Kusten

Igår morse så åkte vi till kusten över dagen och hälsade på några där ner. Det var en skit härlig dag med mycket bad ska jag säga er. Så klart jag var så dum och glömde min kamera hemma. Vi åkte vid åtta-halv nio på morgonen och kom hem vi tolv. Jag har blivit lite sol bränd på min näsa men det är ju sommar och då får man räkna med sånt.
Sen blev det dax för badning. Jag fick välja mellan strand, dykklipporna och något mer stället och då så klart tog jag dykklipporna. Där fick man hoppa från 1 meter ända upp till 7 meter. I början måste jag faktiskt erkänna att jag inte vägade hoppa så jag hoppade från 1 meter. Men det var ju inte så farligt som jag trodde så efter det lilla hoppet tog jag mig upp på den högsta klippan och hoppade från hela 7 meter rak ner i havet. Det var en så härlig känsla. Jag slog i ena benet när jag landade så jag fick ett blåmärka men skit samma. Kul var det ialla fall ! Spenderade nästa halva dagen med att hoppa från 7 meter. Jag var tuffare än en del andra killar som inte vågade. Detta måstes göra om det ska jag lova och då ska jag be någa ta kort när jag hoppar så får ni se.
Vi fiskade även lite krabbor jag fick faktiskt två st =) men det var inte så jätte kul så jag gjorde det inte så länge. Jag orkar inte berätta hela dagen. Men det var i alla fall en lyckad dag. Ska snart ner till kusten med ett gäng men då ska vi bo på en annan camping så jag ska nog åka ut till M & M och hälsa på dom så jag får hoppa från klipporna igen. Haha!

Idag har det faktiskt gått en hel underbar månad mellan mig och älsklingen min <3. Och ikväll blir det även Winnerbäck ! Har längtat jätte mycket för att se han och ikväll blir det av och se han =D ska bli riktigt kul. Ska göra mig iordning nu. Pusshej !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0