Fredagsmys

Ikväll blir de myskväll framför tv:n men mamma och lill syrran. Och såklart godis !
Dagen idag har varit rätt lugn. Slutade vid tio så då kom Bellas pappa och hämtade oss för att senare äta mecan. Tack ännu en gång och ja vet att ja ska sluta tjata om det.
När ja väl kom hem blev de på med bikinin och ut i det fina sommar vädret och är överlycklig för imorgon ska de bli ännu varmare ! JIPPY !! Sommaren är verkligen här.
När ja väl har slängt på mig allt blev det ut på studsmattan och sola ! Skönt var de vill ja lova. somnade även en stund som vanligt, men  vaknade dock av att solen hade flyttat sig och ja låg i skuggan.
Blev att byta om och sen för att försöka gå till skolan och hämta syrran. Kan ju säga att träningsvärken fortfarande sitter kvar och ont gör de ! Hoppas att de går över snart.
Så har min dag sett ut.
 Var även ute och åt med mamma och syrra. Gött var de vill ja lova och väldigt mysigt. Satt ute på serveringne medans solen värmde över karlstads torg.

Ha de gött !

The notebook


"So it's not gonna be easy. It's gonna be really hard. We're gonna have to work at this everyday, but I want to do that because I want you. I want all of you, forever, you and me, everyday."

4 månader

Gud, ja har ju totalt glömt bort att de är fyra månader mella mig och älsk idag! Kan säga att de har varit helt underbar fyra månader och ja hoppas på att de forstätter länge. Känner mig jätte dum som har glömt bort det, men dagen är ju inte slut som tur är.
Han är verkligen helt underbar ska ni veta. Har fortfarande samma fjärilar i magen som hade första gången när vi skulle träffas.

Älskar dig ! <3 och grattis till oss !

Ekologi igen...

Nu sitter ja med ekologi kompliteringen igen. Suck ! Fattar typ inget, men ja försöker så gott ja kan och sen får vi ser hur det går. Hoppas på de bästa.

Hoppas eran dag har varit bra. Min har varit bra men det är regnat konstant hela dagen. Kallt och ruggit är inte mitt favorit väder om ja får säga så. Hatar det.
Annars så har dagen varit helt okej. Har gått relativt fort som tur är. Hade även ekologi på naturkunskapen idag, fattade inget där heller men som tur var kom micka och marie som fick hjälpa oss. Tack säger ja ! Det behövdes verkligen.
Sen så har det inte hänt så mycket mer idag. Kan ju säga att det händer inte så mycket på skolan, men de är ju vad man gör de till.
När vi väl slutade skolan så mötte ja på Lena vid busskön så vi stog och pratade lite, men irriterande nog så kom det en stor regn skur då och mitt paraply hade ja lånat ut till älsk, så blev en aning blöt kan ja lova. Som tur var kom bussen precis då.
Väl inne i stan så var bussen 10 minuter sen. Då kan ja lova att ja inte var direkt så jätte glad. När väl bussen kom så var den smockfull så de blev att stå upp. På bussen ringde pappsen och frågade om ja kunde vara så snäll och hämta lill syrran på fritids så ja gav mig i väg för att hämta henne.
När vi kommer hem så märker vi att inte vi har med oss dörrnyckeln, så vi satt ute i 40 minuter. Kallt kan ja lova att de var. Somnade även en liten stund ute på altenen, mendans hon satt och lekte lite.
Nu sitter ja inne i sköna värmen.  Ska plugga vidaren nu, men ekologin ! Wish me luck !

Föresten så vill ja tipsa er om en blogg. Det är nämlingen så att min pojkvänn har börjat blogga, ni får gärna ta en titt
www.perbostrom.blogg.se
Pöss på er  !

Fundering?

Jag har funderat på en sak idag. Varför har så många svårt att acceptera människor så som de är ? Jag blir så irriterad på dem. Man kan inte rå för vilken personlighet man har.
Alla människor här i världen är olika som person det är ingen som är lik varandra, för man är alltid olika på något sätt.
Vaför ska man få en samma skit för den man är ? Det är ju ingen som är helt perfekt.
Man kan inte även rå för hur man ser ut. Varför kan man inte bara låta de vara istället för att gå och prata en massa skit?
Man ska inte gå efter utsidan det är insidan som räknas. Utsidan ger insidan sin glans.
Man ska vara nöjd med den man är. Det finns alltid någon där ute för varje person
. Ett tips från mig är att inte ge upp ! Fortsätt att kämpa.

Alla är lika värda !

Silly boy


Träningsvärk

Vaknade upp brevid min älsk idag. Kan lova att ja sov väldigt skönt i natt. Men dock så vaknade ja upp med världens träningsvärk.... Kan knappt gå. Tycker faktistk lite synd om mig själv.
Blev och springa majloppet igår på 8 km men skolan. Tog mig runt hela faktiskt, chokande nog ! Som tur var hade ja älsk brevid som fick stötta mig lite. Trodde de skulle gå mycket sämre men lyckades komma in på under en timme!

Ska jobba vidare med min power point nu! Ha de riktigt gött !
Pöss

18

Ännu en dag avklarad. Endast 18 kvar ! Hoppas tiden går fort. Längtar som bara den, ska ni veta !!!

Hoppas eran dag har varit bra . Själv har min varit som vanligt, vaknade gjorde mig i ordning, åkte till skolan, lektioner och sen hem. Så det har inte hänt något alls inprincip. Väldigt skönt att bara ta det lungt. Skoldagen bjöd även på en del skratt kan ja lova.
Nu börjar en del lektioner minska ifrån schemat och det är ännu ett tecken på att lovet nu närmar sig. Känner att ja får ge mig att tjata om sommarlovet nu!

Efter ett helt läsår slit så är allt nu avklarat. Helt underbart vill ja lova ! Nu blir det att ta de lungt och inte plugga förns i augusti. Ryser bara ja tänker den tanken, så glad är ja !
Känns dock lite ovärt att åka till skolan nu i tre veckor och inte göra något. Men hoppas verkligen att tiden går fort.

Sommar

Vilken sommardag ! Sol värmde ner på älskade kd idag. Varmt vill ja lova !
Inte många dagar kvar nu tills sommarlovet. Nedräkning på g ! Endast 19 dagar kvar. LÄNGTAR ! Riktigt skönt ska de bli. Tänk nu har snart ett helt läsår gått. Tiden har verkligen runnit iväg som sanden i ett timglas. Minns första dagen som den vore igår, när ja steg in på en helt ny främmande skola och inte kände någon förutom sara som gick mig tänt intill. Nu ett skolår senare känner man alla i klassen och fått nya kompisar och även många minnen. Har gjort mycket klantigt (inga kommentarer, men ni som har varit med vet vad ja menar).  Ni som vet, minns väl säkert att hela mitt huvud går i skåpet.



Idag har ja varit ner på stan för att klippa håret. Och för första gången på länge så blev ja nöjd ! Helt chokande för att vara mig! Men någon gång måste ju vara de första och den fick bli dag. Men inte nog med de, när ja väl kom hem så blev de att färga håret.
Var förbi en sväng till kyrkogården. Saknar dig kent ! Hopaps du har de bra. Du är saknad här nere.



Vänner

En sak ja beundrar mest i hela världen är mina vännner. Jag är så otroligt tacksamma att de finns. Det är allt de man kan prata med när det är något som har hänt, de som alltid kommer finnas för en. Det bästa med vänner är att man står de nära, nästa som syskon.
Vänner finns verkligen i alla väder. Har så många otroliga minnen med de som alltid kommer finnas kvar. Ingen kan ta de minnenarna ifrån mig.
Sanna vänner har man kvar när de andra har gått
Sanna vänner kan man alltid lita på.
En trofast vän är mera värd än guld. Alla vill ha någon som man vill kunna lita på. De vänner som består är och de håller alltid  de ha lovat.

Tack <3


Ekologi

Sitter just nu och skriver en inlämningsuppgift om ekologi. Kan ju säga att det är ju inte direkt det lättaste ja har gjort i mitt liv. Men ja försöker så gött ja kan, även om de är jätte svårt!
Inte kul vill ja lova !

Detta går ju som på räls

Nu är ja igång med bloggandet igen. Trodde faktiskt inte de skulle gå denna gång heller, men ja försöker så gött ja kan !

Kvällen igår blev verkligen inte som planerad om ja säger så. Var planerat att de skulle vara ja och S men det slutade med att de blev några fem busungar som hade vägarna förbi. Kan ju över skvallra lite om att ja och sara blev en aning övertrötta. Som på gamla goda tider !
Kul var det i alla fall så ja klagar inte !

ska gör mig i ordning nu ! ha en bra dag..
Pöss snyggon !


Myskväll

Ska snart iväg till S och mysa . Blir nog att köpa pizza , gött de ! Sen blir de nog och se på film. Hörde även lite rykten om att E skulle komma förbi.
Ska kila nu, ha de jätte bra ikväll !

Pöss på er alla snyggon  !

IG ?

Tjabba !
Idag blev de att åka till skolan för att göra nationella proven i matten. Jippy (not!) Får väl se hur de går helt enkelt. Gjorde i alla fall mitt bästa. Kan ju säga att de var en aning svårt, för lilla mig !

Min mage ta kål på mig. Har haft jätte ont i den ett tag innan valborg men som tur var gick det över, men tror ni inte de började i helgen igen ?! Idag har det vara extremt . Vet inte vad de beror på heller. Konstigt säger ja ! Ont gör de i alla fall...

Känner mig jätte duktig som både har hämta lill syrran som sitter brevid mig och kollar på tv plus att ja har städat mitt rum. 10 poäng till joline !  Alltid kul att umgås med små syrrorna.

Ska kila nu, pöss på er !


Lite kärlek på schemat.

Kärkärkär ! Tok kär , helt enkelt ! <3
Ja har nog hittat världens mest underbaraste och perfekta pojkvännen. Han är så otroligt go så man vill äta upp han. Är fortfarnade lika nykär i han. Fjärliarna i magen snurrar fortfarande runt. En underbar känsla.
De går inte och beskriva i ord hur han är. Mer än unik, underbar, go, söt .
Älskar han mer än något annat. Allt känns verkligen rätt!
Du är en ängel från ovan. En helt underbar ängel men stora vita änglavingar.

Älskardig ! <3

för mycket snack...

Ja ni, som vanligt  ! Mycket snack liten verkstad när det gäller mig och bloggen. Måste ta mig ett ryck nu när ja ändå har tid !
Hopppas allt är bra. Själv är det helt underbart. Fortfarande lika ny kär i pöjken min. Har varit med han och hans kära familj/släkt . Tack för idag vill ja säga.
Funderade på att sova nu, ska tagga in för natinella proven i matte imorgon,!
Lycka till säger ja !


RSS 2.0