Lördag




Vaknade efter tolv idag så dagen har bara runnit iväg. Har inte hunnit gjort så mycket idag, men hann i alla fall och byta emilias julklapp. Hoppas hon blir glad för det jag köpte, men det tror jag hon blir. Vi var även förbi cassablanca och hyrde film. Har även stor städa mitt rum. Kan lova att det är rent nu i alla fall . Hahaha. Möblerade även om lite  på rummet som jag jämt gör, men fint blev det =)


Ha en bra kväll !
Ciao

Fredag kväll

Tre ord räcker för denna kväll Otroligt lyckad kväll.  Var länge sedan jag hade så här kul. Jag och Julia satt och planerade våran framtid. Haha. Eftersom båda älskar Lars winnerbäck så kom vi på att hon och jag skulle bli musiker. Vi ska spela gitarr, dricka sprit och ligga etta på topplistan plus att vi skulle ha sara som fanklubb.( Glömde säga att vårat artistnamn ska vara floffig).  Vad tycks ? Kan ju säga att vi var väldigt övertrötta när vi kom på det eller i alla fall jag. Men kul var det måste jag säga ! Kvällen fortsätte med att jag hittade en elefant i maries vardagsrum! Den historien orkar inte jag dra nu, men jag tyckte att det var väldigt kul, men det var jag nog ensam om. Sedan blev det att vandra hemåt. Vi fick sällsakp ända till bergvik, där de andra vända tillbaka. Kan ju säga att jag och julia gick och sjöng Två elefanter balansedade.... och hade väldigt kul. Men ett skratt förlänger livet så det skadar inte och skratta =) Men efter denna dag så behöver jag verkligen skratta.

Puss och kram !


Torsag



Idag blev det en tidig dag. började redan halv åtta, fast dagen idag gick otroligt fort. Har spenderat min kväll men S, A och H . Var faktiskt roligt. Spelade GH4 och det gick bättre än väntat. haha ! Eller ja bra gick det väl inte, men bättre än vad jag trodde.
Var in till stan och köpte lite julklappar idag. Snart är julen här. Längtar som bara den. Redan första advetnt på söndag. Vart tar tiden egentligen vägen ? Den bara rinner iväg.
Puss och kram !

De tomma stegen


Pluka





Hejsan på er !
Sitter just nu och lyssnar på älskade winnerbäck. Dagen idag var ganska lång, slutade inte förns efter fem. Måste berätta att jag åkte pluka för första gången i år. JIPPY ! Kul var det i alla fall. haha ! Tror faktiskt jag hade lite roligare än barnen, men ett skratt förlänger livet så.
Sen blir det att röja lite på rummet och bara ta det lungt.
Ciao!




.






you put on quite a show

you really had med going
now it´s time to go
curtains finally closing
that was quite a show
very entertaining
but it´s over now
go on and take a bow



Tisdag



Hejsan !
Känns som evigheter sedan jag skrev något sist, men jag har haft fullt upp så det har inte blivit så mycket. Dagen idag bestog först av apun ( vi praktiserar i frya veckor och är redan inne på våran andra) men som tur var fick jag gå hem lite tidigare. Väl när jag kom hem så blev det att skriva klart inlämningen. Kan ju säga att det tog väldigt lång tid att skriva den, men nu är den äntligan klar efter många om och men. Så nu blir det att ta det lungt tills nästa vecka då det blir lite mer plugg för då ska jag börja med en ny inlämning om våran apu. Trodde faktiskt inte vi skulle få så mycket plugg som vi fick men så blev det i alla fall !

Jag måste säga att jag är extremt sugen på att shoppa. Vill få lite nytt i garderoben, ska faktiskt ner till stan eller bergvik på torsdag med s. Fårse om jag får med mig något hem eller om jag hittear någon juklapp.

Söndag

Hejsan.
Känner verkligen att det var länge sedan jag skrev nu, men jag har har fullt upp med annat =)  Har spenderat helgen i Stockholm. I fredags så var vi och firade marie som blev hela 16 år ! GRATTIS ! ska kolla på ladder 49 nu. Ha de bra. Puss och kram



Marie

Kevin Borg



Han borde vinna hela idol !

RSS 2.0