Gott nytt år !

Jag vill önska alla ett riktigt gott nytt år! Ska spela lite nitendo wii nu. Men ha en underbara kväll och njut av 2008 innan det slår om till ett nytt år och en ny början.


Frost



Kallt, kallt och åter igen kallt. Så dum som jag var så tog jag på mig tygskor när jag och sara skulle ut i kylan men alla gör misstag.
Har precis varit och köpt godis inför kvällen. Just nu väntar jag tills tolvslaget så jag får smaska i mig godiset.
Kram

Tävling




Tävling på gång ! Kiki gärna in på http://lingonskrutt.devote.se/blogs/969714/taevling---.htm


Om jag kunde drömma

Idag blev det att storstäda, se på film plus att jag läste "om jag kunde drömma" i över tre timmer. Sen blir det att mysa med familjen framför tvn med en chips skål.
Ska ner och äta thaimat nu. KRAM


Favorit bilder 2008

Jag tänkte att jag skulle lägga upp några av årets favorit bilder.
Om ni klickar på bildera så blir de större.

                           
Jag och sara                                                 Sara

                        
Kusten                                                       Kusten

                
Kusten                                                  Kusten

       
Ella på Rhodos                                 Rhodos        

          
Tjejkväll                                             Winnerbäck

            
Sara                                         Sommar


klagomål

- jag kan verkligen inte sova
- Det är kokhett på rummet och även är inte värmen på
- Förkyldningen blir bara värre
- Pumpen till min fisk åker snart ut genom fönstret
- Jag är otroligt uttråkad så det finns inte
- Får panik för mitt rum ser ut som ett bomdnedslag
- Att jag har så himla ont i örat och ont i halsen

Är på ett bra klagohumör känner jag. Jag kan verkligen inte somna och det finns ingenting att göra. Min förkyldning har dock blivt värre. Inte kul !
Snart är 2009. Tiden går så otroligt fort, eller i alla fall detta året. Hoppas erat år har varit bra. 2008 började riktigt bra för mig och slutar på samma sätt. Har riktigt många minnen ifrån 2008. Det är bara två dagar kvar att invänta för det nya året.
Natti


Hemma

Nu är jag hemma efter helg med mycket åkning fram och tillbaka. Hoppas eran jul har varit bra även om det inte fanns något julkänsla, eller det kanske fanns det går några. Min har varit super bra i alla fall och kan säga er att jag har tröttnat på all julmat.
Vet ni ? Det är en jätte bra film på kanal fem nu som heter Shakespear in love. Har sett den filmen så otrligt många gånger men jag tröttna aldig på den. Älskar den filmen.
Var även lite på rean och små shoppade i helgen. Kan ju säga att det var så otroligt mycket folk, men kläder kom jag hem med i alla fall. Chockade nog kom jag till och med hem med en bok. Började små läsa i den igår men kunde inte sluta för det var så bra. (Bokens namn är "om jag kunde drömma" ).
Ska kolla vidare på filmen. Puss och kram !

Gossip girl och förkyldning

Hoppas ni hade en bra dag igår. Det var min kan jag lova. Dagen var fylld med paket och en massa gott. Det känns som det blir mer och mer paket för varje år.
Just nu ligger jag i sängen och kollar på gossip girl plus att jag har blivit genomförkyld. Inte kul ! Jag blir aldrig av med förkyldningen. Får väl hoppas det blir bättre snart.
Ska åka till farmor och farfar och fira ha "lilla julafton". Ha en bra dag!
Puss och kram

Merry Christmas

God jul på er allihop ! Har precis gjort mig i ordning, men har lite små grejer som ska fixas innan släkten kommer. Hoppas ni får en bra dag med en massa klappar och god julmat.
Många julpussar och kram ifrån mig !



Ps. Glöm inte och kolla på Kalle Anka !

Kläder

Sitter just nu och kollar på kläder ifrån nelly.com. Måste säga att jag blir så otroligt shopping sugen. De har otroligt fina klänningar.  Om man ändå vore rik så skulle jag köpt upp allt., men nu är jag tyvärr inte det. Som tur är så skadar det inte att kolla .


dan före dopparedan



Jul är här men dock utan snö. Granan är klädd och alla paket är fixade så nu är det att bara invänta morgon dagen.
 Jag vill önska er en riktigt god jul !


Puss och kram  .

Bella´s Lullaby

Om hela sju timmar är det julafton. Längtar!
Hoppas eran dag har varit bra! Min har varit helt ok. Blev inte mycket gjort men men. Ikväll blir det nog uppesittar kväll eller det beror på om inte jag somnar är ganska trött. Sov över hos sara i natt. Blev lite övertrötta där ett tag men kul var det. Alltid lika kul när jag är med henne.
Jag har hittat en jätte fin låt. Är nog ensam och tycka den är bra. Men den är så otroligt fin.


 För er som inte vet är låten med i Twilight.

Måndag

Nu är det inte många dagar kvar till jul. Det finns verkligen inte julkänsla och det känns verkligen inte som att det är julafton om bara två dagar. Tiden har verkligen gått fort detta år.
Kvällen igår blev verkligen inte som jag hade tänkt mig. Mitt upp när jag stog och städade som kom Jonas och Putte så blev det att vara med dom. Sen kom vi på att vi skulle på bio så vi ringde även hit sara. Men ingen bio blev det till slut utan kvällen slutade med att vi åkte och hyrde film och satt i jonas soffa. Vi somnade vid fem eller jag somnade lite tidigare än de andra. Men det var en lyckade kväll !

Kvällen idag blir att spendera hemma hos sara. Vi får se vad vi hittar på men det blir nog bara att ta det lungt . Ska gå nu. Ha en bra kväll. <3




Womanizer



Ännu mer musik denna lördag kväll

Music

Här har ni lite musik tips denna lördag kväll

Vår sista dans - Melissa Horn
Human - The killers
Poker face - Lady gaga
straightjack feeling - The all americanrejects
Over the rainbow - Eva Cassidy
Nowhere warm - Kate Havnevik
17 år - Veronica Maggio
Womanizer - Britney Spears


 Human - The killers

Bakning

Idag blev det att åka till maxi för att handla lite grejor till bakningen. Det var toltalkaos på bergvik. Det var verkligen folk överallt plus att det var proppfullt på parkeringen. Som tur var så var vi inte där så länge. När vi kom hem så blev det dax för bakning.


Riktigt gott blev det som jag och syrran bakade fast riktigt mättande så jag sitter här nu och är mätte som bara den.

Imorgon blir det att storstäda och så ska jag nog ut på en långpromenad om jag hinner. Känner mig lite stressad nu innan jul. Men en sak som är klar är alla juklapparna. Den bästa pressenten jag köpte blev faktiskt till pappa. Är jätte nöjd med den inköpet.
Föresten! Maria om du läser detta så har jag skapat en träningsbok nu, så efter nyår så blir det hårda tag med detta.


Bilder ifrån kvällen

(Klicka på bilderna så blir de större)

                                               
Jock (Tony Rickardsson)                      Här har vi jocke igen


                                                                
M & M ( Minns inte vem mamma var, men Maria var Babbsan)

                  
                                                          

01.30

Tjaba !
Kvällen vad lika rolig som igår. Vi hade hit folk idag på mat förut. På menyn stog det julmat. Mums. Efter maten så åkte jag iväg till Karin i drygt en timme. Hemma hos karin bjöds det på popcorn och dricka. Vi skulle se på en film, men jag vet inte om det var någon som kollad på den . Mitt i filmen så åkte jag hem. När jag väl kom hem så blev det lite fika och prat. Kan ju säga att det är ett roligt "gäng". Det är alltid lika kul när vi träffar dem. Vi kom på ett nyårslöfte som vi ska göra tillsammans och om vi inte gör det ska vi böta. Jag ska köra sten hårt med det. Kan berätta mer om det någon annan gång.
Sedan började vi leka en lek som gick ut på att alla skulle ha en mössa på huvudet. Sen får alla en lapp så ska den brevid skriva en kändperson som den är lik. Sen sätter man lappen på pannan. Sen så går det i tur ordning och när det är ens tur får man fråga en fråga tex är det en kille och så svara men ja eller nej. (Det är bara ja och nej frågor).  Om svaret är ja så är det ens tur igen och fråga en fråga och om svaret är nej så går turen vidare till en annan. Förstår ni ?
En rolig lek vad det i alla fall. Eftersom Jocke satt bervid mig så skulle jag skriv en kändis på han och han fick bli Tony Rickardsson. Måste säga att han passar bra som den rollen i alla fall. Själv så satt Julia brevid mig så hon skrev att jag var lika Björn Borg. Ni måste testa den leken någon gång.


Innebandy

Jag vill börja innebandy har jag kommit på. Tycker det är skit kul faktiskt! Är jätte sugen på att börja fast det är nog lite försent men men.
Ikväll var det nog den roligaste kvällen på länge. Har inte skrattat så mycket på evigheter. Fint sjöng vi också.
"Vi dra till fjällen
fest hela kvällen
sara är gnällen
och alex på smällen"
  Melodin kan ni nog själv. Sjuk kul var det i alla fall.
Vet ni? Imorgon ska jag fägra håret lite mer rött om jag vågar. Ska sova nu är faktiskt jätte trött.
Godnatt <3

Vintern 2006



Så här mycket snö borde det vara denna jul. Men dock så är denna bild tagen för två års sedan. Läste i tidningen att det ska bli en grön jul i år. Suck !

6 dagar kvar!

Jullov

Tjaba !
Äntligen kan man sova ut. Vi fick nämlingen jullov idag. Gött mos! Men om jag ska vara ärlig så är jag inte skoltrött. Men jag det beror på att vi var borta ifrån skolan i en månad och en kommer tillbaka till skolan i fyra dagar. Känns ju som vi redan har haft lov, men men.
Vad ska ni göra ikväll då? Själv så ska jag till innebandyhallarna idag också. Idag är det kära hemmalaget hultsberg som ska krossa grums idag. Eller vi hoppas att de vinner i alla fall !

Ha en bra kväll !


Twilight

Var och såg twilight med karin och sara idag. En bra film var det ialla fall. Efter blev det att åka till innebandyhallarna och kolla på innebandy. Kul var det kan jag säga.
I skolan var det innebandy tunering. Kan ju säga att det inte gick så värst bra för oss men vi kämpade och hade kul. Vi vann en match i alla fall och det är bättre än inget. Ska sova nu skriver mer imorgon.
Nattinatti<3









Snygg, eller vad ?

Garderoben

Känner mig duktig nu ! Har faktiskt städat hela garderoben. Känns riktigt gött och ha den städad nu innan jul. 
Nu blir det att kolla på tv.
Vad har ni för en ikväll ?



Last christmas

Idag blev det att återvända till skolan. Det vad faktiskt kul och komma tillbaka. Dagen har bestått av mycket skratt kan jag säga och även lite huvudvärk. Synd att den här veckan är så kort. Är bara tre dagar kvar i skolan. Men ska faktiskt bli skönt med jullov och få sova ut.
Imorgon gör vi även det sista provet/läxförhör (matte) på hela terminen. Får väl hoppas att det går bra, kännas som det just nu men jag ska inte säga för mycket bara.
Måste ju säga, vad fint vi sjöng idag. På våran eng lektion så skulle vi dela in oss i olika grupper och så skulle vi sjunga för klassen. HAHA ! Pinsamt var det, men det riktigt bra får oss även om det blev lite "bråk" om vilken låt vi skulle sjunga, men det blev att vi sjöng "Last christmas" efter många om och men.



Hoppas eran dag har varit bra !
pussochkram


9 dagar kvar.

Lucia

Natten går tunga fjät
runt gård och stuva.
Kring jord som sol´n förlät,
skuggorna ruva.                                                                                
Då i vårt mörka hus
stiger med tända ljus
Sancta Lucia, Sancta Lucia....

Natten spenderade vi på SF. Vi hade faktiskt riktigt kul, även om den sista filmen inte var så bra. Lussevakan började vid midnatt och slutade inte förns halv åtta. Måste faktiskt erkänna att jag somnade i sista filmen, men det var bara i en kvart. Vaknade faktiskt av att Linder satt och pratade med de andra om att de skulle måla mig och karin i ansiktet medans vi sov.
Innan alla filmer så hade Cubus ordnat en modevisning som var väldigt dryg måste jag säga. Den första rundan de gick så var det helt ok att kolla på men efter det så tappade man tålamodet och ville att det skulle ta slut.
Men det var en riktigt kul kväll. Sen blev det att ta bussen hem för att sova. Riktigt skönt vara det att sova och vaknade inte förns efter två.
Dagen idag blir nog att plugga matte och sedan får vi se vad det blir.
Och så vann kevin idol igår. JIPPY!
Igår var det min sista APU dag. Kommer faktiskt sakna det dagiset jag var på. Har haft det jätte bra där. Men nu blir det att återvända till den efterlängtade skolan.
Puss och kram.


17 år


Hej mitt vinterland

nu är jag här..... Har snöat hela dagen så nu är det jätte mycket snö på makren. Underbara Karlstad ligger under ett vitt vintertäcke. Hoppas snön ligger kvar i två veckor till. Vill ju att det ska vara snö på julafton. Så idag blev det att slå på ipoden och lyssna på julmusik.
Imorgon är det min sista apudag. Kommer faktiskt sakna det, men det ska även bli kul och komma tillbaka till skolan. Har saknat klassen så otroligt mycket. <3
Imorgon blir det lussevaka ! Ska bli skit kul, eller hoppas det. Jag är jätte nyfiken på vilka filmer de ska visa. Eftersom det börjar vid tolv imorgon kväll så blir det hem och sova efter jag har slutat. Måste ju hålla mig vaken under biofilmerna annars så är det ju inge kul.

Puss och kram

Fotoblogg

Vet ni ? Jag har lärt mig mycket genom att läsa andras bloggar. Visste ni att det nämlingen finns 70 olika versioner till ekorr´n satt i grannen. Det visste nämlingen inte jag.
Jag vill även tipsa om en fotobloggare. Tycker om hennes blogg väldigt mycket. (http://santapola.blogg.se/)
Ha en bra kväll !
Ciao.


Julhandel .

Igår blev det att åka ner till stan med Jonas och den minsta syrran för att julhandel. Mys mys. Hittade en julklapp åt mamma så nu är det bara pappas julklapp kvar. Vet inte riktigt vad jag ska köpa än men jag får se vad det blir.

Usch på att vara förkyld säger jag bara ! Hoppas att hostan har minskat lite tills på fredag bara.
Och så har kylan kommit tillbaka igen plus att det har snöat lite i natt men det är inte mycket snö och hurra för. Var ute med barna men vi fick gå in för att det var så kallt ute. Usch på det med !
Jag är extremt sugen på att läsa boken "Om jag kunde drömma". Men tror jag ska åka ner till bibblan med lillsyrran så kan jag låna den. Till veckan blir det förhoppningsvis att se den filmen men karin. (Twilight).

Idag har det varit en helt undebara dag även om den har varit jätte kall. Hur har eran dag varit ?
Kort sammanfattning av dagen:
- vaknade
- cyklade iväg till min APU-plats vid nio
- Pysslade
-luciaträning
-Ut i kylan
-Lunchade med sara
-vilade med småbarna (måste erkänna att jag var nära på att somna själv)
-pysslade
-slutade, och åkte ner till stan med sara
- åkte hem och åt
- följde med och kollade på lillsyrrans lucia tåg
och nu sitter jag här och kollar på tv. 
Pussochkram

Kevin Borg



Bara för att han ska vinna idol  !

Äntligen

Äntligen är jag färdig med alla inlämningar. Känns jätte skönt, så nu kan jag ägna tiden åt att plugga matte. Förkyldningen går väl så där, men nu har jag blivit mer hostig. Hoppas bara hostan har minskat tills på fredag för då ska jag nämlingen på lussevaka. Kul ska det bli !

Vet ni vad jag är sugen på ? Jag är sugen på att färga håret antigen mer rött eller ljusbrunt med rött underhår. Vad tycker ni ? :)

Ha en bra kväll. Puss och Kram

funnyfunny

Tjejen: Hej
Killen: Äntligen, jag har väntat riktigt länge nu!
Tjejen: vill du att jag ska gå?
Killen: Nej, var har du fått det ifrån? bara tanken får mig att må dåligt..
Tjejen: Älskar du mig?
Killen: Självklart, alla tider på dygnet!
Tjejen: Har du bedragit mig någon gång?
Killen: Nej, aldrig! Varför frågar du ens?
Tjejen: Vill du kyssa mig?
Killen: Ja, så fort jag får tillfälle till det.
Tjejen: Skulle du någonsin slå mig?
Killen: Är du galen? Du känner mig väl?
Tjejen: Kan jag lita på dig?
Killen: Ja älskling
Tjejen: Älskling
När killen tröttnat på tjejen..
Nu läser du nerifrån och upp...








Andra advent



Hade ju totalt glömt bort att det var andra advent idag. haha. Typiskt mig !
Idag blev det att skriva klart inlämningen. Blev faktiskt ganska nöjd. Har även sett på Fools gold. Efter det så blev det att hjälpa familjen med julbak. Mys mys. Tänk att snart är det julafton. Längtar som bara den. Det är inte många dagar kvar nu.
Ikväll blir det tvkväll. Det börjar redan kl 6 med one tree hill och sedan forstätter det med Gossip girl.
Puss och kram

Sweet about me - Gabriella Cilmi


Sjuk

Tjaba tjenna !
Sovit gott ? Det har i alla fall inte jag gjort i natt. Vaknade vid ett och var jätte pigg, sen vid två så somnade jag om som tur var. Men vid halv tre så vaknade jag igen och somnade inte förns halv fyra. Otroligt lång natt.
Nu har förkyldningen blivit värre. Inte kul ! Har även blivit lite febrig. Så idag blir det bara att vila och försöka plugga om jag orkar. Hoppas eran dag blir bra idag vad ni än ska göra.

17dagar kvar !

systemkamera



( sara och Jonas på bild)

Vet ni vad jag fick lust att göra nu ? Jag har lust att ringa Jonas för att låna hans systemkamera. Är så himla sugen att att fota och min kamera är ingenting jämfört med hanns. Hoppas jag får låna den bara .


Mormor och morfar



Hejsan !
Dagen idag spenderade jag hemma hos mormor och morfar. Där blev det pepparkaksbakning. Även om jag inte bakade så mycket men syrrorna gjorde det. Måste säga att det var väldigt mycket snö där uppe. Mycket mer än här i alla fall. Hoppas att den snön som är här ligger kvar ett tag till, så blir det lite snö till julafton. Efter pepparkaksbaket så åkte jag, mamma och mormor upp till lidgården och kollade i inredningsaffären. Det finns så otroligt mykcet fint där. Fick välja ut några grejer jag ska få i paketkalendern.  LÄNGTAR tills jag får öppna de paketen !
Kvällen blir att se på film och mys med familjen.
Ha en bra kväll !

puss och kram!

6/12

Godmorg på er !
Måste berätta att jag har åkte på en förkyldning. "/ Vill inte bli sjuk nu, eller bättre att vara det nu än på julafton. Idag blir det att åka väg till mormor och morfar för det årliga pepparkaksbaket. Efter det vet jag vad det blir, men det blir nog att hyra film denna lördagen också.
Idag är det bara 18 dagar kvar till julafton. Längtar som bara den. Men tiden går fort när man har roligt så de här dagarna fram till julafton tror jag faktiskt kommer går fort.
Nästa vecka är det sista vecka vi är ute på APU så efter det blir det att återvända till skolan i frya dagar. Jag saknar faktiskt skolan och klassen, men speciellet mina brudar. Men det ska bli kul och komma tillbaka till skolan fast det är inte mångar dagar vi hinner träffas men men.
Nu står de nere och väntar på mig i hallen. Ha en jätte bra dag  !

Cioa. Puss och kram !

Nattinatti

Tjenna!
Kom precis hem ifrån Alex. Det blev mycket skratt hemma hos alex, eftersom jag och S vad ganska övertrötta. Men det tycker jag att vi är ganska ofta ! Men kul har vi det i alla fall.

Jaa ! Det blev som jag kände på mig. Alice och kevin är till final !!! Fast känner på mig att Kevin vinner. Men jag ska inte säga för mycket, brukar oftast ha fel.
Nattinatti !

19dagar kvar till julafton. Julafton närmar sig med stor steg .

Fredag





Tjaba !
Dagen idag har gått otroligt fort. Snart blir det att käka klaraviks kycklingsallad ( den är så j****a god så det finns inte ). Sen blir det att spendera kvällen hemma hos alex men några. Har ni sett årets julkalender föresten ? Det är nog den sämsta som har gått. Eller i alla fall enligt mig. En julkalender ska ju vara  julig och sånt och inte med teknikgrejer. Aja, alla tycker olika som tur är.

Ska gå ner och äta nu, men bella om du läser detta så får du akta dig för en volv v.40 men två gröna rymdvarelser. haha !

Puss och kram  !

RSS 2.0