Bröllops bilder


Brudparet

 
Deras bil


Moster och lillsyrran


Sol, bad, bröllop och halmstad

I fredags gav vi oss iväg tidigt för att åka ner till Halmstad på mammas kusin bröllop. Det var mysigt värre.
Direkt när vi kom ner så åkte vi till tylösand och badade. Har nog aldrig sett så stor sand strand i Sverige. Men det första jag gjorde när jag doppade mig var att bli bränd av en manet eller nu hur dom stavas. Det sved verklige som bara den och röd blev jag. Så vi åkte tillbaka in till stan och fick försöka hitta ett apotek men det hittade vi fort. Salvan som vi köpta hjälpte jätte bra som tur var !
Vi gick även och strosade lite i stan och det var verkligen jätte mysigt. Det var inte som det är i stan utan det var mer gamla byggnader.
På lördagen så vaknade vi tidigt och åt en helt underbar hotellfrukost. Efter det så gick vi upp och gjorde oss i ordning och gick sedan ut för att shoppa lite. Jag skaffade mig en till klänning till min klädsamling. Medans syrrorna och pappa skulle åka något tåg så gick jag och mamma och köpte glass och dricka i värmen. Efter ett tag fick vi ge oss tillbaka till hotellet för att locka mitt hår som inte blev så lockigt men det blev bra till slut efter många om och men.
Vid två tiden gav vi oss iväg för att åka dit mormor och gänget bodde. Dom bodde jätte mysigt precis vid en lite sjö och nära kyrkan.
Bröllopet var verklige jätte fint. Det är ju inte så sällan man går på bröllop heller. Klänningen som bruden hade passade henne verklige jätte mycket. Det var mammas faster som hade sytt den ( Brudgummens mamma). Den såg verkligen svår ut att göra. Väl när det var slut i kyrkan fick vi åka en lite bit där bröllops festen skulle vara. Det var verklige helt underbar där vi var. Det går inte att förklara med ord. Men det var verklige jätte varmt så alla stog vid träd vid skuggan.
 Festan var i en lada. Jag kan verkligen inte förklara hur fint det låg men det var lite "barna i bullebyn" känsla där vi var.
Ska försöka sova nu ska nämligen till kusten imorgon och ska upp vid sju så jag ska få min skönhet sömn nu. PussPuss

eyecandy

Sommar, sommar , sommar ! Det är verklige sommar här hemma. Fast jag det känns inte som det. Sommarlovet börjar närma sig sitt slut med stora steg. Suck !

Var en sväng på stan igår och såg en hel del massa gott ögongodis. Såg en midjekol på gina i jeans och även en på MQ fast det var inte en i jeans.
Är verkligen kär i dom  ! Ska nog ta mig och kolla i plånboken efter kusten och köpa någon av dom. Om jag har råd det var det också.
Jag köpte armband till bröllop vi ska till på lördag och så har jag äntligen köpte en efter längtad hårblås ! Den funkade bra också. Jippy.
Ska fortsätta kolla på sex and the city nu. Föresten jag såg den filmen för ett lite tag sedan. Ni som inte har sett den måste verkligen se den. Den är extrem rolig och verkligen värd att se.

Byebye !

Kul med förändrigar

Sitter här och funderar hur jag ska börja få fler att läsa min blogg. Men jag ska börja skriva mer om mina intressen. Min blogg är ju inte så jätte kul att läsa. Jag skriver inpircip nästan lika saker varje dag. Idag har jag gjort ... ! Så är det nästa jämt.
Jag tror jag inte har berättat vad mina intressen är igentligen. Det är kläder, kompisar och accosearer. Jag älskar verkligen att shoppa och in för skaffa nya saker till min lilla walk in closet. Det är alltid lika kul att köpa nya accosearer. Måste erkänna att jag inte köpa så mycket smycken och sånt men det är verklien jätte kul att gå och kolla och sen lova sig själv att köpa det senare när man får råd. Jag har ju glömt två intressen. Det ena är Lars winnerbäck. Älskar verkligen hans musik och så gillar jag även inredning. Ni som känner mig väl vet att jag gillar att möblera om på mitt rum och sånna saker.
Möblerade faktiskt om igår. (Skräll tänker ni nu) thihi. ! Jag ska nog även börja med att lägga ut dagens outfit om jag hinner ! Jag ska gå och göra mig i ordning nu. Ska nämligen snart ner och in för saffa mig en ni hårblås och det är verkligen på tiden !
Cioa <3

Stockholmskyss

Jag vet att det är sent. Sitter här båda trött och skit glad. Lyssnar ju såklart på Lars winnerbäck. <3. Det var bland det roligast i år. Man blir så himla glad när man lyssnar på han. ! Jag fattar inte hur man kan bli så glad av musik. Han skriver så otroligt bra låtar och fina texter.

 

Ni måste se denna musikvideo man blir så otroligt glad när man ser den !

Lördag !

Tjoho ! sitter just nu hemma och S. vi har varit nere på stan en sväng med Nathalie och kollade. Hittade inget, men jag sparar faktiskt mina pengar tills jag ska till västkusten v.31 och sen så åker jag utomlands snart.
Just det ! Johanna om du läser detta kan du väl kommentera =P För jag såg att du hade gjort om i din blogg och jag fattar verkligen inte hur man gör. HAHA ! Jag måste erkänna att jag inte är så teknisk av mig. haha ! aja, ska spela spel nu´. Tjingeling.


Bilder från Winnerbäck




Winnerbäck

Miss Li och Winnerbäck

Winnerbäck när han sjunger sitt extranummer "solen i ögongen"

Lars Winnerbäck !

Kvällen igår var helt underbar. Trodde faktiskt inte det skulle vara så myket drag i publiken som det var men det var jävligt mycket drag ska jag säga er. Den bästa låten har sjöng var "solen i ögonen", "Vi ska åt samma håll" och "om du lämnar mig nu". Miss Li och Maya var också otroligt bra. Jag kan knappt förklara kvällen med ord så himla bra var han. Jag köpte mig faktiskt en Lars winnebäck tröja, dyra var den men snygg =D . Jag skriver mer sen måste göra mig i ordning nu, känner mig lite stressad.

Jag och älsklingen


Kusten

Igår morse så åkte vi till kusten över dagen och hälsade på några där ner. Det var en skit härlig dag med mycket bad ska jag säga er. Så klart jag var så dum och glömde min kamera hemma. Vi åkte vid åtta-halv nio på morgonen och kom hem vi tolv. Jag har blivit lite sol bränd på min näsa men det är ju sommar och då får man räkna med sånt.
Sen blev det dax för badning. Jag fick välja mellan strand, dykklipporna och något mer stället och då så klart tog jag dykklipporna. Där fick man hoppa från 1 meter ända upp till 7 meter. I början måste jag faktiskt erkänna att jag inte vägade hoppa så jag hoppade från 1 meter. Men det var ju inte så farligt som jag trodde så efter det lilla hoppet tog jag mig upp på den högsta klippan och hoppade från hela 7 meter rak ner i havet. Det var en så härlig känsla. Jag slog i ena benet när jag landade så jag fick ett blåmärka men skit samma. Kul var det ialla fall ! Spenderade nästa halva dagen med att hoppa från 7 meter. Jag var tuffare än en del andra killar som inte vågade. Detta måstes göra om det ska jag lova och då ska jag be någa ta kort när jag hoppar så får ni se.
Vi fiskade även lite krabbor jag fick faktiskt två st =) men det var inte så jätte kul så jag gjorde det inte så länge. Jag orkar inte berätta hela dagen. Men det var i alla fall en lyckad dag. Ska snart ner till kusten med ett gäng men då ska vi bo på en annan camping så jag ska nog åka ut till M & M och hälsa på dom så jag får hoppa från klipporna igen. Haha!

Idag har det faktiskt gått en hel underbar månad mellan mig och älsklingen min <3. Och ikväll blir det även Winnerbäck ! Har längtat jätte mycket för att se han och ikväll blir det av och se han =D ska bli riktigt kul. Ska göra mig iordning nu. Pusshej !

fields of gold


Tjoho !

Nu var det ett tag sedan jag skrev i bloggen, men det blir så när man har fullt upp.
Idag ska jag vara med karin, anton och markus. Vi skulle till skutberget och grilla men vi får se om det blir något med det eftersom det åskar ute.
I onsdags var vi på Rix fm festivalen. Kul var det =) . F*n vad jag längtar tills nästa fredag, då blir det nämnligen att åka och kolla på underbara Lars winnerbäck. Längtar i alla fall !
Har jag berättat att jag kom in på BF ? Det blir i alla fall jag och sara som ska hålla ihop tre år till. Kul ska det bli i alla fall. Eller hur sara ?!
Aja, ska plocka undan och lite grejs på mitt rum nu. Ha det underbart <3

RSS 2.0