Hold on be strong



Denna låt måste ni lyssna på. Den är värd och lyssna på i alla fall

Kladdkaka och jordgubbar !

Sitter just nu i köket och väntar på att anton ska komma hit. Vi ska nämnligen äta kladdkaka och jordgubbar, fast kladdkakan blev inte som den brukar, utan den blir törr och så var det för lite kakao i. Jaja, vi får se hur det smakar, jag tar nog glass till istället, haha !
Idag så blev det vanliga, stan. Har varit det två dagar i rad nu och så ska jag dit imorgon igen, fast då ska jag luncha men farmor och så ska jag köpa en munkjackar och en långa cardigan.
Jag känner mig faktiskt ganska hurtig, har faktiskt tränat två dagar i rad nu =D . Har varit med lollo och tränat i wåxnäs hallen.
Asså jag vet inte riktigt vad jag ska skriva så jag ska nog gå och fika lite nu. Hahah !
Ha de så jätta bra. Puss och kram !

Olsen sister

Jag har aldrig varit så jätte förtjust in olson systrarna. Men jag älskar verkligen den här bilden på Ashley oslen.


Den skulle vara jävlig snygg och som en typ tavla eller något. Ni kan ju kommentera om det finns en sån tavla. Tror inte det finns men man kan ju alltid hoppas, eller hur =).
Sitter just nu och lyssnar på Miss li, man blir på så bra humör när man lyssnar på henne.
Men jag måste med busssen snart, så jag skriver lite mer sen. Puss

i´m yours


Live and learn

Tjoho !
Jag måste erkänna att det är kul att träffa sånna man inte har sätt på jätte länge eller ha tappat kontakten med och sedan har fått kontakten tillbaka. Jag vill bara säga till alla minna vänner att jag gillar er jätte mycket och tack för att ni alltid har funnits där även om vi har bråkat eller tappat kontakten och fått den åter igen. Tack så hilma mycket =) <3. Jag är verkligen jätte glad att ni finns där. Tänka att inte ha några vänner alls. Det är ju dom som gör dagen bra. Man träffar alltid vänner på stan, på bussen eller på något annat ställe. Oftast så går man bara förbi och bara hälsar ellet så står man och pratar hur länge som helst om kanske gamla minnen eller något. Det är sånt jag blir glad av att vara med mina när och kära<3 Det är alltid lika kul att träffa dom. Kompisarna förstår en också, både om man är, ledsen,kär eller glad. Varje gång jag hör låten im yours så tänker jag alltid på 9a1, som jag saknar otroligt mycket <3. Jag var jämt nyss ute och hälsade på min kära gammla mentor som gick förbi med sin hund. Vi pratade lite om skolavslutningen. Det väcker gammla minnen som alltid kommer finns kvar. Tillexempel jag kommer aldrig glömma stockholms resan, för den var så förbannant kul. Jag blir bara helt enkelt så glad bara jag tänker på alla minne =D .

Nu ska jag skriva lite om hur min dag har varit ! Jag träffade angelica på stan föurt. Kul var det <3. Har inte sett henne på typ ett år snart. Detta måstes göra om, eller vad säger du Angelica ? Efter det så skulle jag med bussen hem men istället så träffade jag Kerstin och henne kille från Norge. Har inte träffat honom förut, men jag fatta det mesta han sa så det gick så bra så och så var han jätte trevlig. Och sedan kom jennifer. När jag kom hem vid sex så åkte jag, lollo och karin och tränade i w-hallen. Sprang 1,5 km gjorde lite sit ups och hoppade hopp rep. Sen så var jag tvungen och cykla hem för att äta och så sitter jag just nu och funderar på om jag ska gå ut och gå en lite stund. Ska kila nu. ciao

Stan

Det känns verkligen inte som att det är sommarlov, men jag tror att det inte känns så för att det är så dåligt väder. Det har regnat för det mesta men efter regn kommer solsken. haha ! Nej men nu är det soligt men det blåser ute och så är det rätt moligt. Men huvudsaken är att det är sol i alla fall.
Snart ska jag ta bussen ner til stan och vara med angelica från konfan =) Var ett tag sedan jag såg henne. Eller jag vet inte om jag ska ta buss eller cykel.Har inte bestämmt mig ännu.
Vid sex-sju tiden så ska jag, Lollo & Karin träna i w-hallen. Bara för att det är sommarlov så ska jag inte sitta och slappa.
Kvällen blir nog rätt lung. Det blir nog det vanliga att jag kollar på grey´s anatomy. Har en säsong kvar och kolla på. Det är så jävla bra !
Borde faktiskt städa garderoben snart, men vi får se när det blir. Har typ bara släng in kläderna, har inte orkat hägt upp de.
aja jag ska ringa karin nu. Ha de bra ! Tiningeling.


Städar dagen.

Tjaba ! Nu har jag faktiskt städat klart hela övervåningen. Känner mig faktiskt lite stolt. Trodde faktiskt inte jag skulle hinna med allt jag ska göra idag men det hinner jag nog eftersom jag redan har städat klart.
Det som jag har kvart att göra idag är;

* Måla mitt tidningsställ vitt
* Skicka över bilderna till min moster
* Skrura glovet
Och sist men inte minst
* Vara med anton
Jag kommer nog hinna allt innan fyra ska ni se.

Igår kväll så var jag hos lollo och kollade på film men Annie, Karin och Emelie. Vi spelade lite netendo wii innan Annie kom. Det är så jävla kul och spela det ! Vill så gärna köpa ett men jag är rädd att jag tröttna på det men jag får nöja mig men PS2 =) .
Efter vi hade sett på filmen så fick vi skjus till Klaraviksgrillen fast då var inte emelie med för hon och Marie var hemma hos henne.
Jag älskar verkligen kycklingsalladen på Klaraviksgrillen ni måste verkligen testa den. Love it !
Sen så tog vi bussen hem och satt hos lollo och pratade lite hade inget annat och göra.
Kvällen slutade vid tio någon gång efter det eftersom Karin och lollo skulle upp och jobba idag.
Ska börja skura golven nu  ! Ha de bra  ! Puss<3


Lite bilder från helgen


Jag och min moster igår



Här är vi igen.


Nellie på midsommarafton


Nellie igen när hon plockar blommor på midsommar


Söndag !

Jag hoppas alla har haft det en bra midsommar ! Det har jag har haft en jätte bra midsommar i Munkfors.
Jag åkte dit i onsdags men min moster, Nellie och jimmy. Dom kom hit och hämtade mig vid tio.
I Torsdags kom Erika och hälsade på. Det var kul och se henne har inte sett henne på jätte länge. Får väl passa på när jag var där.
På midsommarafton så kom, lottan,wiliam och gammal mormor ( eller oldemor som hon säger. Hon är norsk). Trevlig var det. Åt faktiskt sill för första gången det var sådär. Vi hade även beck maraton, eller vi såg en i torsdags, två i fredags och en i lördags.
Hade i alla fall en jätte kul helg =) . Det är alltid lika kul när man får umgås med sin knasiga moster.
Ska även lägga ut lite bilder.
I går så kom mamma och dom andra och hämtade mig + att vi åt mat där. Mummmmms ! Har ätit jätte onyttigt denna helg/vecka så imorgon börjar min nyttiga veckan. Var även ute och sprang idag man karin. Känner mig inte direkt i form. HAHA !
Jo jag och karin sprang stadsloppet den 14/6. jag sprang på en timme och fem min inte så jätte bra men jag får springa på bättre tid nästa år. Ska ligga i hårdträning nu. Ja vi får väl se hur det går.

Just det, jag har inte berätta detta men jag och Anton blev ihop en 18/6 <3- Gillar honom jätte mycket.

Sommarlov

Hej ! har inte skrivit på länge men jag har haft fullt upp. Måste skärpa mig !
Jag saknar redan klassen <3 . Jag vill verkligen inte gå ur nian. Vill gå kvar. Vi hade även bal förra veckan + att vi var till liseberg.
Det var skit kul på liseberg, även om det inte var så jätte varmt. Vi var så klantiga och åkta flum ride typ det första vi gjorde och jag blev så jävla blöt och var inte trorr förns vid sju - åtta där någon gång så jag frös väldigt mycket.
Men kul var det i alla fall =)
Det känns verkligen inte som att vi har sommarlov. Fast det är skit skönt att sova ut efter allt slit.
Just det  ! jag har inte lagtut bild på klänningen än =O . Förlåt men har inte hunnit. Det är inte så stor idé att lägga ut bild på den nu. 
Men jag ska faktiskt ha den när vi ska på bröllop i sommar så jag kan lägga ut den då. Denna gång lovar jag faktiskt ! 
Har inte tid att skriva mer nu, måste gå och göra mig i ordning! 

Ha de bra, Pusshej <3 


<3

Har inte skrivit på länge nu ! lovar att jag kommer skriva ikväll eller imorgon !

Kommer sakna er jätte mycket <3

Picknick.

image11

Bild från skutberget.
Från höger; Jag, Karin, Lollo och Markus.

hallo där !

Idag är det torsdag ! Tog faktiskt mitt först dopp idag i värnen. Det var inte så kallt som jag trodde det skulle vara.
I skolan så hade vi språkfotboll, där språken möter varandra i fotboll. Såklart spanskan vann (som vanligt =P ) och vi i franskan kom såklart tre eller fyra. Kommer inte ihåg, men dåligt var det !
Sen så har farmor,farfar,mormor och morfar varit här och fira systerryster som fyller hela 14 år imorgon. Grattis till henne <3.
Sen så blev det av till skutberget där vi badade och lite annat. Efter det blev det hem och ducsha och sedan till maxi för att handla mat och sen tillbaka till skutberget där vi hade en lite picnick eller vad man nu ska säga =).

Just det vi hade även orgientering idag ! Gick faktiskt skit bra. Vid sjuans kontroll luktade det skit äcklig och när vi tittar oss om så ligger det en död räv bervid oss. Fy f*n vad äckligt det var. Skrek gjorde jag också. Han var helt platt, och så hade den inga ögon och så såg man sklättet och huvudet bara ! Usch var äckligt det var.

Ihelgen blir det att ligga och steka så att men blir lite brun till "balen" och skolavslutningen. Har inte lagt in någon bild på klänningen än, men jag ska göra det snart om jag hinner ! Är upptagen hela nästa vecka så jag ska försöka i alla fall.

Om man sammarfattar dagen så hade den varit hyffsat bra faktiskt ! Speciellt när vi var ute på skutberget förut, har inte skrattat så mycket på länge! <3
Aja ska sova nu, ska upp tidigt.

Tingelingt på er <3

Onsdag 4/6

®Jaa, nu är det bara en veckan och en dag tills vi står utan för skolan. Aja, ska inte skriva så mycket om det nu. Får skriva mer om det nästa fredag.
Idag var det typ sista dagen men normala lektioner. För imorgon på no:n så har vi inte mycket och göra blir nog mest slapp, sen på gympan så ska vi orgentera eller springa spåret men eftersom jag redan har sprungit det så ska jag orgentera med olle boy.
Sen så slipper vi so;n, matte blir också slapp och sedan blir det språkfotboll! Då alla spårk möts i fotboll. Vi i franskan kommer förlorar som vanligt+att vi slår ihop oss med svensk/engelskan.
Men kul ska det bli !
Det är gött och bara gå i skolan och slappa. Men jag kommer sakna alla som tusen när vi går ur. Vi satt och pratade gammla minnen förut som allt var igår. Åå, nu ska vi inte prata om det för i så fall kommer jag bara skriva gamla minne och det för jag göra på fredag om det är så =) .
Vill just nu ligga och sova, men då kommer jag inte somna ikävll + att jag ha en hel del att göra.
Måste snart städa rummet, men jag orkar inte men jag får ta mig i kragen och städa.
Senare i kväll blir det antaligen ut och springa eller ut och gå. Måste igentligen springa, det är ju snart stadsloppet =D haha !
Aja, ska ta ett ryck och städa nu.

Byebye <3

RSS 2.0