på hjälmen

Gårdagen

Igår drog vi upp till säfsen hela familjen. Vi åkte hemifrån runt nio tror jag och var där uppe runt halv elva. Vi spenderade hela dagen i backarna även om det var lite småkyligt. Runt lunch så blev det att värma sig framför elden medans papporna grillade korv till oss (servis med andra ord, hihi). När vi var mätta och belåtna så blev det att sätta på sig skidorna igen och åka till backen. När klockan närmade sig tre så gick några till husvagnen M och M har där uppe medans vi andra åkte ner till värmestugan och köpte något varmt och dricka. Sedan blev det åka några åk till innan de stängde. En riktigt mysig dag var det !


säfsen

hej.
Här kommer en lite uppdaterning ifrån säfeln. Sitter just nu på en lite minidator i M och M's husvagnen. Ska var lite social mot de andra så jag uppdaterar när jag kommer hem.
KRAM

Favorit i repris


Storstädning

Nu blir att storstäda övervåningen. Har skrivit upp en hel lista som ska göra men som tur är så har jag redan gjort hälften. Idag blir det att ta det lungt och börja vända rätt på dyngnet.
Ska forstätta städningen. Ha en bra dag!

Systemkamera

Vet ni?! Jag är så extremt sugen på att köpa en systemkamera, men sen så var det där med pengar men det blir att spara !!


2009

Nu har vi ringt in det nya året. Så nu är det ett nytt år med nya möjligheter. Hoppas erat 2008 var bra. Mitt var nämligen det roligste året på länge. Stockholms resan med alla nior var nog det roligast och minnes värda under hela 2008 och även när vi var ner till kusten och Rhodos.

Idag vaknade jag upp hos S och efter ett litet tag hos henne så drog jag mig hemåt. När jag kom hem så gjorde jag mig i ordning får att åka ner till Marisbergsviken för att åka lite skridskor. Var länge sedan jag gjorde det, men kul var det. Höll balansen väldigt bra faktiskt. Brukar vara lite klumpig ibland men det gick som på räls måste jag säga.


Lite bilder ifrån skidskoåkningen.









RSS 2.0