Solglasögon

image10

I love them. <3 
De kanske inte se så snygga ut men på, är dom skit bra !

Fredag

hejhej =).
Här är helt jävla underbart. Är på ett sånt bra humör. Det ver 30 grader grader ute. Kan detta bli bättre? Imorgon och på söndag ska det bli ännu varmare så då blir det att ligga å pressa.
Idag låg jag ute och solade lite men inte mycket. Sen vid fem så åkte jag, karin och lollo till stan för att ha en liten pickinick.
Vi kollade även lite i affärer först, hittade faktiskt ett par skit snygga solglasögon. Ska lägga in bild så ni för se. Sen var vill till konsum och köpte vindruvor å lite mums mums, vi var även till sjökvistens ost och köpte baugette.
Vi var vi pråmen och hade en liten picknick och där händer det endel, tex att lollo rullade i karins baugette så hon fick cyrrusås på klänninge, rolig var det ska jag lova !
Efter det åkte vi till FB-kullen men det var vi inte länge för jag klagade att det var mycket mygg och det var det ska jag säga er !
Sedan tog vi våra cyklar och åkte hem hit till mig och typ gjorde inget men men, kul har vi haft det.
Ska sova nu nattinatti  <3

Skolan

Sitter just nu i skolan och ska skriva fortsättningen om min år på skolan. Eller jag gör inte det just nu men jag ska börja snart. Det är mycket roligare och kolla på vad Arian håller på med =P .
Nu kommer våran lärare måst gå nu, heejdå <3

Gött mos.

FÄRDIGT PLUGGAT !  Fan vad gött. Vi slipper plugga. Nu ska vi bara vänta in sommarlovet. Ska bli rikigt härligt.
Just nu sitter jag och skriver en inlämning igentligen ska vi göra den i skolan men jag göra en framsida till den och ändrar lite i texten.
Idag har den faktiskt inte hänt så mycket, det samma gamla vanliga typ ;)
Var på stan en sväng men kerstik och jennifer. Kul att träffa dom har inte sett dom på länge :) Får passa på att se dom mer under sommarlovet.
Men jag kommer inte på något och skriva nu så jag ska nog gå och hitta på något. Tjingeling

Sista plugg dagen !

Idag är det den sista plugg dagen för denna termin. Riktigt gött ska det bli, ska ge allt imorgon och hoppas på det bästa =)  .
Ska snart hoppa in i duschen och sen så blir det plugga så det såtr härliga om det.
Det var faktiskt varit en snabb dag idag. Allt har verkligen gått skit fort. Imorgon iskolan ska jag börja skirva en uppsats om mina år på skolan. Åå, jag vet inte vart jag ska börja eller hur jag ska börja, hah ! Det finns så många härligt minnen.
Det känns som livet tar slut nu bara för att man går ur nian men det kanske är början på livet istället. vem vet?

Aja får skriver mer sen eller imorgon =)
pusstja <3

God morgon

Godmorgon.
Sitter just nu bosatt i soffan och kollar på Vakna med the voice, och så väntar jag även på att sara ska komma så vi kan ta vara cyklar och cykla till skolan.
Idag blir det en lång dag vi börjar tjugo över åtta och slutar tjugo i fyram drygt ! och sen inte nog med det så är det sista plugg dagen idag. JIPPY ! Fan (ursäkta att jag svär) vad gött det ska bli och göra det sista provet imorgon, sen så ska jag bara slappa och ha de gött och sova ut tror jag.
Jag har även betämmt mig vad jag ska ha på avsluitningsmiddagen nu. Det blir förra årets skolavslutnings klänning. Den är vit i siden typ och så är det ett svart band på och en svart rosett. Den är i från MQ den finns även i år. Kan lägga ut den på bild också så nu får se.

Nu ska jag nog gå och göra ordning mig i håret och sedan cykla till skolan. Ha de så bra. <3

Did there was hope, but it did not

</3


Plugg

Tjingeling :)

Sitter just nu och pluggar lite so. Har lite kvar och lära mig sen kan jag allt hyffsat bra i alla fall :) eller det känns bra, men vi får se.
Igentligen har jag inte tid och blogga nu men jag gör det i alla fall.
Snart blir det att kolla på Gossip girls och sen Desperate housewifes. Och så blir det nog även lite plugg vi får se om jag okar med det!
Det är ju verkligen kanon väder ute, låg och pluggade i solen förut. Verkligen underbart ! Till helgen skulle det blir mellan 25-30 grader tyckte jag dom sa. Då blir det ligga ute och sola. Har inte tagit kort än på klänningen som jag sa men jag ska göra det på torsdag tror det eftersom då är jag pluggfri :D äntligt, gör det sista provet på torsdag! längtar tills dess.
Ska även träffa jennifer nere på stan på torsdag och kolla lite i affärer.

Just det, jag beslutsångest över en sak! jag vet inte om jag ska färga mitt hår rödbrunt aktigt men guld slingor, eller brunt men ljusbruna slingor i. vad tycker ni ? kommentera gärna :)

Ska plugga vidare, pusshej<3
Dagens outfit: (inge märkvärdigt men :P )


image9


Studiedag.

Sitter just í soffan under ett täcke och kollar på film med syster ryster :) Idag blir det att jag och K ska ut och springa vid tio. Sen fortsätter dagen med att jag ska plugga lite och göra plätter till mig och syrran. Vid ett så ska jag tillbaka till skolan för att det är jag och några till som ska få vara med på några anställnings intervjuer för att anställa en kurator till skolan. Kul ska det bli i alla fall, eller jag hoppas det! 
Vi har gjort några frågor men några av dom är ganska roliga, men vi fårse hur det går :)
Sen efter vi har varit på det där i skolan ska blir det plugga så att hjärnan blöder ! Om inte solen går i moln som den gjorde igår typ hela eftermiddagen så ska jag nog sitta ute och plugga :) Härligt värre ! 

Ska även lägga ut en bild på klänningen sen, om jag kommer ihåg ! Det var det också ;) hah ! 
 Aja ska fortsätta och se på filmen nu,

Pussåhej

Sommar

image7

Sommar <3.

Skärpnig nu !

Måste skärpa mig nu och skriva mer i bloggen ! Men jag har haft fullt upp på sista tiden. Ska verkligen skörpa mig.

Nu är det inte många dagar kvar i skolan. Det är ungefär två veckor kvar och jag längtar. Jag vet att jag tjatar väldigt mycket om det. haha !
På torsdag gör vi det sista provet på skolan, ska bli skönt efter att ha gjort det. Har slitit som bara den denna termin är helt slut.

Är det någon som vet hur man gör om i bloggen ?! Vet verkligen inte hur man gör och jag vill göra om den, men ser aa för jävlig ut just nu. Ni kan gärna berätta hur man gör så jag kan göra om någon gång när jag har tid :)
Jag måste säga att vädret är just nu helt underbart! Solen skiner och det är äntligen vart ute. På onsdag och torsdag skulle det blir skit fint pch varmt, då blir det ligga ute och sola så man får lite solbränna till skolavsltuningen, det skulle bli skint fint och vara lite solbränd till klänningen eftersom det är guld aktig. Kan lägga ut bild på den senare så ni får se:)

Jag måste verkligen plugga som en galning tills på torsdag. Vill verkligen göra bra ifrån mig på det sista provet och så vill jag ju såklart ha ett så bra resultat som möjligt också.
Ska nog plugga lite innan jag går och lägger mig är verkligen jätte trött var upp tidigt imorse även om vi börjar tjugo i elva men det vara bara för att jag och K var ute och gick, samma sak gäller imorgon fast då har vi studiedag, då ska vi också upp tidigt för att gå ut och springa.

Har ni sett Det var en gång? Trodde inte den serien skulle vara bra, det handlar tex om askungen, kejsarens nya kläder och sånna bäcker fast i morderare version. såg ett avsnitt av det idag, det var ganska bra ! Det är varje måndag kl 20.00.  Kul att se något annorlunda.
Aja ska läsa lite på so:n nu ocn se så ska jag nog hoppa till kojs för se.
Puss och hej leverpastej <3

För bra för att vara sant

Hejsan svejsan.
Sitter just nu och käkar ett äpple och ser på gossip girls men just nu är der reklam.
Känns som inte jag har sovit ut på flera dager är verkligen jätte trött. Hade musik prov idag. Det känndes som det gick jätte bra i alla fall. Svarade på alla frågor förutom en som jag inte fattade, får väl se hur det går.

Imorgon är det rörelsedag i skolan så då ska alla nior åka och spela rugby eller nu hur det stavas och sen så ska vi spela brännboll.
Vi fårse hur det går.
Ska även till vårldcentralen innan med mitt knä, vi får se vad dom säger. Gör fortfarande ont. =/

Idag på engelskan så sa marko något som jag dog av skratt av. Han sa nämligen att han var kusin men Zlatan. Inte för att jag tror det för sen så sa han att han han var tremäning med han så aa. Och så sa han jag kan skriva hans autograf till dig om du vill, så nu har jag hans autograf fast skriven av marko. haha! Roligt var det i alla fall.
Kommer inte på något och skriva nu, men nuj börjar det på tv:n så, ciao :)


Skit väder!

Vilket skit väder det är ut. Har regnat hela morgonen och i mellan åt så kommer det även lite snö. 
Sitter just nu och ser på film med K och M. Vi ser på "jakten på lycka" var ett tag jag såg den och av det jag kommer ihåg av den så var den bra =P .
Dagen fortsätter nog med lite plugg, hann & plugga lite i morse i alla fall har inte mycket kvar och plugga på musiken nu men vill verkligen göra ett bra prov så det gäller att jag kan så mycket som möjligt.
Har bara två prov kvar nu + en in lämning. Inte mycket kvar men det är ganska stressit i alla fall.

Hade en rolig fredag kväll hemma hos S. Vi gjorde det vanliga som vi alltid gör. haha !
Aja ska vara social mot M och K nu.

Byebye . 

Jävla knä !

Såklart mitt knä fortfarande gör ont även att jag har fått tabletter för det. Ska till lilla farbro doktorn på onsdag så får vi se vad han säger. Det är något med min knä men jag kommer inte ihåg vad det heter just nu.
Gör verkligen ont också !

Sitter och väntar på att jag och mamma ska åka på danspass snart. Är drygt en timme kvar.
Har även köpt ett par skolavslutnings skor idag på Scorett. Är helt kär i dom, eller kär och kär dom är skit fina och passar skit bra till klänningen jag ska ha.

Ska göra mig i ordning nu.
Heejdå.

Talalal

Då sitter man framför datorn igen och så ser jag på grey´s. Imorgon ska jag börja plugga. Har varit gött och inte pluggat på ett tag nu men nu börjas det igen. Har inte mycket kvar nu så jag står ut.
Skulle ha varit ute och joggat med K in för imorgon, men när jag mötte henne vi spåret så sa hon att hon hade tänkt å ringa mig och fråga om vi skulle åka inlines istället men hon sket i det och så sa jag att vi kunde åka det om hon ville så, vi var ute och åkte inlines istället.
Jobbigt var det i alla fall om jag ska erkänna. Såg nog ganska roligt ut när jag åkte nerför kunde inte bromsa. Känndes som jag åkte som en gammal tant, men kul var det i alla fall.
Vi har Ändrat vårat tränings schema jag och K. Så här ser det ut:
Åka inlines en gång i veckan
Springa 2,5 km en gång i veckan och till sist
Springa en mil, en gång i veckan !
Hurtigt värre ! haha.

Ska fortsätta se på grey´s nu, Puss<3

Hårdtränign!

Tjabba tjena hallo !
Jag och K har börjar våran hårdträning. Vi ska nämlingen vara med i stadsloppet den 14/6. Vi springer 2,5km två gånger i veckan + en mil varje söndag. Vi ska i alla fall inte komma sist. Men det kommer nog gå så bra så .

Hittade äntligen en klipptid som är efter skoltid v.24. Är fullbokat överallt utan hos min gamla frissa så där fick jag klipp tid dagen innan skolavslutningen. Har ändrat min klipptid hundra tals gånger men nu är jag nöjd men den tiden jag har som tur är.

Aja, över till annat.!
Var nog den roligast gympa lektioen på länge idag. vi spelade fotboll oseriöst vi tjejer och det säger nog hela historian! kul var det i alla fall.
Föresten jag har ju inte sagt vad jag sökte för gym. Men det blev BF i alla fall. För syon tyckte inte jag skulle gå florist pga min astma. Hon tyckte det var dumt att gå där i tre år och sen inte kunna jobbba med det, för att astman kunde förvärras. Men men nu har jag i alla fall valt.
Jag och S ska nog åka ut till BF och kolla hur det är där. Hoppas vi kunde åka dit på fredag, men vi får höra med syon imorgon om vad dom sa.

Nu är det bara 17 dagar kvar om man inte räknar med skolavslutningsdagen och imorgon. Åå, bara 17 skoldagar kvar typ tre prov kvar. Detta kommer jag nog klara. JIPPY !  gud vad gött säger jag bara !

11 maj 2008

Sitter just nu och kollar på film. Jag och mamma hyrde nämlingen film igår men jag somnade i den så jag ser på den nu istället.
Idag har jag varit på scala teatern nästa hela dagen. Har haft två dansuppvisningar och så hade vi genrep vid tio i morse så jag är ganska trött nu.
Men bra gick det i alla fall. ! Gjorde mitt bästa, trodde det skulle gå värre.

Just det ja ! På torsdag ska gym-ansökan vara inne och jag vet inte om jag ska gå BF eller florist. Jag har verkligen besluts ångest. Vi får väl se vad det blir. Skriver om det på tisdag vad jag valde eftersom jag ska skicka in ansökan då.
Glömde berätta att jag,K och M ska vara med och springa stadsloppet! Först skulle vi åka inline men nu har vi ändrat oss så vi ska springa. Så jag och K ligger i hårdträning.
Vi ska springa 2,5 km två gånger i veckan och på söndagar ska vi springa en mil eftersom dansen har slutat också.
Bara vi inte kommer sist, nej då men det kommer nog gå så bra så.

Här kommer bilder sen picknicken :
 


Lördar, underbara lördag !

Här är vädret soligt värre ! Vid lunch så var det 22 grader i skuggan och i solen vet jag inte, men varmare i alla fall.
Har blivit solbränd på axlarna, men det sånt man får räkna med.
Har i alla fall inte suttit inne något idag ! Har varit med K och M hela dagen typ. Vi har varit på bergvik och sen så har vi inte gjort så mycket mer eller jo vi hade en liten picknick på FBkullen.
Vi hade med oss kladdkaka och åt. Den var väl ok men den smakade lite mycket socker.
Annars så har det inte hänt så mycket mer idag. Jo jag, mamma och lilla systerryster var jcg hyrde film som vi snart ska se.
Ska kila nu. ! byebye. :)

Ps Lägger upp bilder från picknicken imorgon  !


Stockholm

Igår var niorna till vår kära huvudstad för att gå på dramaten och shoppa.
Dagen började tidigt var uppe vid kvart över sex för att hinna göra mig iordning och grejsa med mat å det jag skulle ha med mig.
Vi åkte vid åtta på morgonen med fbk bussen. Alla var på bra humör men även trötta. Början på bussresan var lite törr men sen när alla hade vaknat till liv så blev det sköj.¨
När vi väl var framme så var vi först till tekniska museét, där ifrån fick jag en hel del sjuka bilder men kul var det speciellt 3D bio, eller den var inte super bra men rolig.
Sedan bar det av på shopping tur . Jag köpte två klänningar, ett linne och ett par örhängen.
Efter det så var vi på dramaten och kollade på hamlet. Det var nog den sämsta teatern jag har sett och dryg som tusan var den. Vi satt där i 3 timmar + att vi fick utskällning i pausen för att några hade prata å så.
Bussen hem var nog det roligast på hela resan. HAHA !
Om jag förkortar hela historien kan jag ju säga att jag och S var jävlig övertötta. Vi kom hem vid tre så jag är ganska trött nu, var upp vid sju imorse.
Vi stannade efter en timme i Enköping där vi åt MC vid halv tolv. Ja ni jag gick barfota inne på MC det är något som jag i alla fall inte ska göra om.
Jag lägger ut lite bilder från resan det är en hel uppsats om jag ska skriva hela resan.

 Jag och sara på bussen
 

Tjaba tjena.

Tjaba tjena!
Har lite ångest att jag sitter inne vid datorn just nu, istället för att vara ute när det är kanon väder.
Imorgon blir det av till huvudstan men skolan. Hoppas det blir bra. Det ska i alla fall bli varmt och så blir det säkert mycket shopping om jag hittar något. Kanske till och med kommer hem tomhänt men det tror jag inte. Eller man vet ju aldrig. Vi ska även på Kungliga dramaten och se på hamlet. Hoppas den är bra :)
Ska snart ut och springa med K. Får verkligen hoppas på att det inte är lika varmt som det var sist, men skit samma man får motion som tur är.
Måste även packa ner något till imorgon så jag inte får lång tråkigt på bussen men det tror jag inte, men jag tar med något i fall allt. Blir nog ingen sömn i alla fall. Vi kommer hem vid två - tre i morgon natt.
Medans alla andra slipper skolan på Fredag ska jag och hälsa på JB och kolla om jag ska gå florist eller inte och jag ska vara där vid nio och slutar vid tre-fyra och sen hem och sova.
Kommer nog sitta och halv sova på JB. haha !
Jag uppdaterar med på fredag om jag hinner.

Pusshej <3 .

Måndag

Först vill jag säga tack för att du läser min blogg S , <3. Du är min trogna läsare. haha
Livet är just nu helt underbart. Det kan inte bli bättre. För det först så är det studiedag, jag är på strålande humör och jag har en hel bunt men underbara och snälla kompisar <3. Inget kan bli bättre än var det är just nu.
Idag var jag ner till stan en sväng med R och S. Det var otroligt varmt bara, här hemma var det 22 grader i skuggan. Snacka om att sommern är här snart.
Riktigt gött med studiedag + att det var ett underbart väder. Jag solade lite förut idag igen, men solen kan man aldrig få för lite av. Somnade idag igen, men riktigt gött var det i alla fall.
Denna vecka är fullbokad för mig, vill har lite ledigt också, men aja så här ser veckan ut:
imorgon ska jag vara med K och på föräldra möte för skolresan,Onsdag ut och springa med K + att vara med henne.Torsdag bär det av till huvudstan men skolan, ska bli riktigt sköj.Fredag ska jag nog hälsa på JB, Lördag ska jag vara med J och på Söndag så har vi dansuppvisning hela dagen.
Vi får väl se hur uppvisningen går, men det går nog prima ballerina. Kommer nog vara ganska nervös men jag ska göra mitt bästa :)

Ska sova nu, är skit trött. Nattinatti <3

Sommar och sol.

Först och främst vill jag tacka för en undebar helg, <3. Har inte haft så kul på länge. I lördags hände en massa kul. Har inte skrattat så mycket på länge, haha !
Idag har jag varit ute för det mesta. Har varit ett sånt underbart väder. Varmt och soligt. Låg solade men det slutade med att jag somnade och så vaknade jag av att solen hade gått i moln så jag gick in och somnade. Sen så var jag riktigt hurtig och var ute och sprang med K. Vi sprang spåret som är 2,5 km. Var faktiskt gött och vara ute och springa men det var väldigt varmt.
Sommaren är verkligen på väg med stora steg! Längtar som bara den till sommarlovet börjar.

Sitter och funderar på om jag ska göra om lite på mitt rum, har börjat tröttna lite på det. Fundera på att byta med syrran, men hon har mindre än mitt rum och jag vill ha den storleken det är på mitt rum + att jag har en garderob som man kan gå in. Så det blir nog att jag möblerar om lite helt enkelt.
Ska gå och se lite på tv nu. Ha den under bra kväll,

Puss och kram., Ciao. !


Tack för en lyckadkväll

Vill tacka tjejorna för en lyckad kväll igår, <3 .
Sitter just nu och väntar på att K ska komma för vi ska nämligen till IKEA och kolla lite. Förse om man hittar något, men iförsig det gör man ju alltid så.
Vaknade vid halv tolv - tolv där någon gång, riktigt gött och sova ut. Har inte gjort det på länge, för det har varit så mycket plugg på sista tiden.
Dagen forstätter med att jag och K ska ut och springa, sen så blir det filmkväll. Blir nog att vi ser Step up. Den filmen är riktigt bra, ska jag säga er. Ni måste se den.
Men jag ska borsta tänderna nu och göra mig i ordning i håret innan K kommer och hon kommer nog när som helst så jag känner mig lite stressade just nu,

Just det ja. Är ju tvungen och berätta en rolig sak som hände i går :
P´s pappa frågade S "har ni köpt mycket öl" ?
S svarar "Nej jag har alltid velat haft det, men min pappa är allergisk" haha. Ni som var med fattar :D
S trodde dom snackade om hundar. haha! Riktigt kul



vi delade på ordet kärlek, jag tog kär, och han tog lek.


RSS 2.0