för tidigt

När man väl har sovmorgon och inget planerar förns tio/halv elva så vaknar men 6.10 och är pigg! SUCK.. Kanske dags och gå upp och göra något vettigt med morgonen - carpe diem? Eller så bojkottar jag den idéen totalt och stannar kvar i sängen. Älskar att vara ledig mitt i veckan. Är något speciellt över det!

god morgon

Har inte rört mig en fena från sängen sedan jag vakna. Tänker faktiskt ligga kvar ett litet tag till, fördelen men att jobba kvällen! Idag är saknade stor efter per, men nu är det inte många dagar kvar tills han kommer hem, wiiieeee! Måste erkänna att det har varit skönt med egentid när han varit borta men nu börjar det bli lite tomt i lägenheten!

Hösten är här!

FREE DAY!! What to do? Jag fullkomligt älskar att inte ha några planer idag. Tar saker som de kommer och bara gå runt och slappa. Kan det bli bättre? Ska strax ut och njuta av en höstpromenad. Hösten är en årstid jag är TOKIG i. Mysa i stora koftor, dricka te tillsammans med nybakad scones och såklart de fina skogspromenad.

Dax igen!

Måste ju erkänna att jag är otroligt dåligt på uppdatera. Kanske borde ge det en chans igen! Är förtillfället påväg till Liseberg! Vartannat år har sara, Andreas, per och jag som tradition att vi dra iväg till Liseberg. Detta är tack vare andreas och hans jobb! I år för vi tyvärr klara oss utan per. Tror dock han har det bättre än oss, han ligger väl förmodligen på stranden och glassar!

tjejmilen

Har klarat av tjejmilen! Är så himla NÖJD!! Detta kommer förmodligen bli en tradition framöver. Dags att börja träna inför nästa år! Har precis hoppat i säng efter en trevlig utekväll! Är så himla trött så ska bli skönt att blunda till en liten stund.

RSS 2.0