Kär

åhh, vilka fjärilar jag har i magen. Är så otroligt kär så det går inte att beskriva. Mina känslor blir bara stakare och starkare för dig.
Att vara kär är en känsla alla vill uppleva och jag kan lova att den är helt underbar ! Tack för att du finns älskling, du betyder så mycket för mig.
Det känns tomt när vi inte ses, saknade blir väldigt stor utan dig. Varje slag mitt hjärta slår är får dig.
Är väldigt glad att jag träffade dig och ångrar ingenting.
Kan verkligen inte beskriva vad jag känner.

älskar dig <3


Fredag eftermiddag

Hej på er !
Solen skiner även idag men kan ju säga att det blåser väldigt mycket så det är inte så jätte varmt ute. Men det blev ändå att spenerad den mesta av tiden ute idag. Fick även lite fräknar på köpet.
Har just gjort mig i ordning och snart bär det av på tjejkväll. Mycket skratt kan det nog bli, eller det hoppas vi på. Ingen har dött av lite skratt.

Ciao !

Påskafton

Glad påsk på er !
Hoppas ni har det bra i det sköna vår vädret. Idag blev det av till mormor och morfar på påskmat. Mätt blev man kan jag lova.
Varmt och skönt var det ute så efter maten så blev det att sätta sig och sola lite, fast det blev mer att passa lillkusinen.

Sen när vi kom hem så blev det att sätta upp studdsmatten i år igen. Tror vi har haft den i tre år nu, men lika kul är det.



(Bild sen förra året )


SM GULD !

Igår kom sm guldet hem till kära färjestad ! GRATTIS ! Härligt jobbat, grabbar ! Så ikväll blir det förmodligen att åka ner till torget och fira våra guld hjärtar !


(En gammal bild på färjestad)

Det var länge sedan.

Hejsan på er !
Jag skäms nästan för hur lite jag har uppdaterat på sista tiden. Men nu är jag igång igen (tror jag). Hoppas allt är bra med er ?! Med mig är det helt underbart och mitt kärleksliv knallar på jätte bra. Är så otroligt kär ! En otroligt härlig känsla.

Våren har kommit med stora steg vill jag lova. Skönt väder är det ute så efter skolan blev det att köpa mjukglass och sitta lite i solen. Underbar säger jag ! Nu är det bara sommaren som saknas. Tiden går fort som tur är, så snart är den här. LÄNGTAR !

Ska kila iväg och sova lite nu. Är lite trött efter en lång dag i skolan. Ha en riktigt bra dag och så hoppas jag på en uppdatering ikväll eller imorgon !
Puss


RSS 2.0