dop

Dop för finaste kusinbarnet Siri! Dopet hölls i en mysig lada ute på landet. Otroligt fint! Man blir nästan lite inspirerade tills den dagen är kommen för min del. Ett tag kvar dit, men man kan låta fantasin flöda.

sushi

Love Fridays!!! Efter jobbet blev det ett svettigt spinningpass och det belönades med sushi! Mummsfilibabba. Nu blir det soffhäng med chips och film!

torsdag

Igår kväll hade jag sett jympapass u Mariebergsskogen, och som jag har oroat mig för detta. Eftersom jag inte har ett sånt pass som det var planerat så var det skönt att ha det överstökat. Och glass vad?! Det gick ju toppen och de 45 minuterna som var mina var över i ett svep. Nu ska jag mysa ner mig under en filt och se ett avsnitt av orange is The new black innan det är dax för jobb

tisdag

Solen lyser igen persiennerna och jag är vaken. Under klarblå himmel satt jag och åt en långt frukost med sommar i p1 i öronen. Nu är jag uppladdad för kvällens jobb som en snurrig syrra. Denna vecka är sista inskolningsveckan. Är laddad till tusen nästa vecka men samtidigt så är jag nervös till tusen. En skräck blandad förtjusning. Tjolahopp!!

måndag

Då var helgen slut och måndagen är här. På schemat idag står det solning på ballen (måste jobba på brännan inför resan) och jobb. Rätt Nice start på veckan! Har precis avverkat en go och lång frukost med per i solen, så nu är magen mätt och laddad med energi. Ska lägga ifrån mig mobilen nu och gosa ner mig med en bra bok tillsammans med solen! Bye Bye.

söndagsröj

Har gjort en sån god lunch idag, är verkligen super nöjd med maten. Det blev pasta ala joline. Det är pasta med köttbullar i chillitomatsås. Det är något ni måste testa. Och självklart blev det jordgubbar till efterrätt. Jordgubbasälskare som jag är. Har precis tryckt i mig en lite tillsammans med vaniljsås, jummmmy! Som tur är så har jag en liter till. Men det spar jag till frukost imorgon! Nöjd tjej. Denna söndag har varit efterlängtad. Gick upp vid halv ett, tränade, en tur på Ikea och nu soffläge. Jag klagar inte. Här kommer jag sitta och mysa några timmar till!!

Gårdagen

Hade jag en bra midsommar? Jo tackar som frågar! Dagen bjöd på jobb och som sagt, gott sällskap. Det blev grillat, snacks och självklart lite lekar. Och det bästa av allt, vädret bjöd på lite sol men inget regn. Yes vad gött!! Tack alla som var inblandade igår.

glad midsommar

Nu laddar jag upp för jobb och sedan en fin kväll med bra sällskap!

08.29

JAG VILL SOVA!! Har inget planerat på hela förmiddagen innan jag ska dra iväg på jobb, men skräll att jag är vaken redan nu. Orkar inte gå upp ur sängen så blir nog att se film på paddan. Gårdagen var en bra dag! Det var jobb på schemat och efter det en jordgubbsdejt med issa i solen. Var skönt att få träffas lite och prata av sig! Sedan trampade jag iväg när till stan för att möta upp Karin. Har inte sett henne på typ över ett och ett halvt år.. Så det var riktigt roligt och ses henne igen. Vi åkte ner till ankdammen och åt oss proppmätt på deras räkfrossa! Var så himla gött och äta färska räkor med brieost och aioli. Magen var nöjd!!

perfekt varmt!

Våran balkongen blir allt stekande varm på dagarna, men idag är det verkligen perfekt varmt! Svetten brukar rinna annars men idag känner jag inte en någon svettdroppe. Blir Balkonghäng i en timme till, sedan skuttar jag in i duschen för att fräscha upp mig till jobbet. En bra tisdag med andra ord! Det ger jag tummen upp för.

plugg

Då var det dax att plugga igen! Yes, du läste rätt.. Denna gång pluggar jag för att jag ska lära mig hur saker och ting fungerar i hjärtat. Repetition är aldrig fel och denna gång är det faktiskt en aning skoj att läsa! Skepp och hoj!

söndag

Då har man landat i soffan med en ben and Jerry i handen. Är helt slut i kroppen efter ett dygn i Stockholm! Har haft en välbehövlig tripp dit med mamma och syster. Har smaskat på både goa drinkar och god mat. Lovely Lovely! Nu är jag laddad för en ny jobbvecka och midsommar. God kväll gott folk.

1D

Är alldeles varm i hjärtat. Den minsta lillasystern fick idaf upplevelse hennes första konsert! Tillsammans med 59000 andra vi inte sett vilka som helt utan självklart var det ju one direction. Att se henne så lycklig gjorde mig så varm i kroppen! Hon fick biljetterna i julklapp förra året och hon berättade efter konserten - detta är mitt livs bästa julklapp! Hmm, årets julklapp kommer med andra ord bli svårt att köpa... Nattinatt!

15.25

De senaste dagarna har varit, ja - så bra! Har verkligen kommit in i sjuksköterskarollen och skulle inte för något vilja byta yrke! Har stött på tacksamma människor som gör att man blir varm inombords. Igår, fredag blev det lite mys i inre hamn med en go passionsfruktsdrink, lovly! Sedan blev vår slutdestination guld apan där en kall cider slank ner med nötter. Nötter är ju BARA ETT MÅSTE när man är ute! Idag, lördag tog vi tåget till den kungliga huvudstaden för shopping och konserter med lillsyrran! En bra helg med bra umgänge!

sommarstuga

Idag stod det solning på schemat! Blev en tur till Pers sommarstuga för bad, sol och gott sällskap. Kunde inte haft en bättre söndag. Brännan är påbörjad och hoppas på ett gott resultat innan vår resa senare i sommar.

magiskt!

Igår var en PERFEKT dag! Jag hade inte kunnat få det bättre! Champagnefrukost, skratt, avslutningscermoni, mat, umgås med de som ligger mig närmast Hjärtat, utgång och sedan dansa hela natten lång! Jag är verkligen så himla lycklig! Nu kan jag äntligen presentera mig som - joline sjuksköterska! OBESKRIVLIGT!

lyx måndag

Hade en lyxig måndag idag! It was very lovly!! Kort dag i skolan, en sol stund på Göteborgsudden, god mat hos eli och avslutade med Poledance. Jag är nöjd med starten på denna efterlängtade vecka! På torsdag smäller det - snart färdig syrra!

RSS 2.0