pizza

Fredags pizza är en tradition som vi har kört med länge! Lelia lindholmen recept på hemmagjord pizza, är den godaste pizzan man kan göra hemma! Osten smälter i munnen & smakar alldeles ljuvligt! Nu ska vi gotta oss med popcorn & en bra film. LOVE

Frdagsträning

Dagens träning avklarad! Skönt att ha det gjort inför helgens bravader! Dock blev det långt ifrån mina planer. Så otroligt klantig som jag är så gjorde jag något med axeln. Fick så otroligt JÄÄÄ-VVV-LLL-AAA ont! Tårarna var inte långt ifrån att rinna på kinderna , men usch vad pinsamt det skulle varit! En 21 åring som står och grinar i ett hörn på gymmet, bara för att hon är lite små klantig! Ja ni ser ju hur pinsamt det låter! Det var bara att bita ihop och tänka på något annat skojigt typ - vad gött det vore att åka hem för att mysa ner sig bredvid sin älskade som sover! Nu ska jag strax lämna gymmet för att bege mig mot frissan för att bli helg fin! NÖJD TJEJ!!
Tjingeling!

vår

Vår, sol & värme skulle sitta perfekt just nu! Drömmer mig bort - solen skiner. Skinjackan, conversen & solbrillorna är på! sitter någonstans med en glass i handen. Samtidigt som jag njuter av glassen hörs fågellvitter & barn som skrattar! Livet är lite extra underbart!

go fika

Ännu mer bullar gjorda idag! Nu mår min frys bra ( i alla fall ett tag till). Bullarna lär nog var slut snart! Träffa min fika kusin för att snacka lite & själv klart blev det fika! Nu är både jag & magen nöjd!

plugg

100 dagar kvar! Hela 100 dagar kvar tills jag står på universitet & är färdigutbildad! 3 fantastiska, lärorika, tuffa men ändå otroligt roliga år har bara försvunnit. Tiden går verkligen fort när man har roligt! Idag skickade jag & issa in vårt resultat till C-uppsatsen. Känns skönt att man snart ser ljuset i tunneln. Nästa torsdag ska uppsatsen in på rättning för första gången. För hålla alla tummar & tår att handledarna tycker den är bra! Nu ska jag fortsätta läsa lite om feber & sedan ner till stan för ett glas vin innan hockeyn!
Love.

Bullbak

Måndagkvällen spenderas med söta lilla Ella. Hade lovat henne att baka Nutellabullar. Trodde verkligen inte det skulle bli så otroligt många (plus i kanten). det var nog de godaste bullar jag ätit! Är så otroligt nöjd!! Tror verkligen jag var en kock/bagare i mitt förra liv! Ska mumsa i mig några ny, med ett glas kall mjölk & se på The O.C!
LOVE.

Måndagmorgon

När klockan ringde imorse så hade jag lust att vända ryggen för att somna om. Men det var bara att inse att det var måndag igen. Som tur var, så var jag utvilad men känner mig långt ifrån redo för att skriva på uppsatsen idag. Hoppas att Issa är lite mer peppad på att skriva än jag, behöver just nu lite motivation. Som tur är ska så har vi en bra plan. Resultatet ska vara färdigt skrivet tills imorgon, så vi kan fokusera på hemtentan som ligger och släpar efter mig. I eftermiddag så hoppar jag in och ska ha juniorjympan på F&S. Tur att min minsta lilla syster tycker passet är riktigt roligt. Hon är min motivation till passet idag. Efter passet så ska vi passa på att ha en riktigt myskväll framför en bra film.Funderar även på att baka nutella bullar med henne( Riktigt sugen på att göra något annat än att plugga ikväll). Både hon och jag tycker bakning är bland det roligaste som finns. Det bästa är att man för äta de när de är ny gräddade med en glas mjölk. Då är både jag och magen riktigt nöjda! Ha en bra dag ! Love.

Resa

Ressuget är enormt stort just idag! Min familj har planerat en resa till new York idag, & själklart vill man med! Tyvärr åker de på ett datum som jag inte kan, men jag är riktigt glad för deras skull! New York är en sån underbar stad, så jag Förstår verkligen varför de åker dit!

OS.soffan!

Hej & gå, kämpa på! Sitter just nu hemma hos oss med ett skönt gäng & tittar på Sverige - Canada! Håller alla mina tummar & tår på att de tar hem os-guldet! Idag på förmiddagen har jag (som vanligt) pysslat & stor städa lägenheten! Tur att Per tycker om att städa och fräsch upp här hemma, tror.aldrig jag skulle bli klar annars!
Love.

Lördagsshopping

Lördagsförmiddagen spenderades med min fina lilla syster! Blev en shoppingrunda på stan som avslutades med en lunch. Magen är mätt & belåten! Samtidigt som jag uppdatera detta inlägg så är jag på väg till min kära mormor & morfar. Hoppas magen blir lite små sugen på fika snart, chokladpajen står i ugnen & väntar på att bli uppäten! Love.

Dans

Varje fredag eftermiddag spenderar jag 1,5 timmar på något jag verkligen älskar. Jag & en underbar ledare på friskis & svettis har dansskola för barn. Att få spendera den tiden med dem på fredag förgyller min helg! Jag vill spenderar så mycket mer tid med dem. De får mig att le & koppla av. Älskar mitt jobb som ledare. Ångrar inte en enda sekund att jag gick på antagningen (även om det var det värsta jag gjort)! Love.

Bakar fredag

Äntligen fredag! Morgonen började med att baka. Min goa svärfar fyller nämligen 63 år idag (GRATTIS), så tänkte vara en gullig svärdotter & baka hans favorit muffins! Under tiden de stod i ugnen drog jag igång med nästa projekt - Ahlgrensbilar pannacotta. Är det helg så får man mysa till det lite extra så, imorgon blir det att smaka på pannacotta. Hoppas på bra betyg ifrån smaksättarna!
Love.

Söndag

Vill tacka för en toppen helg i Trollhättan. Som vanligt rusar helgen förbi, men kan lova att den har varit alldeles perfekt! Man behöver såna här stunder, bara stanna upp & njuta av det som finns runt om en. 
 
Söndagen bestod av ännu ett OS-guld & ett besök till laxbutiken. Magen är vid detta lag mätt & belåten. 
 
Love.

Lördag

Hej där! 
Sitter just nu med två fina människor & har mellomys. Pizzan ligger som ett lock i magen, matkoman är på topp.
 
Har under de senaste 24 timmar varit delaktig i spinningpass. Det har gått ut på att under 24 timmar spinna lika långt som ledare längst fram på scenen. I vårt lag var det åtta tappra tjejer som kämpade hårt för att få en bra placering. Vi kom på plats 45 av 103 lag, vi lång endast 650 meter efter ledarna. Vill ge en eloge till de sju andra deltagarna som var med i laget, de var riktigt bra & tuffa!
Känner träsmak i rumpan & låren svider, men vad gör det när man har fått genomgått något Sånt här häftigt!
 
Love.
 
 

Tisdag

Har haft en otroligt fin dag! Morgonen började med en nyttig & go frukost med en fin vän. tyvärr åkte den ner i magen lite för fort så då var det bara att kicka igång c-uppsats anslysen! Tjohoo, finns roligate saker att sysselsätta sig med! Tur att man har en familj & vänner som stöttar en. Utan er skulle jag ge upp! Tack alla nära & kära!
 
Nu blir det mys med min Per! 
Love.
 
 

Vita tisdag

Mitt hjärta brinner för inredning! Att pyssla i lägenheten & kika in på inredningsbloggar är något som jag kan fördriva timmar på.
Passade på att flytta runt lite här hemma under pluggpausen, skönt att få släppa tankarna på annat ibland. Speciellt när man har Winnerbäck i öronen.
 
Love.
 
 

Motivation

Har införskaffat världens skönaste träningsbyxor! Nu är träningsmotivationen på topp & jag är laddad för ett intervallpass! 
 
Love.
 

Hej igen!

Hej igen!
Det var ett tag sedan jag bloggade. Har lovat mig själv att jag ska (ialla fall försöka) bättra mig!
Ja, det har hänt mycket sen senat. Har börjat studera till sjuksköterska, men i juni är jag äntligen färdig utbildad. Ska blir riktigt läskigt att vara färdig med skolan. Det enda jag är riktigt bra på så är det att gå i skolan, är ju inte van att få ett jobb med egen inkomst.

Borde ta tag i plugget just nu, men allt är så mycket roligare än att läsa sjukdomar. Den 11 april kommer den stora sluttentan för att sjuksköterskorstudenter att äga rum, och duktigt som jag är har jag faktiskt börjat lite smått (idag), men det går segt. Det är väl därför jag fick en snilleblixt att jag skulle börja blogga, just för att slippa plugget just idag!!

Love.

RSS 2.0