Kusten

hejsan svejsan ! Nu var det ett tag sedan jag skrev men det är för att jag har varit på resandefot. Har varit på kusten i nästan en vecka men några. Det var så jävla varmt bara.

Måndag: Då åkte vi tåg och buss ner till kusten. I Värnesborg eller var det nu var så kom aldrig tåget så vi fick hoppa på en buss. Jag har nog inte varit med om någon så varmt. Haha ! Har dom aldrig hörtalas om fläkt på en buss? Så direkt när vi kom fram till campigen så blev det ett dopp i havet. Riktigt skönt var det ska jag säga er. Fast jag var mest rädd i vattnet. Men det var får att där vi badade var det skit mycket sjögräs och jag hatar verkligen det så jag fick sitta på antons rygg ganska ofta.
Senare så var vi och fiskade krabbor.
Tisdag: Var jag barnvakt en liten stund till Alica medans dom andra var in till Tanum och köpte handdukar och så. Nör dom kom tillbaka så låg vi och solade ett litet tag. Badade inte så mycket får jag var inte så badsugen under veckan låg mer och pressade lite.
Onsdag: Då blev det av till marias och morgans camping. Där var jag hela dagen. Deras camping är verkligan mysig det var ju även båda men jag tycker mer om det på långsjö. Där blev det mycket bad. Vid sex så åkte vi in till Grebbestad och kollade lite vi åt även räkfrossa. Det var så otroligt gott. Har nog inte ätit så mycket räkor på en kväll! Jag shoppade även lite men inte kläder denna gång ! Blev nästan lite chokad eftersom jag inte kom hem med ett enda klädesplagg men det gör inget måste inte har kläder varja dag.
Torsdag: Då solade vi lite men jag solade kanska bara i en halv timme för sedan så somnade jag inne i husvagnen. Vid fyra så kom Morgan och hämtade mig så sova jag hos dom tills igår (Lördag). Hos Maria och Morgan blev det ännu mera bad och på kvällen blev det kräftskiva. Kräfterna var så otroligt goda.
Fredag: Då kom pappa och syrrorna. Då blev det bad. Dom tycker att jag är världens fisk. haha ! På kvällen så gick vi upp på klipporna och ät räkor. Det var jätte mysigt och så satt vi och kollade på solned gången.
Lördag: Vi åkte hem vi elva på morgonen. Regnade nästan hela morgonen. Med det var mysigt och sitta i för tältet när det regnade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0