The moment

Dagen har bestått av jobb och sedan blev det visst en utgång. Jag trodde inte jag skulle orka det med tanke på jobb och efter en lång vecka! Men vi hamnade ute och firade av att jasmin lämnar karlstad! Jag hade verkligen en grym natt på dansgolvet! Somnar med ett leende på läpparna!

Lovely

En bra förmiddag, bra uppladdning innan jag gjorde min första dag som syrra!

alldeles för mig själv.

Denna onsdag har varit guld värd. Var och hämta ut mitt kort inför morgondagens jobb som sjuksköterska, tjoho! Sedan har det varit helt tomt på mitt schema. Har bara varit för mig själv och läst en bok. Detta kommer låta märkligt, men jag vet verkligen inte hur det är att vara ledig! Har alltid haft fullt upp med skolan eller annat, men så småningom så lär jag nog tycka tvärtom! Njuter av att vara ledig!!

sjuksköterska

Idag kan jag meddela alla om att jag kommer bli sjuksköterska!!! Efter tre års plugg så är jag nu färdig! Kan knappt tror det. Är en sådan fantastiskt känsla samtidigt som jag är lite så rädd. Som tur är kommer jag jobba på en fantastisk avdelningen i sommar så jag kommer ha en toppen sommar! Längtar tills torsdag då inskolningen börjar. ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG!!!

milen

Startade morgon med en hemsk löprunda med pappa. Bena skrek efter vila medans vilja skrek efter att ta sig runt milen. And gess what? Till slut så jag ljuset och löprunda blev gemförd. Nu har jag gjort en go mango smoothie och äggsmörgås. Magen kurrar efter hunger - Tjingeling!!

en liten färgklick.

Måla, måla, måla! Har målarfärg överallt, men skoj är det. Det bästa av allt är när det blir klart. Köpte en sekretär för dryga två veckor sedan och idag har jag målat den och resultatet blir rätt Nice ändå. Kvällen avslutas med ett glas vin och mys mer per! Lovly lördag!

Dunder

VAKEN REDAN NU?? PÅ EN LEDIG LÖRDAG, UH! Vaknade av blixtrar och dunder, rätt mysigt ändå. Eftersom både jag och per var vakna så myste vi till det lite extra och tänder ljus i rummet och film på paddan. Lär väl strax somna i filmen med tanke på att jag både är trött och det är tidigt på Dagen! Ha en bra dag!!

DÄR SATT DEN!

SÅÅÅÅ LYCKLIG!! KLARADE SLUTTENTAN, YEAH!!Har firar rejält idag. Har suttit ute i solen inprincip hela dagen, ätit glass med gänget från klassen samt mat och jordgubbsbubbel! Jag är verkligen super LYCKLIG!

sol idag igen!

Tropisk värme? Klock är inte ens tio och är otroligt varmt. Jag klagar verkligen inte!! Har seminarium idag som vi ska redovisa men jag och Josefin var lite kloka och tog en uppgift som vi kunde hyffsat bra och gjorde den fort för att spendera några go timmar i solen! Lovely!

svettigt värre!

Började morgonen med obduktion! scary... Men väldigt intressant! Efter det blev det en go frukost/fika för att prata av oss. Detta kommer låta lite skumt men vad skönt det var att träffa lite folk och ha på sig vanliga kläder än jobbkläder, hehe! Har efter det spenderat eftermiddag i soffan med film och en lång powerwalk med issa! Nu ska jag mumsa i min smoothie, gittigott!

cykeltur

Har precis kommit hem ifrån en härlig cykeltur. Vårt mål var att köpa glass i Forshaga! Det är en sån otroligt bra cykelväg dit och väldigt mysigt. Vi stannade på ett ställe för att ta kort och när vi stannade till så var det knäppt tyst ute i skogen. Det enda som hördes var fågellvitter! Jag kan lova att det känns ganska gött i röven just nu! Hehe

fredag

Ännu mer sol! Livet är allt riktigt bra nu. Har precis avverkat en god lunch i solen och här tänker jag sitta tills sena eftermiddagen! Ikväll ska vi till pizzahut uteservering och fira att jag gjort helvetetstentan idag. Ska bli så gött och sitta ute äta god mat och självklart ett glas vin i handen. LÄNGTAR!

äntligen sol och värme!

Bikini, plugg, zingo och sol gör min torsdag! Nöjd tjej!

vårruset

Idag så kom min gulliga chef och frågade om jag ville ta en plats i deras team på vårruset! Eftersom jag egentligen hade tänkt att anmäla mig men inte gjorde det så tänkte ja, YEAH I WILL DO THAT! Och så började jag egiboosta mig själv om att jag skulle klara mitt personbästa. And gess what - i did it! Så stolt över mig själv. Jag är verkligen glad att det bara var 5 km. Var nära på att jag gick in i väggen. Men efter en blodsocker kick med choklad i mål gången så kunde jag ingen annan än le och vara STOLT! Känns som jag är en liten skrytmåns och ja, just nu är jag det! Men det är bara för att jag är så nöjd!!! Det är en härlig känsla att delta i lopp. Alla som skriker och hejar på sidan, alla bra musik och go picknick efteråt! Stämningen var verkligen på topp. Ung som gammal är det lika roligt se hur alla genomför ett lopp på olika sätt. Alla som deltog ska vara grymt stolt över det man presrerat!!

Måndag

Denna måndag har bara flugit förbi! Tänk var en dag kan gå fort, typiskt när man har en heldag helt oplanerad! Tur att jag haft fint sällskap idag, nämligen min charmör till lillebror zingo! Nu ska jag krypa ner i en nybäddad säng med en film och nyrakade ben - LOVE IT!

Måndagmorgon

Då var helgen slut och jag välkomnar en ny vecka! Ligger fortfarande i sängen och tänker inte gå upp riktigt ännu. Jag skulle helst vilja ligga kvar hela dagen! Hör hur regnet smattrar ifrån fönstret. Just nu längtar jag verkligen efter sol och sommar! Blir så trött av detta väder.. Nej, nu ska jag ta tag i dagen och gå upp!

MÖR

Igår var jag med per och körde hans gympass och fick en sådan träningsvärk. Idag var jag på sats och testade på ett rent ketellbellpass. Detta innebär att imorgon kommer jag vara så MÖR i kroppen att jag inte kommer gå. Det är ändå en go känsla, även om det känns! Efter passet idag slängde jag och per ihop en super god pastasallad, såååå nöjd med den! Den blir det att göra fler gånger!

fredag

Idag är det FREDAG! Som jag har längtat, ikväll står det nämligen thaimat och vin på schemat! Det är fredagsmys de. Har även planerat in lets dance finalen och lite kladdkaka. Hur bra låter inte de? Som tur är går tiden fort när man pluggar, så nu är det bara att invänta min dejt! Var när på stan och fyndade en glasmugg med en blomma i för 20 kr. Det är fynd de! Så jag fick mig ett litet ryck när jag kom hem och fixade iordning en ny bricka på soffbordet. Tror jag är nöjd med mitt lilla mästerverk! Ha en bra fredag!

just nu!

Sitter här svettig och mör i kroppen efter ett danspass! Nu blir det äta och kämpa vidare med plugget! Snart tenta, NERVÖS!

Mormor

För någon vecka sedan fick jag en tekanna som jag inte visste vad jag skulle göra med. Som tur är har jag en mamma som är idérik, så idag har jag äntligen ställt fram min söta kanna! Och volia, titta så fint det blev!

milen

BAAAM! Idag har jag gjort något jag är nöjd över. Jag sprang milen under en timme! Såååå nöjd! Jag får tacka pappa till att han fick med mig. Var nära på att balla ur, men jag tog mig upp ur sängen och hakade på honom imorse! Yeah, snacka om att vara stolt! Nästa mil jag ska springa blir i september då tjejmilen ska genomföras. Är redan laddad till tusen!

09.46

Då var det fredag igen! Vaknade inatt och hade kramper i magen och sedan dess har jag knappt fått en blund! Men vad gör det när det är sol ute idag! Sitter just nu på balkongen och har 20 grader mot solväggen. Här ska jag sitta och plugga tills jag börjar jobba i eftermiddag. Kunde inte ha det bättre! Ha en bra fredag!!

RSS 2.0