Regn

Hejsan !
Sitter just nu och lyssnar på när regnet smattrar mot fönstret. Regnar som bara den, så snart kan man nästan gå ut och duscha. haha !
Dagen bestog av plugg men inte lika mycket, som tur var. Har prov imorgon igen, fast tror det kommer gå bra kan det mesta. Har bara en och en halv lektion imorgon, sen så ska jag, carro och bella bus till muséet för ett skolarbete. Måste säga att det har varit en rätt lugn dag idag, förutom imorse när vi fick veta att vi hade sovmorgon då var humöret inte på topp.
Imorgon blir det en sväng på stan och kolla även om jag hittar någon hårfärg och sugen på att färga det mer rött, men vi fårse vad det blir ! ha en bra kväll. Ciao

Måndag

Hej på er !
Känner att jag har varit dålig på att skriva i bloggen, men jag har inte haft tid heller . Pluggar för det mesta. Hoppas er dag har varit bra, min dag bestog för det mesta av skratt så tårarna rann. Jag förstår inte hur det kan vara så kul att gå i skolan. Är verkligen jätte glad för de nya underbara personer jag har fått som kompisar. Eftersom ett skratt för länger livet så vet jag inte hur länge vi kommer leva, men det är nog länge.   <3
Ska kila nu, ha de bra =)

Coldplay


Viva la vida

God kväll !
Hoppas in har haft en bra dag. Själv så har den varit helt okej. Dagen har mest bestått av plugg, plugg och åter igen plugg ! Var även en sväng till IKEA med familjen.
Sitter just nu och lyssnar på Coldplays låt Viva la vida, den är otroligt bra ! Har även plockat bort alla grejer ifrån mitt rum så nu är det helt tomt, det eka till och med när man pratar. Ska kolla vidare på sing a long nu, ha de bra !
Ciao, puss

Top model

Hejsan på er ! Hoppas ni har haft en bra dag. Själv har den varit så där. Dagen började med ett läxförhör och det gick jätte bra, efter lunch så var det dax för matte provet. Jag måste erkänna att jag var skit nervös! Provet gick väl som det gick. När vi hade den sista lektionen för dagen så skulle jag in på datorn och skriva ut en inlämning, och när jag får igång allt och skulle precis öppna upp dokumentet så är hela inlämingen borta. Det enda som fanns kvar var rubriken, men som tur var så hade det på datorn hemma så jag behöver inte skriva om allt som tur är.
Efter skolan så var vi på stan en sväng. Köpte en mössa som passar jätte bra till min jacka ! Sen när jag kom hem så hade jag fått ett par skor av mamma. Tycker verkligen om de skorna, och tack så jätte mycket för de mamma !
Ska kolla vidare på top model nu.
Ciao

Matte

Hejsan. Sitter här och pluggar lite på matte. Har matte prov på onsdag, hoppas det kommar gå bra ! Idag har det inte hänt så mycket, har mest tagit det lungt.
Var en sväng till bergvik för att hämta ut en grej och så köpte jag även en jätte gullig klänning ifrån gina tricot. Ska nog plugga vidare nu så jag inte fastnar vi dator allt för länge. Ciao!

Subway

hej på er !
Jag måste berätta att jag har övningskört för första gången ! haha. Det gick väl som det gick, men jag måsta säga att det var riktigt roligt.
Var en sväng till bergvik men karin och linder för lunch. Det blev det vanliga. SUBWAY ! De ha så otroligt goda baugetter där. Ett tips till er som inte har varit där, ni måste dit !
Sen så har jag även pluggat lite, men det blev inte så mycket plugg.

Om ni inte har något och se på ikväll så är det en jätte bra film på femma kl åtta. Filmen heter Skicka vidare för er som inte har sett den. Gråter varje gång i den.

Ni får ha en bra kväll.
Puss

Höst



En helt underbar höst

Mys

Hoppas alla har haft en bra dag ! Själv har det varit helt okej. Har varit helt underbart väder. Förutom plugg, så var jag och mamma ut en sväng och plockade svamp. Trodde jag hade fått med mig hela skogen när jag kom hem. Var försten till IKEA och kollade runt lite.
Ikväll blir det att mysa framför tv med fruktsalla och chockladpudding. Måste även att mamma och pappa har varit gifta i fem år idag !! GRATTIS !
Ska äta nu. Ha en bra lördagskväll.

Ciao

Plugg

Har just kommit hem ifrån stan. Vi har ner och köpte målar färg och lite sånt. Snart blir det att plugga lite kommunikation och även lite matte. Sen ikväll så får vi se vad som händer. Just nu känns det som om jag ska bara vara hemma och ta det lite lungt och kanske plugga lite till. Känns som det är jätte mycket i skolan nu, men det är sånt man får räkna med. Aja, ska nog sätta fart på pluggandet så det händer något. haha !
Ciao

LÖRDAG

God morgon gott folk! 
Hoppas att är bra med er. Själv är det väl helt ok. Vaknade vid sju imorse av att min syrras väckarklocka börja ringa. Jag hinner inte skriva så mycket nu, ska iväg till stan en liten sväng.
Ha en bra dag. Ciao

Walk the line

Har ni sett filmen Walk the line? Den är otroligt bra. Funderar på att sätta på den och mysa framför tv:n. Jag glömde även berätta att jag köpte jackan. Ska lägga ut en bild på den imorgon hade jag tänkte mig om jag hinner. Imorgon blir det plugga hela dagen. Har matte prov till veckan och en inlämning. Inte kul och slösa bort sin helg på att plugga, men det är sånt men får räckna med dock.

Ciao. Puss

Jiipy !

Vad jag blir glad. Kollade nyss hur många som läser min blogg. Gissa vad ?! Det är 74 st som läser den, till och med mer !

Renovering

Nu har jag äntligen lyckas gjort om i bloggen ! Jag vet inte riktigt vad jag tycker men men.

Hoppas ni har haft en bra dag. Själv så har jag haft en bra. Tiden går verkligen fort när man har roligt. Jag måste berätta en sak som hände på svenska idag. Vi satt och prata om att vi kanske ska till boda borg, och då kläcker en denna kommentar;
- Jag kan inte åka till Boda borg för jag tål inte djur, eller jag sa fel jag menade klor.
- Vad snackar du om ?
-Men jag tål inte klorvatten så jag kan verkligen följa med!
 
 
HAHA ! Vad vi skrattade. Det kanske inte låter så kul, men det var väldigt kul i alla fall !

Ha en bra kväll !


080919

Om ett skratt förlänger livet, så kommer vi i så fall vara odödliga när vi tar studenten ! Tiden går verkligen fort när man har kul. Tycker det verkligen är kul och åka till skolan. Händer allt nya konstiga saker varje dag. Längtar redans tills imorgon plus att det är helg imorgon. Vi får väl vad det blir imorgon, men just som det är nu blir det nog en lugn hemmakväll. Det skulle faktiskt vara skönt med det nu.

Ska sova nu. Sov gott !

Onsdag

hallu !
Idag har det inte hänt så mycket. Har varit en rätt dryg dag.
Förut så letade jag efter min mp3 och efter jag hittade den så, hoppade i gympaskorna och gick ut på en lång promenad. Riktigt gött var det. Skulle ut och springa först men när jag väl kom ut så ångrade jag mig.
Jag skruvade upp volymen till max och lyssnade på Winnerbäck hela vägen. Helt underbart !

Hoppas ni har haft en bra dag. Själv så har jag haft en helt ok dag.
Vi slutade vi elva idag, så mamma kom och hämtade mig vid skolan idag. Vi var en sväng till bergvik, där hittade jag en jätte gullig jacka som jag blev helt kär i. Den jackan ska bli min på fredag =)

Ska kila nu, ha en bra onsdags kväll.
Kram !


God morgon !

Hoppas alla har sovit gott i natt. Själv har jag sovit helt underbart!
Ska snart dra iväg till skolan, men sitter just och inväntar Sara. Idag slutar vid vid halv tolv. Riktigt skönt!
Då blir det att åka hem och bara ta det lungt. Det behövs nu efter allt plugg och allt plugg som kommer ihelgen.
Ska kila nu, ha en riktigt bra dag ute i kylan.
Ciao!

Ännu mer musik


Ironik - Stay With Me

Börjar är inte så bra, men lyssna på hela låten.

Musik



amy macdonald

En riktigt skön låt.

Utmaning

Jag har fått en utmaning av .ugglan.bloggagratis.se

5 saker i min frys:

Glass, champinjoner, hamburgare, fiskpinnar och pommes frites

5 saker i min garderob:

jeans, klänningar, linnen, munckjacka , cardingan

5 saker i mitt badrumsskåp:

Parfym, deo, hudkräm, toffsar, smink


5 personer jag utmanar vidare:
De fem som vill  ! =)


röttröttröttrött

Det känns skönt och bara vara hemma och ta det lungt. Kollar just nu lite på IKEAs hemsida efter ett bord och ha brevid sängen. Hittar tyvärr inget bra.
Hoppas ni har haft det en härlig höstdag! Själv och har jag varit till Slottsbron och träffar en kompis.

Jag har kommit på att jag målar alltid mina naglar med rött nagelack. Jag vet inte vaför men jag har haft samma nagelack i flera veckor. Gillar rött väldigt mycket, om ni har märkt det.
Snart blir det att krya ner till kojs.
Ciao

Fredag

Jag måste berätta att vi sprang inte vilsen. Det var tur det ska jag säga er! Vi hittade alla kontroller.
Dagen har varit helt underbar. Tänka att det kan vara så roligt och gå i skolan. Kan inte fatta det. Det var nog roligast på fritidskunskapen, när bella bus började kolla i mina skor och hon märkte att det var skruvar som möster inne i min sko och då bröt både och hon å jag ihop. Kul var det i alla fall !
Ikväll blir det bara och ta det lungt, med mamma och ella. Ni får ha en bra fredags kväll. Ciao

11/9 2001



Lyssna gärna på låten

Vilse i skogen

God morgon !
Idag gick jag upp som vanligt ( Runt sex). Trodde det skulle ta lite längre tid idag för att göra mig i ordning  pga att jag skulle packa ner gympa kläder och sånt.
Men gissa vad ?! Jag blev klar redan halv sju. Det är ca 45 min till Sara kommer och knackar på här. Så nu sitter jag och lyssnar på mama mia skivan och kollar runt lite på internet.
Vår första lektion idag är idrott. Vi ska nämligen ut och orgientera ( vet inte hur det stavas, men hoppas ni förstår i alla fall ).
Jag kommer ju springa vilse ute i skoghalls skogen ! Ni får hålla tummarna för mig att jag hittar hem sen. Haha !
Ska gå och kolla lite på tv nu, tror jag. Vill att klockan ska vara kvart över nu, men det är den dock inte !
Ciao

Smycken

Kollade nyss på den hemsidan jag hittade väggorden (http://www.myfirstroom.se) där hittade jag ett fint smycketställ,
så här ser det ut;


Visst är det fint. Men jag vet inte om jag ska köpa det eller inte, för jag har redan ett smycket ställ som ser hur så här ;


Jag har det vita och det för jag plats med mer smycken på.
Vad tycker ni jag ska göra ?


Torsdag

Hej hopp !
Idag har det varit en helt perfekt dag i skolan. Lite trött, men det blir så när det börjar närma sig helg. Hoppas ni har haft det en bra dag.
Hösten är verkligen här nu. Det är verkligen kallt ut. Det är så himla mysigt med hösten.
Sitter just nu och kollar på en ny hemsida som jag nyss har hittat, www.ljuvating.com . Ni måste kikia in där. Det finns helt underbara saker. Verkligen allt man kan tänka sig.
Dagen blir nog inte så lång idag känner jag. Mina ögon har lust och slockna vilken sekunde som helst. Som tur är går vi kort dag imorgon.
Ha en bra kväll. Kram

Väggord



"Kärleken ser inte med ögonen utan med själen"




Onsdag

Hejsan på er =)
Hoppas allt är bra med er. Själv så är jag väldigt trött och irriterad. Jag blir oftast irriterad när jag är trött.
Sitter även och kollar på väggord som jag kanske ska köpa och sätta upp på väggen. Jag längtar verkligen tills jag ska göra om.
Bara några få veckor kvar tills jag ska göra det.
I måndags tills igår var våran klass på läger ut till Stenudden. Det var väldigt kul kan jag lova.
Ska gå nu, ha det bra så uppdaterar jag så fort jag kan någon dag. Ciao

Saknar



Saknar sommaren.
Minns den dagen på kusten när vi hade varit och köpt räkor. Sedan gick vi upp på klipporna för att äta och se på soldnedgången. Saknar den dagen

Söndag

Tjoho !
Sitter här och lyssnar lite på musik. Såklart det regnar idag också. Börjar bli trött på allt regn.
Kollade nyss vädret och det visade att det skulle blir fint väder till veckan. JIPPY ! Hoppas ni har haft en bra helg. Själv så har jag haft en jätte bra helg.
Caio,

On and on



Inte världens bästa låt, men har fått den på hjärnan. Kan inte sluta sjunga på den

080905

Hejsan alla läsre !
Hoppas allt är bra. Själv är det bara bra. Sitter och lyssnar på musik och funderar på vad jag ska ha för kläder sen.
Jag och några till ska nämligen och äta thaimat och efter det så ska vi se på ARN. Hoppas det blir en bra kväll ! Sitter även och funderar på hur jag ska göra imorgon kväll ifall jag ska åka med till M & M. Blev nämligen frågad av en kompis idag om jag vill komma hem till henne imorgon och sova där men det kommer jag säkert inte få, men jag kan ju alltid hoppas.
Jag måste berätta att vi var ju bara tjejer och en kille i våran klass men nu har vi fått en till kille i klassen och han är jätte snäll !
Ska gå och göra mig iodrning nu. Ha en jätte bra helg !
KRAM

God morgon !

God morgon på er ! Hoppas ni har sovit gott.
Sitter just nu och väntar på att S ska komma så vi kan åka till skolan. Fast hon kommer om cd 10 min. Blev klar väldigt tidigit idag.
Vi har redan fått mycket plugg känns det som. Men jag trivs jätte bra på skolan och med klassen. Till veckan åker faktiskt vi på läger. Längtar redan!
Vi har planerat allt vi ska göra och hoppas det blir riktigt kul !
Ska gå och leta fram min skor nu. Ha en jätte bra dag på skolan/jobb. Ciao

RSS 2.0