16 år !

Hejsan !
Igår var en helt underbar dag. Tack för allt <3. Igår fyllde jag nämligen 16 år och det hände en hel del massa roliga saker.
Hoppas allt är bra men er ! Med mig är det prima ballerina. Sitter just nu och pratar gammla minnen men en barndomskompis. Tänk igentligen vad tiden går fort. Man hinner nästan inte blicka så är dagen slut.
Jag ska gå och kolla på ugly betty nu. ha de bra ! Ciao.

Brolle jr


Jag är född i en lite by,

Sitter just nu och lyssnar på musik. Föresten har ni hört, "jag är född i en liten by" men brolle jr ( Tomas andersson wij har skrivit den). Den är skit bra.
Ni får lägga Tomas andersson wij på minnet. Han är ju som otroligt bra. Om ni inte vet vem det är så är det han som sjunger evighet som caraola sjöng fast lite långsammare.

Idag har nog varit en av dom roligaste dagar vi har haft hittils i alla fall. Trivs jätte bra på skolan. Jag måste erkänna att jag var lite osäker när vi var där på uppropet men det var nog bara för att allt var nytt då. Men nu känns det bra.
Jag försöka uppdatera i bloggen lite mer så ni får kolla in den lite oftare.
Ska gå nu, ha det jätte bra! Ciao 


IKEA

hejsan !
Hoppas alla mår bra, själv mår jag prima ballerina. Sitter här och försöker komma på någon roligt lek som man kan köra på tjejkvällar och lite sånt.
Ska nämligen har tjejkväll snart så nu ni tjejer så får ni kolla era mobilen nog till vecka och vänta på en sms-inbjudan.

I helgen så var farmor,farfar, mormor och morfar här och friade mig i förskott. Fick ett presentkort av farmor och farfar så där har jag och varit och shoppat nu ! Så här blev det ;
Före:
 

Efter:


Blev ganska nöjd =) .
Vet ni vad ?! Jag ska måla om mitt rum till vitt och ha lila grejer till det. Tycker ni det låter bra? Jag som älskar lila också. Tror det kommer blir jätte bra ! Eller jag hoppas det i alla fall.
Men jag måste gå nu, ha de bra  !
Cioa <3

Nattinatti

ville bara säga god natt innan jag ska gå och lägga mig snart. Ska kolla igenom lite inredningstidningar först. Ska nämligen förnya mitt rum lite eller jag ska köpa lite nya grejer. Ska lägga ut lite kort på hur det blev när jag har gjort det.
Men vi får sova riktigt gott nu !
Många god natt kramar ! <3

Rött

Idag har jag ägnat min dag nere på stan men K och L ( Även mamma och syrrorna innan K och L kom ner). Innan K och L kom så var min minsta lilla syster iväg och tåg hål i örat för första gången. Efter det första hålet satt och och grät jätte mycket och ville inte ta det andra, så jag sprang iväg och fick köpa glass och en klubba till henne. Hon ville verkligen inte ta det andra men det gjorde hon i alla fall och hon gärt och grät. Men det gick bra till slut som tur var ! Nu sitter hon och är jätte glad över att hon har örhängen.
Nere på stan blev det lite shopping inför skolstarten. Hitta mig ett par convers skor på rea och så köpte jag även 5 block för 50 kr på gallerix.
Trodde faktiskt jag skulle sitta här och vara jättenervös ni men som tur är så är jag inte det. Det enda jag är rädd för  imorgon är det att jag inte hamnar i samma klass som S men det tror jag och att dom ska säga mitt namn fel inför alla. Men det ska nog gå bra, ska ni se.
Jag hoppas alla mår bra och har haft en bra dag idag! Jag är på bra humör men jag vet inte i fall det är för att vi börjar nytt imorgon eller var det är.
Jag tog inte ett kort idag. Det var dyrt så jag tar ett kort från förra året som få duga.
Förut så var jag och mamma till bergvik en sabbis för att köpa hårfärg så nu har jag ny färgat hår i för imorgon men det är den samma som förut. Lite röd brun aktig.
Men jag ska gå ner och ringa ett samtal nu. Ha en jätte mysig kväll nu i regnet.
Kram !


God morgon

Hej !
Hoppas alla har sovit gott. Jag vaknade vid nio i morse av att regnet smattrade mot fönster rutorna. Det känns som att hösten är på väg med stora kliv.
Sitter här och tänker på morgondagen. Imorgon är det nämligen dax för skolstar på en ny skola, ny klass och nya lärare. Ska bli riktigt roligt (hoppas jag i alla fall ). Men det är alltid lika roligt att börja något nytt.
Idag blir det att åka  ner till stan och ta dom dära korten jag berättade om igår. Sen blir det att kanske färga håret, ut och gå, göra iordning lite tills imorgon och vara men K och L.
Jag ska gå och göra mig iordning och lite sånt nu. Men ni får ha en jätte bra dag trots regnet . Ciao

Morgan junior

Ugglan om du ser detta, visst likanar han Morgan lite ?


Tisdag

Hej på er !
Sitter just nu här och funderar på vad jag ska skriva om. Ibland kan det verkligen vara svårt och komma på något bra eller roligt som ni vill läsa om.

Sitter även här och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon, för imorgon så ska jag och K ta kort till vårat busskort. Vi får inget sånt där för vanlig buss utan vi får kort för länsbuss. Vi kommer bli som på dom på sällskaps resan när dom ska ta kort till liftkorton att vi får springa ut och in i en fotoautomat. Kan verkligen se mig det framför mig.
Ikväll blir det bara att ta det lungt och vila lite innan skolan drar igång på torsdag. Ska bli riktigt kul att börja en ny fas i livet, eller hur sara !
Förut när jag och S var till bergvik och kollade ut vad jag önskade mig av henne när jag fyller år, så hade jag rena tuer. För jag har önskat mig en klänning av henne som var slut inne i stan och så sa dom på bergvik att den inte fanns där, men när jag kollar blev några andra klänningar inne på gina så plötsligt står jag bara och håller i den och det var den enda som fanns kvar och så trodde jag såklart att det inte var i min storlek men det var den. Gissa och jag och S var glada! S hade verkligen försökt och så tag på den och så hittar jag den bara av en ren slump.
När vi har på bergvik så passade vi även på att kolla på friidrotten inne på expert. Trodde det skulle gå bättre för Holm men det gjorde det dock inte. Men där emot gick det väldigt bra för Wissman. Han är den förska svensken sen 1952 (tror jag mamma sa) som har kommit vidare i final. Och den första nordbon sen 1972. Sitter här och håller tummarna för dig ! Är det någon som vet när finalen är ? Har inte en susning om när den är. Jag har säkert sånn otur att den är när vi är i skolan.
Ska sätta mig och mysa lite framför tv:n nu ha de bra. Cioa

( Vill även ge ett bok tips nu när det är så ruggit väder ut och den är Eldens hemligehet av Henning Mankell)

Almost lover



En helt underbar låt

Vilken tycker ni ?

Den eller


Eller den i vit? Vilken tycker ni, kommentera gärna

ikea

Hej igen !
sitter just nu och kollar lite på IKEAs hemsida. Har nämligen önskat mig ett pressentkort där när jag fyller år. Det jag ska göra är det att jag ska ta bort två hyllor som sitter på fast borrade i väggen och sätta dit själv fästande "klistermärken" ( kommer inte på vad det heter, men man har sånna till tapeter).  Jag vet inte vilken av klistermärk grejerna jag vill ha.  Vi får se vilken det blit, men jag hoppas det blir bra i alla fall.

Jag ska kolla färdigt på en film nu. Ciao <3

ikea

Hej igen !
sitter just nu och kollar lite på IKEAs hemsida. Har nämligen önskat mig ett pressentkort där när jag fyller år. Det jag ska göra är det att jag ska ta bort två hyllor som sitter på fast borrade i väggen och sätta dit själv fästande "klistermärken" ( kommer inte på vad det heter, men man har sånna till tapeter).  Jag vet inte vilken av klistermärk grejerna jag vill ha.  Vi får se vilken det blit, men jag hoppas det blir bra i alla fall.

Jag ska kolla färdigt på en film nu. Ciao <3

Rhodos !

Hejsan igen ! Nu var det ett tag sedan jag skrev, så nu är det dax igen tycket jag.
I veckan har jag inte kunnat uppdaterat för att jag har varit ner till underbara Rhodos. Jag kan ju börja med att berätta om resan ner til Grekland.
Det tog lite längre tid än vad vi hade räknat med. Det tog hela 16 timmar! Så här var det, att när vi hade luft så sa dom att inte noshjulet gick upp så vi var tvugna att åka tillbaka till gbg, och när vi ska landa så lufter planet istället och då sa dom att vi var tvugna att åka till Köpenhamn istället eftersom planet var där ifrån och alla tekniker fanns där så var vi tvygna att åka dit.
När vi kom dit så sa dom det går fort så vi behövde inte gå ur planet och efter kanske 20 min så fick vi det i alla fall och då sa dom att det skulle ta drygt 2 timmar. Efter två timmars väntan så sa dom att det kommer ny info halv två och efter halv två fick vi veta att planet skulle åka kl åtta. Så vi satt där över tolv timmar ! Inte kul ska jag säga dig och vi hade inte sovit på över ett dygn. Så där gick vi och väntade. Men vi kom ner till Rhodos till slut som tur var.

Det har varit en helt underbar semster i alla fall =) Mycket bad, sol och glass!
Det var 34 grader i skuggen ( Vet ej i solen), och lite mer än 27 grader i havet. Väldigt varmt ska jag säga er!
Men jag ska gå upp ur sängen å packa upp och så nu. Ha de bra så hörs vi,.
Ciao

Myskväll

Hallu !
Som ni kanske har märkt så har jag gjort om i bloggen igen ! Jag vet inte hur jag vill ha det så det får vara så tills jag kommer på något riktigt snyggt. Om jag någonsin gör det. haha !
Sitter just nu och gottar mig men chips som just nu har blivit blöta pga att min lilla syster klantade till sig. Roligt var det i alla fall. Fast som tur var så var dom nästan slut, men ingen av oss vill äta dom så.
Jag och syrran har en egen lite myskväll medans dom andra är borta. Vi var och åt mat på MAX och efter det gick vi och köpte chips och nu sitter vi här.
Just nu så är det 2 1/2 män på tv, och snart blir det jönsson ligan.
Ska försöka lägga mig tidigt ikväll. Ska upp tidigt imorgon. Jag måste faktiskt erkänna en sak. Jag sitter just nu och är avundsjuk på K och L dom ska nämnligen på Lars winnerbäck imorgon i Stockholm. Jag var ju på han när han var i Ransätter men jag vill ändå dit. Men jag ska åka bort så. Men det kommer fler gånger. Hoppas dom får det bra =) .

Ska packa lite nu. Tjohej !


Ruggit väder

Blev en tidig dag idag också ! S sov nämnligen över idag och hon skulle till Örebro tidigt. Men det gör absolut inget jag måste verkligen börja vända på dygnet. Det gick i början men sen så gick det inte så jätte bra. haha, men det är sånt som kan hände ibland.
Sitter just nu och lyssnar på sommarpratarna i SR. Fast jag lyssnar på repriserna. Måns var verkligen det bästa. Om ni har tid och lust så måste ni lyssna på han.
Jag har just nu packat klart. Ska även hinna städa innan jag ska dra iväg till L. Det är så ruggit väder så vi har nämligen bestämmt att vi ska se på OC. Man blir "besatt" av den serien. Om man har börjat sett på några avsnitt så kan man verkligen inte slut.
Jag ska hoppa in i duschen nu och så. Ska försöka hinna skriva lite sen. Cioa.


Frukost och kladdkaka

Vaknade sent imorse. Jag och K skulle ut och gå vid halv tio men det blev inget för att det ös regna. Så då blev det att jag somnade om.
När jag vaknade var klockan ungefär 20 över elva, så då klev jag upp för sängen och gick ner för att äta frukost.
Efter frukosten så såg jag att det fanns en liten bit kvar av kladdkakan som jag gjorde igår. Jag måste säga att den var verkligen mycket godare idag än igår.
Just nu känner jag mig verkligen som en vandrarde mumie. Så jag ska nog gå och göra mig i ordning snart.
Ha de så jätte bra. Cioa

Stolt

Nu har läsnigen ökat. Nu är det 58 st som läser bloggen =) .


Kung i baren

Sitter framför tv och kollar på allsång på skansen. Haha! Just nu är der Robert Gustavsson. Han är alltid lika rolig.
Idag blev det en tidigt morgon. Blev väckt av att lill kusinen och moster vid halv tio. Hon är alltid lika glad! När vi slog på radion så var det kung i baren och då drog hon igång och dansa. Gud vad jag skrattade !

Jo, som ni kanske har lagt märke till så jag har lyckas byta färg och lite grejer på min blogg. Jag lyckades till slut efter många om och men. Jag vet inte riktigt hur jag ska ha det. Ni kan ju tipsa mig om ni vill =) . 
Jag har inte tid och skriva längre. Men jag skriver nog senare ikväll om jag inte somnar. Ha de bra ! ciao 

Dagens inköp: Antisktsvatten.  


Tacochips

Tjenar på er ! Sitter just nu med en liten skål tacochips. Gott är det i alla fall. Är det någon än jag som blir beroende av tacochips? För när jag har tagit ett så kan jag inte sluta.
Jag måste även säga att min dag blir bara bättre och bättre även om det för tillfället ösregnar. Jag kan börja att berätta att det är 25st som läser min blogg. Jag vet att det inte är speciellt mycket. Men det är mycket för mig som i början inte hade någon läsare. Eller jo sara. haha ! Sara är min trogna blogg läsare.
Jag fick även ett ryck förut när vi kom hem ifrån stan och började städa min garderob det tog lite mer än två timmar. Jag tror aldrig min garderob har varit så ren som den är just nu. Vi får väl se hur lång tid det tar innan den blir stökig igen. !
På stan köpte jag en hel vit tröja och så fick jag även ett på pilgrims örhängen av karin och lollo. Tack så jätte mycket <3.
kvällen blir nog att vara med karin, lollo, emelie och sara. Ska nog hem tidigt måste börja vända på dygnet. haha !
Ska gå nu, ha de så jätte bra. Cioa

Framsteg

Vaknade vid halv tio av att regnet slog mot fönster rutorna. Jag måste faktiskt erkänna att regnet var lite efterlängtat. Det var harit så varmt nu på sista tiden. Visst är det härligt när det är varmt och så nu när det är sommar, men det behöver ju inte vara vid 35 grader utan kanske mellan 25-30 grader.
Idag blir det att åka ner till stan med Karin och Lollo, som jag inte har sett på jätte länge. Båda är skit bruna för dom precis har kommit hem från utlandet och så kommer jag där helt krit vit. haha ! Sen så måste jag faktiskt ut och gå. Har inte gjort det på ett tag nu så jag för ta mig i kragen och gå ut.
Annars blir det nog bara att ta det lungt och börja tvätta lite kläder.

Jag har även gjort framsteg ! Känner mig faktiskt lite stolt. Jag har gjort om lite i bloggen om ni har märkt det. Jag har fått bort ränderna och nu vill  jag få bort dom där fula bilderna som är längst upp men vi får se om jag lyckas ta bort dom.
Jag ska gå nu, ska gör mig iordning innan stan. Ska nog faktiskt lägga upp dagens outfit idag. haha ! om jag hinner och vill =)
Cioa.

Trött

Sitter/ligger här i sängen och försöker se på film men det gå inte så jätte bra. Har ni sett Love story någon gång. Den är väldigt bra fast gammal. Filmen är romantisk men sorlig.
Idag har jag varit med sara hela dagen. Igentligen skulle jag följa med mormor och dom hem tills på tisdag men det blir för stressigt eftersom vi ska utomlands på lördag så ska jag städa, tvätta mm innan jag åker.
Jag och sara hann se på 4 filmer och sen så var vi med typ tolv personer. Det var inte så jätte kul eftersom när man är så många så blir det oftast så att man gå i små grupper och det är inte så jätte kul.
Jag kommer inte på något och skriva nu men jag ska nog fortsätta se på filmen. Ha de bra. Ciao

Favorit bilder från kusten







Sen är det några till som jag inte har lagt in på datorn ännu.

Kusten

hejsan svejsan ! Nu var det ett tag sedan jag skrev men det är för att jag har varit på resandefot. Har varit på kusten i nästan en vecka men några. Det var så jävla varmt bara.

Måndag: Då åkte vi tåg och buss ner till kusten. I Värnesborg eller var det nu var så kom aldrig tåget så vi fick hoppa på en buss. Jag har nog inte varit med om någon så varmt. Haha ! Har dom aldrig hörtalas om fläkt på en buss? Så direkt när vi kom fram till campigen så blev det ett dopp i havet. Riktigt skönt var det ska jag säga er. Fast jag var mest rädd i vattnet. Men det var får att där vi badade var det skit mycket sjögräs och jag hatar verkligen det så jag fick sitta på antons rygg ganska ofta.
Senare så var vi och fiskade krabbor.
Tisdag: Var jag barnvakt en liten stund till Alica medans dom andra var in till Tanum och köpte handdukar och så. Nör dom kom tillbaka så låg vi och solade ett litet tag. Badade inte så mycket får jag var inte så badsugen under veckan låg mer och pressade lite.
Onsdag: Då blev det av till marias och morgans camping. Där var jag hela dagen. Deras camping är verkligan mysig det var ju även båda men jag tycker mer om det på långsjö. Där blev det mycket bad. Vid sex så åkte vi in till Grebbestad och kollade lite vi åt även räkfrossa. Det var så otroligt gott. Har nog inte ätit så mycket räkor på en kväll! Jag shoppade även lite men inte kläder denna gång ! Blev nästan lite chokad eftersom jag inte kom hem med ett enda klädesplagg men det gör inget måste inte har kläder varja dag.
Torsdag: Då solade vi lite men jag solade kanska bara i en halv timme för sedan så somnade jag inne i husvagnen. Vid fyra så kom Morgan och hämtade mig så sova jag hos dom tills igår (Lördag). Hos Maria och Morgan blev det ännu mera bad och på kvällen blev det kräftskiva. Kräfterna var så otroligt goda.
Fredag: Då kom pappa och syrrorna. Då blev det bad. Dom tycker att jag är världens fisk. haha ! På kvällen så gick vi upp på klipporna och ät räkor. Det var jätte mysigt och så satt vi och kollade på solned gången.
Lördag: Vi åkte hem vi elva på morgonen. Regnade nästan hela morgonen. Med det var mysigt och sitta i för tältet när det regnade.

RSS 2.0